DelPiero Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Имат ли си сайтчета Футбол 1 и Спорт 1 да видим какво предават : ) Това да се чудиш по кой канал да си гледаш мача ... , не че се оплаквам де : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Изчезнаха ми всички канали? Някой друг с подобен проблем? Имат ли си сайтчета Футбол 1 и Спорт 1 да видим какво предават : ) Това да се чудиш по кой канал да си гледаш мача ... , не че се оплаквам де : ) http://footballua.tv/schedule/ http://tivix.net/26-sport-1-rossiya.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Моите са налице. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Изчезнаха ми всички канали? Някой друг с подобен проблем? http://footballua.tv/schedule/ http://tivix.net/26-sport-1-rossiya.html Благодарско.Нищо не ми е изчезвало... По нощите си гледах Чили - Уругвай по Спорт 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Изчезнаха ми всички канали? Някой друг с подобен проблем? http://footballua.tv/schedule/ http://tivix.net/26-sport-1-rossiya.html Програмата от първият линк е за украинския канал Футбол 1, при нас е руския НТВ+Футбол1 ХД. Ето неговият сайт: http://www.ntvplus.ru/channels/channel.xl?id=3368 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Да, вярно. Снощи към 00:15 ми изписа няма сигнал и изчезна всичко. Обаче само на телевизора с модула. Днес трябваше да пресканирам наново. Може би някакъв бъг в моя телевизор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Снощи към 00:15 ми изписа няма сигнал и изчезна всичко. И при мен се получи същото снощи, но само преместих канала и всичко си беше наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 А сега де? Ново 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 И при мен го има същия проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 На другия телевизор с приемника няма проблем. Явно нещо с модулите става, ама по това време едва ли някой ще ни обърне внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 При мен проблемът се реши и каналите тръгнаха. Между другото и аз имам допълнителен приемник и там също имаше проблем с картината, но по-бързо го оправиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) И при мен е така,каналите са кодирани,и аз съм с панасоник Edited July 1, 2015 by jovito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Оправиха се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Струва ми се, че това се случи само при картите грифин, понеже от 4-те телевизора само тази с конакс карта си вървеше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Да, май точно така се получи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 И при мен снощи стана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 А този канал руския с бокса....абе не може ли да му се оправи резолюцията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Как стоят нещата със смяната на IP , защото ми е належащо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Как стоят нещата със смяната на IP , защото ми е належащо Не е хейт, но забрави! Един колега искаше да си го смени и му казаха, че не може и съответно той смени доставчика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Не е хейт, но забрави! Един колега искаше да си го смени и му казаха, че не може и съответно той смени доставчика... Това сериозно ли е ! Няма логика ! , на мен ми е свързано с работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Може да пробваш със смяна на тарифата, но не знам колко е възможно ако си с договор и си и на най-високата тарифа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Това сериозно ли е ! Няма логика ! , на мен ми е свързано с работата Сериозно е, да.;-) Не били предлагали такава услуга, казали му че ip-то му е статично... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Някой вътрешен да тества случайно приложението за тв за смарфони на Ентри което ще се появи скоро ?Гледам ,че са опасали центъра и градската градина с WiFi мрежа , но е само за абонати ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ant69 Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 @londongunner какво общо има Wi-Fi мрежата в центъра с приложение за телевизори и телефони? Тва е по-скоро няква мрежа само за нас, като реклама един вид според мен. Отиваш в градската, сядаш на пейката и показваш на другите къв е бързоляк нета. Не си го представям да седна в градската и да гледам сериалите по Фемилито с бабите по пейките на лаптопа. Ако говориш за такова приложение като при Булсата то върви през всички мрежи, през които съм се свързал до момента, само че там няма много канали, само някви смотани. Не мисля че ако изкарат приложение, ще ни ограничават само до тяхната мрежа, щот ще е тъпо, но след магариите с ДЕкстрата мога да очаквам всичко от тях или хбо-го-то с плащане. Някой не е ли звъннал още да пита за какво иде реч да не гадаем само? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Приложението ще работи само в тяхната мрежа 100% е сигурно. Освен с рекламна цел мрежата ще е и за приложението, засега е целия център + градината ,както и градинката зад Мол Пловдив и тепърва ще има и още ,всичко става бавно заради разрешителните които се вадят. Приложението ще е един вид реклама на другата платформа която предстои с iptv set top box. Turn off this option! iPhone Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts