mIRCata Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Аз точно това правя в момента. Тъкмо ми изтича договора сега и ще си оставя само кабелната. Стига от cooolbox да решат, че ми искат парите, че от 16 април чакам да ме включат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 (edited) Някой може ли да ми обясни разликата между пакетите Разширен и Нитро. Питам , защото аз съм на Нитро , един приятел е на Разширен и освен HBO/Cinemax друго не можах да открия като разлика. Както знаем, от вече месец , НВО не се предлага от Н3 за нови абонати и преподписващи стари клиенти. В същото време, пакет Нитро го има официално в сайта. Там пише,че единият е със 120 канала,другият е с 200, но както казах реално не можах да открия разлика. Edited May 26, 2019 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 11 minutes ago, viktor4o19 said: Някой може ли да ми обясни разликата между пакетите Разширен и Нитро. Питам , защото аз съм на Нитро , един приятел е на Разширен и освен HBO/Cinemax друго не можах да открия като разлика. Както знаем, от вече месец , НВО не се предлага от Н3 за нови абонати и преподписващи стари клиенти. В същото време, пакет Нитро го има официално в сайта. Там пише,че единият е със 120 канала,другият е с 200, но както казах реално не можах да открия разлика. Аз преподписах април месец на Нитро + и имам ХБО. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 (edited) Явно си бил от последните късметлии. На мен договорът ми е до април 2020. Обясниха ми в офиса, че съм бил на заварено и нямало да го махат до изтичане на договора. Но ако съм бил за преподписване вече го нямало. Инфо отпреди няколко дни. Edited May 26, 2019 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Приятна изненада за Ролан Гарос на мястото на NASA UHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 On 5/26/2019 at 11:39 PM, viktor4o19 said: Явно си бил от последните късметлии. На мен договорът ми е до април 2020. Обясниха ми в офиса, че съм бил на заварено и нямало да го махат до изтичане на договора. Но ако съм бил за преподписване вече го нямало. Инфо отпреди няколко дни. Интересно, аз също преподписах тези дни и ме увериха, че няма да има промяна в това кои канали се предлагат. Освен това HBO си присъства и в двата Нитро пакета. Скоро ще разберем дали е така, както казваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Хм... https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/GDBOP-vleze-v-ofisi-na-kabelni-operatori-875596 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Вървят ли още Bein спортовете и SK ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Вероятно да, ако бяха спрели, щеше да се чуе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Не знам дали има връзка,но пакетите Нитро ги няма на сайта.Излизат само основен и Разширен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Не че липсва кой знае колко на някой, но от доста време при каналът Italian Fishing (22-ра позиция) излиза надпис, че услугата не е достъпна. Също така месеци наред вече на мястото на Travel Channel HD върви SD-версията, която я има два пъти в списъка...Пуснете поне нещо друго на тяхно място - какъв е смисъла от празни канали и повтарящи се неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Жената преди малко пусна ХБО-то и се оказа, че са го спряли. Предполагам, че е нещо временно иначе ще ходя да се разправям в офиса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Да, сега видях, че и при мен са спрени всички HBO-та и Cinemax-и заедно с минусовите им, общо 22 канала. Дано наистина да е временно, защото това си е живо харакири. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 (edited) Няма временно, пиратите са си пирати. Нали се чудехме защо спряха HBOGo. Ето затова, защото нямат договор с HBO. Още оттогава си пролича положението, с което си вкараха абсолютен автогол за Нитро пакетите. Кредитът им на доверие е изчерпан от моя страна. Edited June 18, 2019 by k-otixxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Митак, то беше ясно, че ще спре. Който има срочен договор за Нитро, с описано HBO, може да си развали договора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 2 minutes ago, Lucky Luciano said: Митак, то беше ясно, че ще спре. Който има срочен договор за Нитро, с описано HBO, може да си развали договора. Нека да видим за колко време ще е спирането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 (edited) От клиентския телефон казаха, че е "технически проблем" и се работи по отстраняването му. Спомням си, че същото отговориха и за Травъл Ченъл ХД преди месеци, който още го няма Edited June 18, 2019 by ivander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Е, не, ще ти кажат, че нямат права и ги е страх от проверка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Вече тръгнаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Сега проверих и при мен вървят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Мсат правят така, през деня не вървят, вечер ги пускат спортните канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boreto Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Всички HBO-та и Cinemax пак ги няма. Май е време да се разваля договора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 57 minutes ago, boreto said: Всички HBO-та и Cinemax пак ги няма. Май е време да се разваля договора. Сподели после какво е станало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Имаш съмнение, че ще откажат да прекратят договор?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Достъп до HBO записан ли е в тоя договор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts