splendor Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Не се и съмнявам, че има, просто при Н3 няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 То е ясно, че някаква алтернатива има, но се надавях да ги пуснат, пък макар и платени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 MAX Sport: За момента нашите спортни канали се предлага само за нашите ТВ клиенти и тези на Булсатком, Networx и ComNet и Скат. Ние сме отворени за партньорства, но това зависи и от интереса на другите оператори да предложат MAX Sport на своите клиенти, затова е най-добре да се обърнете към вашия оператор. Здравейте, предвиждате ли пускането на спортните канали Max Sport в мрежата на Ентри? Също така искам да попитам има ли възможност да получим каналите Discovery HD с български звук и Comedy Central Extra, които ги има при почти всички оператори? Благодаря. Здравейте! Каналите от пакет Max Sport няма да ги излъчваме. При нас може да намерите богато разнообразие от спортни канали, които ви предоставят най-важното спортно съдържание. Ще разгледаме вашето предложение. Благодарим Ви. Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 По-добре така, че както са тръгнали всеки взима дадено първенство и после извива ръцете на потребителите. Догодина очаквам Диемите да скочат на 8лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Н3 да не са махнали матч1 и матч2 ? Преди някой месец махнаха боец и не сложиха адекватен заместник , а сега махнаха 2те най хубави спортни и пак няма да има заместник . Това са 3те програми заради които подписах договор , а те ги махат без да слагат нищо . Някой има ли идея дали окончателно са махнати ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Заменени са с украинските Футбол 1 и 2, които предават големите първенства, но доста често излъчват записите в ъпскейлнато SD, нещо като нашата Нова Спорт. Междувременно и Виваком започнаха излъчване на Макс-овете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) Ааа, що не ги пуснат и МАТЧ! и Футбол? Предполагам, че имат място... Реално пакетът МАТЧ! е 7 канала /ако не бъркам/ и имайки този пакет, не ви трябват нито диеми, нито максове, нито нищо. Дават всичко, при това с най-доброто качество! Слагат в джоба си канали като Скай спорт! Edited October 1, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Мдаа, от доста време не са пускали нищо ново, а махнаха двата най-хубави спортни канала , та догодина май ще има развод по италиански. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Със сигурност след изтичането на договора ми ще приключа с Н3 след 4 години при тях . Първо махнаха Боец и не го заместиха с нищо , сега махнаха матч и сложиха футбол , която е по слаба . Не е правилно , вместо да прогресираш , да регресираш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Добре де, махнали са МАТЧ! ФУТБОЛ 1 и 2, а другите оставили ли са ги - МАТЧ! Арена, МАТЧ! Планета и т.н. или нищо от тоя пакет няма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Със сигурност след изтичането на договора ми ще приключа с Н3 след 4 години при тях . Първо махнаха Боец и не го заместиха с нищо , сега махнаха матч и сложиха футбол , която е по слаба . Не е правилно , вместо да прогресираш , да регресираш . И аз съм близо 5 години и ако до края на договора не се промени нещо и аз си отивам. Добре де, махнали са МАТЧ! ФУТБОЛ 1 и 2, а другите оставили ли са ги - МАТЧ! Арена, МАТЧ! Планета и т.н. или нищо от тоя пакет няма? То нямаше други канали. Само тези двата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) Преди около 1,5 - 2 г. имахме Матч Арена HD, както и в SD Матч ТВ, Матч Футбол 3, Матч Игра и Матч Боец. Един по един окапаха всичките, а днес и последните 2. А нови канали взеха да пускат само на високосна година. Edited October 1, 2018 by ivander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) Странно е това, да. Предвид, че за тези канали, няма кой да ги гони, ама... При плешивия /DCC/ има ли ги? Edited October 1, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Скоростите реалните тези от сайта на 3-те тарифи ли са? Виждат ми се доста ниски като за 2018 и парите, които искат за тях. За един познат питам, който се двоуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Цените не ги гледай, умишлено са такива - разчитат на пакетните услуги! Очакват хората да си кажат:"Ми то пакета с ТВ по-изгоден, като ще давам, да давам ама и ТВ да имам...". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Ясно, само интернет не става. opticnet малко по-добре, но ъплоуда ми се вижда трагичен. Особено външния. Пише opticnet, а ми прилича почти на коаксиални ъплоуди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Е, що им е да плащат "излишно" за трафик, те да не са сериозен доставчик, те са кабеларка в пълния смисъл на думата. Масовият потребител не го интересуват високи скорости, да да си цъка в нета, да свали торент, да си види фейса. Масовият потребител има нужда от качество на кабеларка и за тези пари го получава. Услугата им е от стабилните в града, макар да не блести с кой знае какви скорости. Още ми е чудно, защо са махнали спортните канали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Не виждам да са махнали Мач Футбол. Ребрандирано е логото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Матч1 и 2 и футбол1 и 2 са различни програми , които имат различна програма . Ще предават пак мачове от Англия и Италия но не са баш същите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Върнаха ги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Явно някой все пак чете тази тема, дано сега вземат да вкарат и още някой спортен канал, а защо не и украинските 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 (edited) Имат някакъв пакет sport max за 29 лева който включва телевизия 100+ канала,интернет 30 +диема екстра,екстра и спорт. Знам какво е диема екстра но не и какво е екстра и спорт. Интересува ме някой може ли да ми каже кои са спортните канали на този пакет и тази телевизия 100+ канала реално ли е 100+ или това е барабар с повторенията,защото в момента съм на dcc на 200+ канала които реално са около 120 максимум. Благодаря. Edited October 3, 2018 by virtuozo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ребрандирано е логото. В смисъл? Сега ги гледам, логото си е старото - горе в дясно... На украинците е долу вляво, прозрачно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Имат някакъв пакет sport max за 29 лева който включва телевизия 100+ канала,интернет 30 +диема екстра,екстра и спорт. Знам какво е диема екстра но не и какво е екстра и спорт. Интересува ме някой може ли да ми каже кои са спортните канали на този пакет и тази телевизия 100+ канала реално ли е 100+ или това е барабар с повторенията,защото в момента съм на dcc на 200+ канала които реално са около 120 максимум. Благодаря. Един колега е на ДСС и каза, че ДСС имали 5 арена спорт, та при такова положение аз бих си седял на тях ако става въпрос само за спорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Един колега е на ДСС и каза, че ДСС имали 5 арена спорт, та при такова положение аз бих си седял на тях ако става въпрос само за спорта. Ами то зависи от пакетите,приемниците и модулите. На обикновената кабелна която е с максимален брой канали 200+ спортните канали са евроспорт,ринг и нова спорт а ако си платиш и диема екстра. Не не се шегувам,трагедията е пълна. Имаше bein sport 1-2-3-4 но ги спряха отдавна. Та въпроса ми си остава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts