viiipeer_ Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) кой искаш ? Ort ;-) и някое discovery. Edited February 27, 2010 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 здравейте, както казахте че февруари ще има повече информация да си питам - очаква ли се скоро покритие при блок 277 или блок 62 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikijsw Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Здравейте искам да попитам от месец два съм потребител на N3 и никакви проблеми обаче сега ми се появи някакъв много странен проблем с интернета не иска да ми отваря сайтове. Не всички но има определени сайтове които не иска да отвори а преди съм ги отварял в смисал преди преди 2 3 седмици и сега не знам какво става обаче просто не иска и с мозила и гугъл хром нищо а на други хора като ги пратя сайтовете ги отварят. Кажете какво да правя защото ми трябва да влизам в тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 ... Кажи кои са сайтовете та да пробват и други абонати на N3 дали могат да ги отворят. Това което описваш ми прилича на неправилни DNS-и но въпросние ефект обикновено е максимум ден след като сайта си смени хостинга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Днес дали ще работи офиса в Тракия? Май съм забравил да платя за март, а все още не са го спряли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikijsw Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Ами да кажем не мога да си отворя множество от бъксчетата в който съм регистриран ето например http://www.neobux.com/ https://www.upbux.com/ онзи ден ми пратиха някакъв форум и него не мога да отворя http://bgpoints.info/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Пробвай да си смениш временно(докато се оправи,ако е от това де) dns-ите на 8.8.8.8/8.8.4.4 (на гугъл днс-ите) и пробвай дали се оправя. Ако не - значи проблема е в твоя телевизор най-вероятно. btw https://www.upbux.com/ и аз не го отварям,за сметка на другите 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 По Л.Каравелов скоро очаква ли се да мине кабел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikijsw Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) И как да го направя това с DNS-ите че не съм толкова навътре. EDIT: Това с DNS-ите го направих обаче пък като ги сменя спират пък други сайтове да ми се отварят който преди това отварям. Например като ги сменя impulse.bg не ми се отваря Edited March 3, 2010 by nikijsw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Най-вероятно значи имаш някакъв spyware или вирусче. Пусни си някоя по-добра anti-spyware програма и ако не помогне,пусни и един virus check Edited March 4, 2010 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) От една седмица наблюдавам насичане на звука и картината на всички канали . Някакви идеи от какво може да се е получило , защото преди си работеше идеално. едит: Рестартирах бокса и в момента всичко си върви както трябва . Edited March 6, 2010 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 на много неща може да се дължи. това което можеш да направиш е да провериш дали е добре поставен коаксиалния кабел и да рестартираш от тока бокса. пиши ми адрес и име и кога е удобно да минат колеги да проверят трасето. или се обадете на телефона. и не чакайте толква дълго когато има проблем, продължи ли повече от половин час е време да се обадите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 забелязах едмо малко зелено петънце на покритие в Кичука... какви са тенденциите по натататъ в квартала? и ще има ли модемен интернет? забелязах едно малко зелено петънце на покритие в Кичука... какви са тенденциите по натататъ в квартала? и ще има ли модемен интернет? забелязах едно малко зелено петънце на покритие в Кичука... какви са тенденциите по натататъ в квартала? и ще има ли модемен интернет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 забелязах едмо малко зелено петънце на покритие в Кичука... какви са тенденциите по натататъ в квартала? и ще има ли модемен интернет? Ако не бях ти прочел поста никога нямаше да го видя Иначе а дано.. И дано прехвърлят тая тъпа линия,че тея от евроком за 1година успяха да ми съкратят живота поне с 10 :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 петънцето бавничко ще расте. модеми се боя че няма да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 петънцето бавничко ще расте. модеми се боя че няма да има. Че кому са нужни в днешно време?;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 ами на хората,които искат по един кабел да получават и Кабелна ТВ и Интернет ,а не да им опашат жилището с кабели а те хич не са малко... това би било причина аз и мои познати да не сменим оператора(DCC) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Ще бъде добре фуриозо да помисли за ип телевизия вече и тогава всичко ще върви по един кабел.За мен тея модеми са отживелица вече.Хем по-висок пинг, хем ниски сорости, най-вече на уплоуда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 тцтц, един единствен допълнителен кабел има да се прекара за лан интернет. Не мога да разбера каква е тая голяма разлика, дали от една дупка над вратата ще идват 2 кабела (един за ТВ и един за нет), или ще влиза само един кабел, който се вързва към някакъв конвертор, от който пак излизат 2 различни кабела - един за нет и един за тв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Някой да има впечатления как е цифровата на голямо LCD (42" е моето) в сравнение с булсатком-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 почти всички магазини за ТВ вече демонстрират на цифрова(даже и на HD) В DEKOM срещу Каменица има и IPTV - CooolTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Някой да има впечатления как е цифровата на голямо LCD (42" е моето) в сравнение с булсатком-а. Може да погледнеш и в техномаркет в мола. На една табелка пишеше, че телевизията се предоставя от n3, последния път като бях там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Може да погледнеш и в техномаркет в мола. На една табелка пишеше, че телевизията се предоставя от n3, последния път като бях там. Само че там пускат HD eurosport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 HD пускат във всички магазини.Въпросът ми е дали качеството на цифровата ТВ е поне като на булсата защото се чудя дали да го спирам и да пусна кабелната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 на някои канали е същото, на някои е по-добро от булсатком. ако го включиш директно с DVB-C тунер определено трябва да е по-добро, защото няма да има конвертиране на сигнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts