swan222 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 На мен нещо взе да ми дава някаква грешка при логване и го разкарах. Нали сега е "модерно" та явно и те да не са по назад.... мобилно приложение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Има хора, които не гледат тези канали и за тях определено не е без смисъл От моята камбанария е така. Казаха ми 50те най-гледаеми канали. Ако СК-тата са аут за сметка не Фешън тв и ТВ Европа няма какво да добавя повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 От моята камбанария е така. Казаха ми 50те най-гледаеми канали. Ако СК-тата са аут за сметка не Фешън тв и ТВ Европа няма какво да добавя повече Аз не мисля да го ползвам, нищо, че го имам,(имам и на булшита). Та реално ми е все тая кои канали има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Стана ми интересно това приложение и друг човек ми даде парола да я ползвам. Един път успях да се логна и от тогава ми дава грешка при логване. А същата парола си важи ако искам да се логна в клиентската секция на интернет сайта на N3. За единия път докато преглеждах приложението, около 15 минути се занимавах, качеството на излъчване ми се стори относително слабо. Гледах на телефон с 4.5 инча екран програми като Канал 1 и VH1 и картината ми се стори леко размазана и с ниска резолюция. По-горе друг колега каза, че гледал на 47 инча телевизор, не мога да си представя как ще се вижда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swan222 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Да и при мен е така. В сайта се логвам, в приложението - не, но не ми се занимава да ровя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Стана ми интересно това приложение и друг човек ми даде парола да я ползвам. Един път успях да се логна и от тогава ми дава грешка при логване. А същата парола си важи ако искам да се логна в клиентската секция на интернет сайта на N3. За единия път докато преглеждах приложението, около 15 минути се занимавах, качеството на излъчване ми се стори относително слабо. Гледах на телефон с 4.5 инча екран програми като Канал 1 и VH1 и картината ми се стори леко размазана и с ниска резолюция. По-горе друг колега каза, че гледал на 47 инча телевизор, не мога да си представя как ще се вижда. Не гледам, просто го пуснах на ТВ Бокса да видя как ще е. Качеството е като SD каналите на цифровата, нормално е да е замазано. И SD каналите са замазани. Колкото по висока е резолюцията на дисплея на телефона FHD, 2K и скоро 4К, толкова по замазано ще е. Понеже имам и приложението на булшита, сравних картината и на двете, един дол дренки е, предимството на булшита е, че имат повече канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Е, ако е като на Булсатком, на 47 инча е да повърнеш. Преди беше писал, че било нормално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Е, ако е като на Булсатком, на 47 инча е да повърнеш. Преди беше писал, че било нормално... Нормално, в смисъл като SD каналите. На 47 инча всичко, което не е поне HD или FHD е кенеф. На 32 инча сигурно е по-поносимо. Сравнението между двете приложения го направих на телефон и ми се видяха еднакво замазани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Хората са го направили за телефони и таблет, а не за ТВ, какво сравнявате с телевизор, имате си перфектна цифрова и то с много HD програми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Що, то и YouTube има за телефон и таблет, ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Да и при мен е така. В сайта се логвам, в приложението - не, но не ми се занимава да ровя. Изчистете си кеша на приложението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 (edited) Здравейте , кога най-сетне ще пуснете ID Extra или CI network ??? Edited December 25, 2015 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Здравейте , кога най-сетне ще пуснете ID Extra или CI network ??? Честито Рождество Христово.на всички. Трябва да се разберат с Нова Броудкастинг Груп, която държи правата на Discovery Networks CEEMEA и FOX International Channels за България. Така пакетът от канали на Ентри, който и сега е много добър, ще придобие наистина завършен вид. Представете си - Fox HD, Fox Crime HD, Fox Life HD, 24Kitchen HD, Discovery Science HD, ID Investigation Discovery, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, ID Xtra HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Mи искам да си го представя, но някак си не ми се вярва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 На 25-ти декември приключи излъчване канал Бойцовский Клуб. На 25-ти януари ще спрат и НТВ Тенис, който в момента е пуснат на мястото на Бойцовский Клуб(124-ти канал), и НТВ Баскетбол (125-ти). Предлагам ако има възможност на тяхно място да се пуснат Матч! ТВ (бившият Россия 2) и Боец ТВ (който ще излъчва част от съдържанието на Бойцовский Клуб). Също от 25-ти този месец ще се ребрандират каналите Спорт 1 (на Матч! Спорт 1) и НТВ Футбол 1 (на Матч! Футбол 1). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 www.last.fm чекнете го този сайт, има много загуби по трасето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 При мен ли е проблема да няма субтитри на някои канали, на които по принцип имаше - History, Hbo, Hbo Comedy и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Вероятно да. С приемник ли си или директно на телевизора? Ако си с кабел в телевизора, пробвай да ги активираш ръчно. Нейде из менютата е. Ако тръгнат добре, ако не - съпорта по телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Така е, в мен беше проблема, явно беше спирал тока, та се бяха изгубили настройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 На Нитро + съм и днес като отидох да си платя таксата ми взеха с 1лев повече. Като излезнах от офиса погледнах касовата бележка и там видях добавено HBO - 0.99лв. На някой друг да му се е случило подобно нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Защо не ги попита? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 На Нитро съм и плащам през сайта на Ентри, сега платих - при мен промяна няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Защо не ги попита? Вече бях излезнал и ме домързя да се върна. Другия месец ще попитам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Селски пинизи или иначе казано - ако мине номерът... И явно им минава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ама няма логика. HBO не струва 1 лв. По-скоро да са го таксували за HB0 GO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts