tmfmedia Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) въпроса ми не беше към теб , освн това ентри са си намерили сами решението - допълнително платени пакети... за който иска Edited October 15, 2010 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Реално не знам, ако N3 бяха заложили само на цифрова и дават по-евтино втори и трети приемник, как щеше да е положението. Но предполагам са си прецениели, все пак не са от вчера в тази дейност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Както и друг път съм ти обяснявал, дали да се излъчва един канал се определя от : 1. Колко е популярен канала сред зрителите. 2. Какви условия налага разпространителя, най-вече финансови, но не само. По точка 1. , TLC поради това че е нов, е с популярност ~0. По точка 2. , каналите на Discovery са много скъпи. А за TLC не разрешават да се слага в допълнителни пакети. А това че големите оператори пускали новите канали веднага изобщо не е правило. N3 пусна bTV Cinema в деня който стартира, колко време отне това на blizoo ? Почти година ... И както ти казах и за ID, не мисли че не искаме да го пуснем, искаме, но нещата не са толква прости - искам/неискам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) а добре щом дискавъри не дават в допълнителни пакети , приемливо е тогава ... разбирам , не ми пука за ТЛС , заинтригува ме Инвестигейшън дискавърито , жалко , дано някой ден стане. инче супер сте пуснали промоционално платените пакети и ХБО , докога ще е промоцията ?? да знаем , много се радвам ако набирате скорост , след фалита на ди си си , и сега е момента да имате много клиенти , дано сте утроили абонатите си По точка 1. , TLC поради това че е нов, е с популярност ~0. = а как ще е популярен като не се излъчва ??? P.S. Много ви е скъп 2рия приемник цели 6 лева ,ако реша да сложа и на 3тия и четвъртия тв - майко мила $$$ , i дано си пообновите сайта скоро ... Edited October 15, 2010 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 за трети и четвърти предлагаме варианта да си закупиш нужното оборудване и да не плащаш месечен абонамент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) оборудване ?.. безплатно , колко струва , какво "оборудване" , не искам чинии .. ще се обадя да питам Edited October 15, 2010 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 бокс или CAM , и карта. (90 лева) N3 е кабелен оператор, чинии не се ползват, те са при сателитните оператори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Впрочем , ще ми се да знам има ли free канал където "разни каки и батковци си играят на чичо доктор " или всичко е към платения пакет ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Може ли някой друг да пробва да отвори prikachi.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Просто не бачка в момента, не е от ентри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Благодаря много това исках да знам само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ваньо Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Здравейте!Петъка,който мина бях до офис на N3,за да подам заявка за включване и момичето на касата ми каза,че моята заявка е 50/50 да стане за 29,но не това е от толкова голямо значение,а като дойдат техниците на тях ли кажа какви услуги ще ползвам,защото прия заявката казах само,че искам цифрова+интернет и съответно на още 3 ТВ-та аналогова,а аз ще искам и HBO,HBO COMEDY и пакетите-спорт,наука и кино.Та на кой трябва да кажа кои услуги ще ползвам(не че впоследсвие няма да разбера как става,ама нека се пише във форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3 o l3 u Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ехх, сега бях до офиса(район Северен съм), една жена имаше пред мен каза абе на 3-ти подадох заявка (днес е 19-ти :ph34r: ) и я записаха за този четвъртък. Аз пуснах заявка миналия четвъртък и ме записаха за идния вторник( ще чакам още една седмица ). Защо толкова бавят нещата, не ми се вярва да имат чак пък толкова много заявки? нямам търпение вече, писна ми от този нещастен DCC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Здравейте!Петъка,който мина бях до офис на N3,за да подам заявка за включване и момичето на касата ми каза,че моята заявка е 50/50 да стане за 29,но не това е от толкова голямо значение,а като дойдат техниците на тях ли кажа какви услуги ще ползвам,защото прия заявката казах само,че искам цифрова+интернет и съответно на още 3 ТВ-та аналогова,а аз ще искам и HBO,HBO COMEDY и пакетите-спорт,наука и кино.Та на кой трябва да кажа кои услуги ще ползвам(не че впоследсвие няма да разбера как става,ама нека се пише във форума Мисля че първия месец са ти безплатни и след това на касата, като плащаш, си казваш какво искаш и какво не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Защо толкова бавят нещата, не ми се вярва да имат чак пък толкова много заявки? Точно това е причината. Работи се на 300% спрямо преди, и постепенно се догонват заявките, но все още се чака по 5-10 дни, според района/късмета. Ваньо, по принцип при включването се казва какво искаш да ползваш, но също можеш в последствие да активираш/деактивираш допълнителни канали, по телефона или на касите. А може и на мен да пишеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Абе знам, че на съпорта трябва да звъня ама ... нещо пак идва онзи проблем на Сакъзов 13 с накъсването ама тоя път само вечер - подозирам крадливи съседи. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3 o l3 u Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Точно това е причината. Работи се на 300% спрямо преди, и постепенно се догонват заявките, но все още се чака по 5-10 дни, според района/късмета. А добре тогава, извинявам се че нападнах N3 така . Нямам търпение просто, чак до другия Вторник сутрин :ph34r: . Може ли да питам: аз още при подаването на заявката се уточних кой пакет искам и т.н. само незнам плащам ли нещо за оставащите дни на месеца(някаква сума) или чак ноември 26лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Когато идваха да ме връзват миналия месец, аз доплатих останалото до края на месеца на самите техници (при мен се падна...7 лв), с уговорката след това да си плащам на касите нормалната сума за съответния план. А за това каква тарифа искаш, се казва отново на техниците, те след това се обаждат и казват на съответния адрес какво да "пристига" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ваньо Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Мерси за отговорите.Та значи ако техниците кажат,че не на тях да казвам какво да "пристига",защото и аз предполагах,че е така,ще пиша на фуриозо.И дано до края на месеца(29)да ме свържат,че да си отдъхна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Каква е скороста на интернета в пакета с аналоговата телевизия ? Зашото след около 15-20 дена ще се местим към ентри и се чудим между кои тарифи да изберем. Edited October 21, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 @furiozo имаш ли някаква информация за състоянието на офиса в Южен? В смисъл работи ли, ще работи ли, и от кога. Защото аз бях във вторник и беше заключен, а не видях да има изложено работно време. Аз мога да плащам и в офиса на "Чаталджа", но този на "Петър Стоев" ми е по-удобен. Ако можеш да кажеш дали ще заработи до края на месеца, или направо да си платя на центъра, когато мина от там другата седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ще заработи когато се възобнови развитието в квартала, което не е ясно кога ще е. провери обектите на EasyPay, много е вероятно да има нещо наблизо. kotora, скороста ще е според тарифата която избереш, тук ги пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ще заработи когато се възобнови развитието в квартала, което не е ясно кога ще е. И все пак, от кога да очакваме по голямо мокрите в „Южен”, не питам за конкретна дата, но и за Вас е ясно че след проблемите при другият основен доставчик на кабелна телевизия и интернет интереса към Вас нарасна неимоверно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 И все пак, от кога да очакваме по голямо мокрите в „Южен”, не питам за конкретна дата, но и за Вас е ясно че след проблемите при другият основен доставчик на кабелна телевизия и интернет интереса към Вас нарасна неимоверно. Едва ли ще получиш конкретен отговор, а в противен случай ще си излъган. Те не могат да смогнат със заявките в покритите вече райони, аз ги отписах като вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Преди бях на Кулбокс, но се преместих и сега съм тук. Пуснах си най-ниската тарифа и какви са впечатленията ми - за брауз никакъв проблем, гледам HD от чужбина без прекъсване за зареждане, дори забелязах нещо странно, сега страниците и филмчетата ми се зареждат по-бързо от на кулбокса. Торентите хващам максимално 3,5 Мбс основно с 1,8 се сваля, за тия пари бива, обаче ъплоуда е много зле, коефициента ми отиде на кино. Вечер чуствително спада нета, като чета колко нови абонати ще има, май ще вземе съвсем да се задръства, дано се вземат мерки своевременно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts