mIRCata Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 последните няколко вечери външния нет е много лагав. Ей сега примерно опитвам да видя нещо в гугъл мапс, ми трудно е. Мислех, че само в youtube ми лагва, че зарежда филми, ама и други външни сайтове са ми бавни. През деня е добре, но вечер.. Нямам нищо друго пуснат освен браузъа, което да използва нет - нито торенти, нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 пингове, спийдтестове нещо ... само международен ? точно пък гоогл мапс да ти лагва определено не е нещо общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Служебно съобщение : Започва постепенно кодиране на основния пакет на цифровата телевизия. Ако до сега не сте гледали кодирани канали проверете дали картата е правилно поставена в приемника. Ако някой има въпроси или притреснения или иска да си купи CAM от N3 може да се обади на телефоните или да ми пише лично съобщение тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 сега ми излезна че не съм си плащал този месец и на страницата имаше опция да се пусне за няколко дни което е много хубаво защото съм забравил че не съм плащал и това ме подсети и все пак мога да си ползвам интернета до утре докато го платя а не както при някои други доставчици да ти го спират веднага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Някаква идея защо интернета се скапа последния един час ? ул. перущица 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 нищо очевидно. при подобни оплаквания се пропоръчва да извършите повечко тестове за да помогнете на доставчика си за диагностицирането на проблема. като например: да отворите няколко български и няклко международни сайтове и да прецените дали проблема е с някой или с всички. Дали първоначално мисли дълго без да показва нищо и след това зарежда страницата бързо ИЛИ зарежда и изчертава бавно на малки порцийки. да пробвате как се зареждат страници с браузър различен от основния който ползвате - Firefox, Chrome, Opera, Safari ... резултати от speedtest.net също допълват картината. само да са към сървъри които по принцип вдигат добри скорости. да пуснете и проверите дали има загуби и как се времената на няколко пинга към български и международни дестинаци за които знаете че отговатят на пинг като : dir.bg, abv.bg, gbg.bg, btv.bg ; google.com, yahoo.com, x.org. Замунда и арена са международни макар да са български. ping -t -l 1400 google.com да пробвате дали върват програми които ползват други протоколи, различни от HTTP - skype, icq, p2p програми .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Всичко се оправи Разлика м/у мозила и опера нямаше, нито български сайтове нито чуждестранни се отваряха и всичко ставаше супер бавно..ужас направо Извинявам се, че не дадох много информация ама нямаше как да си едитна мнението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 ... Ако се случи на някой дето разбира - хубаво. Но ако примерно предавам въпрос дошъл, примерно от баща ми, който живее на друг адрес и всичко от горното му звучи като да построи летяща чиния? А човека просто забелязал, че не му върви както обикновено четенето на новини. И не знае как да пита и ми звъни на мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 И интернета пак се скапа Страниците се отварят доста бавно ии нещо което забелязах е, че когато рестартирам компютъра св оправя..ясно проблема е в мен...възможно ли е да е от НОД 32 понеже днес смених аваст с нод ? Ако трябва нещо друго да напиша кажете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 възможно е, програми които имат функция за филтриране на трафика може да засерат нещата, аз лично съм виждал НОД32 да го прави. тествай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 (edited) Toку що изтрих Нод сега ще пробвам така без антивирусна да видим какво ще стане и след това ще сложа друга П.П. инсталирах avast internet security и се орпави ясно е било от Нод 32 Edited June 2, 2010 by bigico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) как се получават потребителско име и парола, за "моите услуги" в entry.bg Edited June 3, 2010 by bakara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 в клиентските офиси. може и аз да ти дам, ако желаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshata Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Някой може ли да ми каже параметрите,защото канали като бнт и бтв ми се губят.Използвам вградения тунер с конакс карта . Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 183 MHz 6875 ksym/s 256 QAM като казваш "ми се губят" имаш предвид не ги намира или ги намира но в последствие изчезват ? как сканираш до сега ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshata Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Одеве като ми прекараха цифровата ги имаше.Сега бтв-то го има с 2 часа назад само. п.п на тази честота ли е пакета с бнт,бтв.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 да също е и честотата на която се препоръчва да се прави пълно (мрежово) търсене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 как се получават потребителско име и парола, за "моите услуги" в entry.bg a kakvi tochno sa tezi uslugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 за момента само могат да се видят услугите за които е абониран клиента и задълженията по тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshata Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 А мога ли някъде да видя пълния списък с пакетите и съответните параметри,защото не мога да ги намера в нет-а ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 не можеш, и не са ти нужни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshata Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Давам да сканира с тези параметри ,но не ми ги добавя каналите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 ем предполагам нещо не правиш както трябва. кажи кой абонат си да минат, предполагам ще стане, до сега не знам да е имало случай да не намира канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) Ъъъъ, никакъв външен нет? Нито гугъл, нито нищо (като популярни сайтове). Няма пусната антивирусна в момента?! Сакъзов 13 ____________ Скайп работи Edited June 4, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) единия ни доставчик на международен има някакъв сериозен проблем, докато се пранасочи трафика имаше частично спиране за 10 минути. сега върви но скоростта може малко да не е на обичайната висота. проблема обещават да бъде отстранен малко по-късно тази вечер. Edited June 4, 2010 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts