furiozo Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) работи ли се по направлението с телефонията и има ли някаква яснота около срокове боя се че не се работи по това направлвние. а и за момента няма изгледи да се заработи. като лична бележка бих добавил че тези които се интересуват от VoiP могат да разгледат предпоженията на независимите VoiP оператори, няма да споменавам имена защото не мога да препоръчам конкретен, но с едно бързо търсене излизат няколко бългаски оператора. минималните абонаменти са 2-3 лв/месец, може да се вземе пловдивски номер, може да се ползва със софтуеърен телефон или с IP_телефон или с ATA+нормален_телефон. евентуално ще е нужна инвестиция в рутър и АТА (или комбинирано устройство рутър+АТА) . цените на разговорите, особено на международните, са по-ниски от цените на оператори предлагащи телефония през собствени мрежи. Не е ли време да помислите за пускането на един SMTP сървър? не. Web/Mail/DNS/etc хостинг е напълно различен бизнес в който за момента N3 няма намерение да се намесва. знам че съществува практиката интернет доставчиците да предоставят и email услуги но това е доста неадекватна практика за днешната интернет реалност. или ползвайте услугите на фирма специализираща в този род дейност или сами си пуснете сървъри. Само да ми кажете очертава ли се да се добавят каналите History и Explorer? ценовата политика за правата за излъчване на тези канали е изключително тежка за стартиращи оператори, уви за момента не можем да си позволим да ги излъчваме. в някой бъдещ момент най-вероятно ще бъдат добавени. Въпроса ми е,ако доплата 1 лв за спортния канал ESPN,ще мога ли да наблюдавам мачовете от Примера Дивисион? ако доплатите 1 лев за "спортния пакет" ще гледате няколко допълнителни спортни канала, сред които "Спорт 7", който канал обещава че ще излъчва мачове от испанското първенство. така че "да" в програмата на ESPN , до колкото знаем, няма такива предавания, иначе и той е включен в спортния пакет. И 1/4 Mbps го изчислявам приблизително 200 к,прав ли съм в сметките безплатния интернет : 1/4 мегабита = 256 килобита = 32 килобайта от които полезен трафик около 30-31 килобайта/секунда. също искам да публикувам и настоящите скорости, промените са в международните скорости, особено на двете по-скъпи тарифи които са направени да са с по-добро отношение цена/сорост в килобайти входящ : изходящ intl bg local 15 лв 600 : 150 2090 : 1500 3000 : 3001 20 лв 1200 : 300 2700 : 2100 3000 : 3001 30 лв 1800 : 450 4100 : 3100 3000 : 3001 Edited April 28, 2009 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) И аз ще им ставам абонат чакам ги утре да дойдат... Надявам се да остана доволен .. И да не съжалявам за избора си де За ЛАНа вече си е промоция - безплатен месец, тя ще бъде подновена. [/quot] Колега имат покритие .. щотот и аз там г/д живея.. Edited April 29, 2009 by evropata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Някой знае ли дали днес работят касите на N3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 не работят, чак в четвъртък, но и изключванията ще бъдат тогава ако това ви е притеснението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Може ли да се преминава от по-ниска към по-висока тарифа (за ЛАН интернет) и обратното? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 а какво се случи с информацията на главната страница-промоции и т.н. ? от известно време изчезна... може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 ще се променя подредбата и дизайна по сайта, за момента ще постои празно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 (edited) Имам интересно наблюдение относно приемника - в 12 вечерта се изключва сам. Както си гледам и хоп в 00.00 спира. Някой друг има ли го този проблем и някакви идеи защо е така и как се оправя, че си е досадно? Edited May 19, 2009 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 в Menu -> Таймери погледни дали нямаш активен таймер с краен час 00:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 в Menu -> Таймери погледни дали нямаш активен таймер с краен час 00:00 Като се прибера от работа ще го погледна дали не съм нащракал нещо без да искам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) От няколко часа съм вече абонат на Ентри Нета в момента е перфектен,скорост малко над 600 к.Колкото до телевизията-картината е кристална.Дано всичко да е наред и за напред ЕДИТ:Искам само да отбележа,че модема се провайдва само на собствения компютър.Преди време и ЕК го правеха,но махнаха и последното хубаво нещо в тяхната мрежа. Edited May 20, 2009 by Divaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 не знам паради какви съображения смяташ че "провайдва само на собствения компютър" е било предимство, но се боя че ще трябва да те разочаровам, няма ограничение кой компютър ще се върже зад модема. подобно ограничение като цяло може да се сметне за неудобство. когато се наложи да се сменя мрежова карта или просто временно да се върже друг компютър не е необходимо да се диктуват мак адреси по телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) E как да не съм доволен от нета? За 2 месеца едно прекъсване за около 10мин (punk) Edited May 20, 2009 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 не знам паради какви съображения смяташ че "провайдва само на собствения компютър" е било предимство, но се боя че ще трябва да те разочаровам, няма ограничение кой компютър ще се върже зад модема. подобно ограничение като цяло може да се сметне за неудобство.когато се наложи да се сменя мрежова карта или просто временно да се върже друг компютър не е необходимо да се диктуват мак адреси по телефона. Да питам... С едногодишен договор за пакета (13лв) цифрова + 1/4мбит нет давате ли и кабелен модем? Че съм останал с такова впечатление, а сега казали, че трябвало да се има модем, само тогава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Интересувам се от телевизията (цифрова или аналогова) - има ли следните канали: AXN, AXN Sci-Fi, FoxLife и Jim Jam (детска) Също от discovery-тата какво има и преведени ли са? Питам за превода защото ЕК имат някои на аналоговата които са преведени докато на цифровата са без превод. Ако някъде има списък с канали ще е най-добре защото това което намерих е едно малко местенце където се скролват логотата на каналите и ми писна да дебна и да се кокоря там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) В цифровата ги има всички AXN-и и всички Discovery-та преведени. Точно тази детска програма я няма, но има jetix, jetix play, baby tv, sat 7 kids и там още някакви (абе има детски на килограм) Списък с каналите може да видиш ако отидеш до някой офис, имат ги на таблица разпечатани (няма да е зле един pdf да се качи на сайта с тая таблица). Edited May 20, 2009 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 (edited) Да питам... С едногодишен договор за пакета (13лв) цифрова + 1/4мбит нет давате ли и кабелен модем? Че съм останал с такова впечатление, а сега казали, че трябвало да се има модем, само тогава? Този интернет е бонус ако имаш цифрова телевизия. Бонус от който можеш да се възползваш само със собствен модем, не се дава безплатно за ползване дори и с дългосрочен договор. Предоставяне на цифров приемник и модем за 13 лв/месец идва леко стръмно ... @djadomraz : освен казаното от The AnGeL, други два детски канала за които се сещам са eKids, KiKa и Детский мир. За Jim Jam ще бъде проверено какви са техническите и финансови възможности да бъде пуснат. Нека също спомена че някои от каналите за които стана дума са от допълнителни пакети ... да няма изненадани после. Edited May 21, 2009 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 За Jim Jam ще бъде проверено какви са техническите и финансови възможности да бъде пуснат. Не ме притесняват допълнителните пакети нито дали е аналогова или цифрова (всъщност предпочитам да гледам цифрова само), въпроса е принципен - поне за малкия и по някаква причина "човека" прави разлика между boomerang, cartoon network и любимата му jim jam и като се запъне с неговото "пуХна Джи-Джа" и докато не стане на неговата не мирясва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 От 2 дена скороста ми на сваляне е с 50 % по малко ?чудя се дали проблема е само при мен или и други го усещат ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 не е само при теб. идните дни ще увеличим капацитетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 От 2 дена скороста ми на сваляне е с 50 % по малко ?чудя се дали проблема е само при мен или и други го усещат ???? Уточнявайте се за Лан ли говорите, или за кабелен... При мен всичко е ок (ЛАН) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 не е само при теб. идните дни ще увеличим капацитетите. Само за лан или и тези с кабелен модем ще усетят разликата??? Искам да изкажа благодарност на екипа на Ентри от 5 дни съм ви абонат и съм много доволен от услугата ,въпреки че съм с модем интернета ви е перфектен никакви лагове пинга е супер и скоростта е постоянна,а не както на гигашит кооито при последното ми обаждане ми заявиха ,че нямат пари за да ми отстранят проблема и ми тряснаха телефона!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 http://entry.bg/default.aspx?pageid=509&am...el_menu_id=1467 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Какъв е телефона на съпорта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts