furiozo Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 ако броим телевизорите с DVB-C като вид приемници - има доста марки, сони, панасоник, LG, самсунг, тошиба, филипс. ако питаш за боксове има не малко Globalteq GCR300, но от доста време се раздават само НЕТА. а и всеки друг бокс с DVB-C и Conax трябва да работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 По едно време се излъчваше History, но не това на Viasat. Сега има ли го някъде по честотите, или е спряно? Да знам дали да пусна ново търсене или да не се занимавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 При мен History Channel се намираше точно след viasat-ите, след като се ъпдейтнаха каналите преди няколко дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 (edited) има го като канал, но в момента не върви, ще тръгне от началото на другия месец. както съм казвал този канал + трите viasat-а са пакет "Наука" = 1лв/м Edited June 21, 2010 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 мддаа вече го има даже пуснаха го явно по рано , добавете и неговото лого в сайта до логотта на виасатите към новия пакет наука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 (edited) къде изчезна TRACE TV ? а появи се пак Edited June 22, 2010 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Има ли начин онлайн да си активирам пакета с history-то от началото на следващия месец? Че плащам по интернет и нямам никакъв път покрай касите? Май ще трябва да мина, че се сетих, че вече съм платил за следващия месец таксата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 (edited) Обади се на съпорта, те ще ти го пуснат и после ще платиш по Epay 1 левче. Edited June 25, 2010 by k-otixxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 (edited) Всъщност има такава функционалност в "Моите услуги" но още не е направена достъпна. За сега онлайн може да ми пишеш на мен или с формуляра за заявка на сайта. За тези които се интересуват от повече от един от тези пакети направихме нов "пакет от пакети" : Кино+Спорт+Детски+Наука = 3 лева/месец. Също намалихме цените на пакети HBO и Cinemax. HBO + HBO Comedy = 5 -> 4 лева/месец Cinemax + Cinemax 2 = 4 -> 2.5 лева/месец Edited June 25, 2010 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 (edited) Цифровата бая накъсва? Нещо проблем или (БНТ1 конкретно) - Янко Сакъзов 13. ________ Добре, че аналоговата е пушка Edited June 28, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Свържете се с тия дето излъчват/правят субтитрите на History channel и от наше име им направете забележка. От няколко дни са отвратителни - нищо не може да се прочете нормално. На места хващам за какво говорят и без тях, но често използват термини дето не ги знам и тогава прибягвам до субтитрите. А брат ми дето съвсем не вдява, хич го няма. Даже взе да го изключва - дават интересни неща, ама тия субтитри ти убиват желанието за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Официално давам предложение да си изработите банер или там както се казват тия хави за в подписа и който юзер е доволен от n3 да си слага нещо от сорта "Аз ползвам услугите на n3 - адрес, тел и т.н.", който не просто да не слага (ако въобще има такива ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 (edited) Официално давам предложение да си изработите банер или там както се казват тия хави за в подписа и който юзер е доволен от n3 да си слага нещо от сорта "Аз ползвам услугите на n3 - адрес, тел и т.н.", който не просто да не слага (ако въобще има такива ). Ot sno6ti imam problemi s neta,puskam nqkuf torrent i sled 1-2 min neta spira.Kato restartiram rutera se opravq i posle pak po sustiq na4in.V smirneski se namiram. Edited July 10, 2010 by miro123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 рутъра ти се задръства от многото конекции минаващи през него. ако не вярваш пробвай с интернета директно в компютъра дали ще ти спре. евентуално решение е да сложиш по-ниски ограничения в торент клиента си за брой на едновременно активните конекции, ако ползваш µTorrent : това не се препоръчителни стойности, само показвам мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Здравейте,не че имам проблем ама при вас такива ли са стойностите на цифровата тв като на снимката.Така ми са на всички канали и това ли са нормалните стойности? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Здравейте,не че имам проблем ама при вас такива ли са стойностите на цифровата тв като на снимката.Така ми са на всички канали и това ли са нормалните стойности? По едно врем и аз се чудех, дали не е проблем. Ако не ти излизат квадрати и не ти маже цифровата, значи е ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Не наред е няма насичане на картината просто съм виждал на едни хора в съседния вход че всичко им е на 100% та затова питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Някакъв шанс при Eurosport 2 да получим и английско аудио освен руското? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Може ли актуален списък при основния пакет цифрова. Това флашче или каквото е ще окьоравея от него. Имаме много мерак да се включим към н3 в нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Може ли актуален списък при основния пакет цифрова. Това флашче или каквото е ще окьоравея от него. Имаме много мерак да се включим към н3 в нас. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Може ли актуален списък при основния пакет цифрова. Това флашче или каквото е ще окьоравея от него. Имаме много мерак да се включим към н3 в нас. В офисите има един лист с всички програми и коя програма към кой пакет спада. Би било чудесно както е списъкът, да бъде качен и на сайта. Това с въртящите се емблеми е много красиво, но е ужасно непрактично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Здравейте,не че имам проблем ама при вас такива ли са стойностите на цифровата тв като на снимката.Така ми са на всички канали и това ли са нормалните стойности? При мен също са такива стойностите на Link и Quality . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Може ли актуален списък при основния пакет цифрова. Това флашче или каквото е ще окьоравея от него. Имаме много мерак да се включим към н3 в нас. Лист тук: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=70073&view=findpost&p=1495354651 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 от 3 дни EurosportHD доста често е без звук. Това от тях ли е, или е локален технически проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 От 2-3 дена има доста неприятни прекъсвания на интернета. Странното е, че не са постоянни, а сякаш са в определени часове. Започват сутрин ~10:20 до към 12:00, след което се оправя и отново следобед към 16-17 пак за около час и половина и отново се оправят. Някой друг забелязал ли е подобно нещо, или проблема е само при мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts