Romel Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Здравейте, ровя из темата , ама само за телевизори попадам , та реших да попитам: някой ползвал ли е 4G lte ot N3 и за какво остава дума там като изпълнение. Идеята ми е, че ми трябва за едно село в Средногорието да си закача DVR на камерите и да ги виждам , ако ми ревне алармата, а не да гледам записи после ( дето и в съда не вършат работа, само ако си решил да си изясняваш проблема в движение) Та..ако има някой нещо да казва.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Нямат покритие навсякъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Добре, а някой , който да има тази чудесия да сподели мнение... защото аз ще разбера имат ли покритие или не, обаче ако услугата е бъгава става все тая.... всъщност сега се зачетох внимателно и видях, че силно зеленият цвят на картата с покритието не значи нищо, а самите точки с достъп са обявени поименно ... с две думи няма да го бъде явно ... Edited March 6, 2017 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Пробвай 4g то на булсатком. И цените са по-добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Пробвай 4g то на булсатком. И цените са по-добри. Мдааа...само че и там покритието си е в големите градове.... пфу , следата към Виваком ли пак се влачи .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Аз ползвам на вилата от Виваком, точно заради покритието. Рутера и антената са ми безлатни. , от Мтел ми искаха 120 лв И да ти кажа общо взето съм доволен. Ползвам и сателитна телевизия от тях и ми направиха добра офрта. За това, за което ще ти трябва ще ти свършат работа. Относно покритието май са най-добре. Edited March 7, 2017 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Да, най-добре са за момента. И офертите им са ок, особено ако се договориш добре в някой офис. Да питам нещо за аналоговата на Н3, защото днес малко си поиграх с тестове. Първо адмирации за качеството на сигнала - целия дециметров е с равен сигнал, изключително чист и с може би най-добрата картина на аналогова от години, която съм виждал. Една забележка - последните три канала, а именно Канал 3, някаква за лов и риболов и BiT са в режим 16:9, като и самите канали са в този режим. Пускай ги на телевизор 16:9, изглежда отвратително. Липсват 2-3 канала, които е добре да добавите - BNT World, Fox Crime и Fox. Другото в аналоговата е много добре и не виждам защото не наблягате на това, както правят Близу. Сега някои потребители ще ме заковат с въпроса кой гледа аналогова... Отговорът е МНОГО хора, дори не подозирате колко. А и като гледам, тенденцията е да продължи още поне няколко години като съпътстваща услуга, а и за много - основна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Аз ползвам на вилата от Виваком Абе и аз знам ,че по селата е така, ама пусто като съм имал колеги, дето имаха договори с тях и не можеха да се откачат... втриса ме като си помисля само за Тях... не че толкова няма да ми свърши работа нета.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Е да Пълно щастие както знаем няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Абе и аз знам ,че по селата е така, ама пусто като съм имал колеги, дето имаха договори с тях и не можеха да се откачат... втриса ме като си помисля само за Тях... не че толкова няма да ми свърши работа нета.... Е, какво страшно им, да не ядат хора? Спазваш си договора - ако си доволен подновяваш, ако не един месец преди изтичане пускаш предизвестие и толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Някой знае ли как могат да се махат или ограничават канали в приложението за Андроид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Каналът Movie Star вече се предлага в HD-вариант при някои доставчици. Няма да е лошо да се пусне и при нас. https://postimg.org/image/7tdayiuzp/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Тая снимка обиколи форумите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 FOX HD го хвана липсата, вместо него върви 2-ра негова SD версия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Смях в залата!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Явно е било само за уикенда. Днес се е върнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Върнаха го, да. Изгуби се обаче БНТ Свят, на мястото му гледам върви BNT HD в стандартна резолюция под името BNT Sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Дано пуснат BNT2 HD и BNT WORLD HD, при iptv платформата на Булсат вървят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Доколкото разбрах, от Ентри са пратили запитване за тях, но до къде са стигнали не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 При Близу Бягство от Затвора по FOX върви с БГ Аудио и оригинално аудио с възможност за бг субтитри. При Ентри защо не е така не знам. При Булсат и Виваком също няма възможност за избор на аудио пътечка и субтитри. Колко източника има не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 И при Кулбокс може да се избира аудио и титри. Не знам откога е, забелязах го скоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 От няколко дни beIN Sport 3 и МАТЧ! Боец са аут. КХЛ дава син екран със звук от БНТ 1. Съпорта нещо заспа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Ха...ха, че те винаги са спящи!!! Чеп за вьлна не стават!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 От време на време N3 пускат ваучери в сайтовете за оферти с 12 месечен договор (в момента офертата не е активна). Някой знае ли дали тези условия се предлагат през другото време (когато няма как да си купиш ваучер) на общо основание примерно нещо като скрита оферта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 при N3 има ли възможност за връщане назад, така че да се гледа на запис? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts