Maverick8 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Кога ще дойдете при мен? Тракия Бл.331. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 furiozo ,Искам да попитам нещо. Значи от времето ,когато Нетгруп ми пускаха кабела от покрива, входа на кабелите ми е от терасата, там е съответно замазан, по кабелни профили и т.н. Сега обаче гледам, че всички кутии (май и на N3) са от другата страна на блока и моя кабел пак върви там(през входа ). Ако поискам да се свържа към N3 този кабел мой ли е или на "старата ланка"? И ако стане тази работа - както гледам върви - този ще го ползвате ли , че го сменяте ли ... как е организирано всичко? Че наново не ми се рови честно казано , ма да си знам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 (edited) furiozo ,Искам да попитам нещо. Значи от времето ,когато Нетгруп ми пускаха кабела от покрива, входа на кабелите ми е от терасата, там е съответно замазан, по кабелни профили и т.н. Сега обаче гледам, че всички кутии (май и на N3) са от другата страна на блока и моя кабел пак върви там(през входа ). Ако поискам да се свържа към N3 този кабел мой ли е или на "старата ланка"? И ако стане тази работа - както гледам върви - този ще го ползвате ли , че го сменяте ли ... как е организирано всичко? Че наново не ми се рови честно казано , ма да си знам ... Ако въпросът ти е, дали можеш да ползваш стария кабел за нет, то отговора е да. Edited August 29, 2010 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 По принцип старите кабели се ползват. ако случая е по-особен - не мога да обещая. казваш кутиите са от едната страна а кабелите влизат от другата ... от къде минават ? през покрива или са наковани отстрани около блока ? ако минава през покрива включващата група не трябва да се съгласява да го ползва, дори клиента да настоява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 По принцип старите кабели се ползват. ако случая е по-особен - не мога да обещая. казваш кутиите са от едната страна а кабелите влизат от другата ... от къде минават ? през покрива или са наковани отстрани около блока ? ако минава през покрива включващата група не трябва да се съгласява да го ползва, дори клиента да настоява. ами минават няколко метра отстрани на блока , после влизат във входа и се разхождат през него до другия край( блока има по 2 входа) На повечето трасе е що годе укрепено- доколкото това е работа на Нетгруп има и един сегмет висящ като черво - пак Нетгруп .Всъщност, понеже се спомена за жълти кабели разни и се зачудих дали се сменят задължително - например за идеята. Освен това беше интересно - макар че Нетгруп вече не съществува, има ли вероятност да кажат, че всичко извън апартамента е от тяхната обслужваща мрежа и не ми принадлежи, така че да се налага да се пускат нови п.с Не виждам да пише някъде по кутиите N3 , ама понеже виждам че съм във супер средата на зелената зона с покритието в Кършака предполагам че някоя е вашата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 ами минават няколко метра отстрани на блока , после влизат във входа и се разхождат през него до другия край( блока има по 2 входа) На повечето трасе е що годе укрепено- доколкото това е работа на Нетгруп има и един сегмет висящ като черво - пак Нетгруп .Всъщност, понеже се спомена за жълти кабели разни и се зачудих дали се сменят задължително - например за идеята. Освен това беше интересно - макар че Нетгруп вече не съществува, има ли вероятност да кажат, че всичко извън апартамента е от тяхната обслужваща мрежа и не ми принадлежи, така че да се налага да се пускат нови п.с Не виждам да пише някъде по кутиите N3 , ама понеже виждам че съм във супер средата на зелената зона с покритието в Кършака предполагам че някоя е вашата Не могат да ти кажат нищо за кабелите. Ти си си платил за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 абе стриктен отговор не мога да ти дам, утре ако се сетя ще питам колегите дали има някаква "административна уредба" по този конкретен въпрос, може би се зачисляват като колективна собственост на собсвениците в сградата, както са стълбищата. като цяло не мисля че трябва да се притесняваш от това, няма практика операторите да се заяждат за тия кабели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 абе стриктен отговор не мога да ти дам, утре ако се сетя ще питам колегите дали има някаква "административна уредба" по този конкретен въпрос, може би се зачисляват като колективна собственост на собсвениците в сградата, както са стълбищата. като цяло не мисля че трябва да се притесняваш от това, няма практика операторите да се заяждат за тия кабели. А бе хипотетично внаги мога да кажа че нищо не съм знаел и някой ей така е решил да ползва кабелите - то и цената им е една, дето не си заслужава даже да се говори, ама знаете - ако е за идеята винаги може да се намери някакъв повод за заяждане Просто обичам да се информирам .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriftbg Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Може ли някой да пусне един http://www.speedtest.net/ на икономична тарифа тази с цифровата и интернета за 26лв. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 furiozo, сори че пак те занимавам, ама тая част от сайта на N3 дето е как да пуснеш записване Онлайн ( стани наш абонат) работи ли въобще ? Защото съм пуснал там едно записване , обаче ни вест ни кост... та се чудя да звъня ли и по телефона ( ма да не се дублира нещо нещо ) или да си чакам - ама не знам дали въобще някой ги чете тези неща .... какъв е номера на китайката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 работи, ама се проверява по веднъж на ден. ей сега ще ти се обадят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) работи, ама се проверява по веднъж на ден. ей сега ще ти се обадят. А такаааа. Обадиха се...Те това е да си се гърмял с някого на ЕТ в сървърите на ЕК - ползваш жокер Edited August 30, 2010 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Може ли някой да пусне един http://www.speedtest.net/ на икономична тарифа тази с цифровата и интернета за 26лв. Благодаря предварително. Когато я ползвах свалях с 1,8-1,9мб/с Само че тогава беше 15мегабита не 16 както сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Скоростите се постват през 2 страници. Отделно ги има и на сайта. http://entry.bg/default.aspx?pageid=518 Това са. Нито повече, нито по-малко. Когато се свалят торенти, локален и бг се сумират явно (ако има локални пиъри). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick8 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Здравейте! Вече съм горд потребител на N3 . Искам да питам нещо. Отзад на договора пише че сметките могат да се проверяват на www.dctv.bg , но като се опитах да влезна в тоя сайт неможах. Защо е така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 в първите ми постове в тази тема съм писал за тва, но да напомним. услугите се предлагат с търговската марка N3 , обаче юридическото име на фирмата е "Цифрова кабелна телевизия ООД". колегите като са регистрирали фирмата не са вложили много мисъл в измислянето на името ... в последствие осъзнаха грешката си и от тогава марката е N3. домейна dctv.bg отпадна в полза на entry.bg и явно никой не се е сетил да коригира бланките на договорите за да гледаш сметките трябва да ти се генерира парола, което става на каса или с PM до мен (с име, адрес и номер на договор). паролата може да се смени като се влезе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) в първите ми постове в тази тема съм писал за тва, но да напомним. услугите се предлагат с търговската марка N3 , обаче юридическото име на фирмата е "Цифрова кабелна телевизия ООД". колегите като са регистрирали фирмата не са вложили много мисъл в измислянето на името ... в последствие осъзнаха грешката си и от тогава марката е N3. домейна dctv.bg отпадна в полза на entry.bg и явно никой не се е сетил да коригира бланките на договорите за да гледаш сметките трябва да ти се генерира парола, което става на каса или с PM до мен (с име, адрес и номер на договор). паролата може да се смени като се влезе. Значи все пак инфото, че в началото фирмата е копирала и ползвала знака на друго ИСП е вярно? Edited August 30, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 не. просто проява на липса на креативност, която беше осъзната и коригирана. вярно е че на DCC са им регистрирали нещо си, но го е направил човек който не е свързан с N3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Всъщност си прав. Верно че не са еднакви само че си приличат много. Пък и а АПИС да се ровиш докато измислияш име на фирма пак не винаги помага Edited August 30, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 е те технически не са еднакви, едната е "компания" другата "телевизия" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 е те технически не са еднакви, едната е "компания" другата "телевизия" Хах то вече едното не е нищо ...освен може би цигански катун ..или цирк ... не знам точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 furiozo, има ли възможност да си преподпиша договора за 1 година и да ми се пусне един безплатен месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Може би един странен въпрос- могат ли да се подреждат каналите на цифровата по мое желание, защото на DCC не става. Ако искам цифрова на втори телевизор как се процедира и какво се плаща? Аналоговата няма ли опция за повече канали? Как стои въпроса с HD каналите? Edited August 31, 2010 by Lord ico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Може би един странен въпрос- могат ли да се подреждат каналите на цифровата по мое желание, защото на DCC не става. Ако искам цифрова на втори телевизор как се процедира и какво се плаща? Аналоговата няма ли опция за повече канали? Как стои въпроса с HD каналите? Може, но само ако си с приемника на телевизора, иначе трябва телевизора ти да има опция за преместване на каналите, ако не ползваш приемник. Виж в менюто на приемника, много лесно е описано, може да преместваш канали по групи или по отделно, но общо взето, след като се направи ъпдейт на приемниците, подредбата на каналите се губи и трябва да си правиш back-up. Което става от сервизното меню. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankov Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Нещо от няколко дена интернета се излага,някой страници ги отваря много бавно незнам от тях ли какво.С facebook е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts