RaptoR Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 От 1-ви октомври е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 2 hours ago, RaptoR said: От 1-ви октомври е. НеЙ сигурнУ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Just now, Lucky Luciano said: НеЙ сигурнУ! Тая гнида не му следя тъпотиЙти и не го поглеждам, но попаднах във вилата в Девин на скапаната му реклама и май октомври се казваше. Едно е сигурно - помиярът явно наистина губи мощно пари и никой не го гледа и почва да опитва да цуцурка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 'земи тея куфари! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Сега се загледах в гугъл плей и там се намира само Н3плей приложението, Нбокс Тв вече не фигурира сред програмите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Nbox излиза в плей само ако системата ти е AndroidTV. Впрочем apk-то се намира лесно и може да се инсталира и на Android и на AndroidTV. Вече повече от половин година гледам така телевизията на Н3 през една андрод-кутийка, която си поръчах от Китай (телевизорът, макар и 50', е стар модел и не е толкова "смарт", че директно на него да се инсталира приложението). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Разбира се, че се намира лесно. Въпроса беше, че преди фигурираше в плей стора, но сега са я махнали. При наличието, че повечето китайски кутии са андроид а не андроид тв не виждам логика да я няма в плей стора. Аз също гледам с такава кутийка, но тогава си я свалих директно от плей стора, не съм я търсил в мрежата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Когато пристигна моята кутийка, в началото на годината, я флашнах с АТV и приложението Nbox си го откри в гугъл плей, и си го инсталирах директно от там. Гледах така няколко месеца но реших да мина на чист Андрод (DiemaXtra нямат приложение за АТV a HBOgo на АТV имаше проблеми с видеото). На чистия андроид (AOSP) вече Nbox не се виждаше в плей-стора, но пък всички други приложения, които ми трябваха работеха, така че си намерих apk-то на Нбокс и си продължих да гледам Н3. В последствие купих още 3 кутийки - една за ТВ-то в спалнята, една за майка ми и една за приятел. Флашвах и различни custom-firmware версии (руските форуми са пълни) - установих се на Slimbox AOSP - върши ми чудесна работа и всеки телевизор става "смарт" :)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Преди се занимавах да флашвам какви ли не ром-ве, но вече нямам желание. Сега ме вълнува да работи. Иначе днес ми дойде и втората кутия. Много хубава работа вършат за филми с DTS аудио и за тубата(щерката гледа предимно него). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Тръгна отново Love Nature 4K. На мястото на 2 от каналите с рекламни шапки пуснаха нови програми: на 256-та позиция - Top TV HD (канал за сръбска музика). 289-та - Euro Folk TV (някакви етно щуротии). Все още няма пуснат нов канал вместо Supertennis HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 (edited) 23 hours ago, ivander said: пуснаха нови програми: на 256-та позиция - Top TV HD (канал за сръбска музика). 289-та - Euro Folk TV (някакви етно щуротии). Това няма и да се напъна да го гледам. Виж ако е нещо спортно или с английско аудио е друг въпрос. Гледам от Н3 са вдигнали интернета от 200 на 300мб на добра цена но нищо не се говори за Изгрев та май ще минавам на безсрочен и ще чакам от конкуренцията да изкарат оферта. Коледа наближава. Edited September 9, 2020 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 (edited) Интернета в Изгрев взе да умира нещо. Маса сайтове не се зареждат а при спийд тест повече от 80мб не може да откъне. Явно всяко чудо за три дена. Ако може някой, който е бил на 80 и после са му пуснали 100мб да направи един спейд тест, че ми се струва, че е било временно явление. Edited September 11, 2020 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Май си прав. И при мен се върна предишната скорост. Било е само зарибявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Или тест на мрежата/оборудването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 (edited) Предния път когато вдигнаха скоростите от 60 на 80 преди 5-6 години си ги оставиха, сега явно не седят така нещата. Сега поразцъках (през настолката, която е вързана директно с кабел) спийдтеста българските сървъри, и не можа да отлепи повече от 65мб на даунлоад. Както се вика от ден на ден по-зле Edited September 12, 2020 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Някой от Изгрев с проблеми с нета и телевизията? Като за добро утро в понеделник са спрели и двете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 новите, по-високи скорости са в сила за нови и подновени договори. временно бяха пуснати експериментално за да се идентифицират евентуални слаби точки в мрежата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 hour ago, furiozo said: новите, по-високи скорости са в сила за нови и подновени договори. временно бяха пуснати експериментално за да се идентифицират евентуални слаби точки в мрежата. Какво правим с въпроса за 300мб интернет за кв. Изгрев? Аз например искам да мина на тази услуга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 On 9/16/2020 at 4:36 PM, furiozo said: новите, по-високи скорости са в сила за нови и подновени договори. Подновени кога? Ваш абонат съм повече от 7 год и на всеки 18 месеца подновявам. Защо не важат за мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 53 minutes ago, Mobi said: Подновени кога? Ваш абонат съм повече от 7 год и на всеки 18 месеца подновявам. Защо не важат за мен? Интересно е, особено, когато им плащаш най-високата възможна такса а те ти пускат първоначално да ти покажат, че има и такава опция, но не и за теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 On 9/11/2020 at 4:34 PM, splendor said: Интернета в Изгрев взе да умира нещо. Маса сайтове не се зареждат а при спийд тест повече от 80мб не може да откъне. Явно всяко чудо за три дена. Ако може някой, който е бил на 80 и после са му пуснали 100мб да направи един спейд тест, че ми се струва, че е било временно явление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Love Nature 4K от вчера пак е черен екран. Явно с този канал ще си играем на тука има, тука нема. А канала си е многи стойностен. На мястото на Supertennis HD вече 2 седмици и там черен екран. Поне да се пусне нещо друго, по възможност не сръбска музика или етно, каквито пускат напоследък, а спортен канал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Утре ще отида да си платя последната сметка по договора ми и ще видя какво ще ми предложат, понеже говорих с човек от А1, който ми предложи 300мбита с 200 канала, към които максовете и ХБО на 4 телевизора за 40лв на месец. В момента плащам 40лв но за 80мбита, та като нищо да скокна на А1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 (edited) Този път Ентри имат похвала - тръгна Fine Living HD с бг субтитри и Eng/Rus audio на 269-та позиция. Жената ще е доволна, доста го гледа този канал. Оправиха и Love Nature 4K. Остава само да пуснат нещо и на мястото на Supertennis HD. Междувременно 7/8 TV HD и SD вече са само с платен достъп, както беше обявено наскоро. И нещо друго в допълнение - от 27-ми започва Ролан Гарос. Надявам се тази година да ни зарадват отново с Eurosport 4K както миналата Edited September 23, 2020 by ivander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Днес ходих до офиса да си платя вноската и понеже не успях да получа много информация относно 300мбита скорост от служителката, се обадих на оператор, където записаха заявката и казаха, че до 3-4 дена ще ми се обадят да кажат дали могат да доставят 300мбита до адреса. Успеят ли още на момента ще подпиша две годишен договор, ако не успеят ще го мислим варианти засега А1 или Булсатком. Иначе похвално за канала. Ако го пуснат и на приложението ще е супер. 7/8 е така от известно време, ама не бих дал 78 стинки на плешивия. Ще ме извинява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts