jovito Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Не е ли време N3 да направят приложение за таблет и телефон, както Близоо правят сега и Булсата, по добре ще е от hbo go,верно е че Близуто са в цялата страна, но пак може да се измисли нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Кога и къде са го казали? Предаването за последния кръг го обявиха едва ден преди квалификацията (9.05). Дотогава липсваше в програмата на канала. Имаше реклама по Нова. Кога - не помня, но помня, че казаха целия сезон 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Естествено,че ще дават целия сезон. Би било адски тъпо да не го направят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Моля някой служител на фирмата да сподели има ли възможност да бъде пуснат канала BBC World News HD. От 1-ви април т.г. същият започна да излъчва свободно от немския Astra 1KR (19.2°E) от транспондер 11229.00. Знам че вече имаме негов SD вариант в пакета, но ще е чудесно да го имаме и във високо качество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Как ви е нета тази вечер. Нещо от няколко часа в Тракия прри мен взе нещо да лааааагва, да бяга. Много зор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Тая вечер у Тракия пак е злеее.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 В района на SPS си е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Претоварването е вероятно вечер от 19 до 23ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Нещо за мача довечера може ли да се измисли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 На 284-ти канал на мястото на арабския Беин Спортс е пуснат Show TV HD. По него сега започва България срещу Турция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Ще се гледа Копа Америка по Беините : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Мисля, че БНТ ХД ще излъчват Копа Америка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Мисля, че БНТ ХД ще излъчват Копа Америка. Не го намирам в програмата им ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Оправих се Edited June 11, 2015 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Нови канали. Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Специални благодарности за Бойцовский Клуб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Нови канали. Браво! Кои са тези нови канали и на кои номера :Д , че тъкмо съм си ги подредил програмите ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 След пълно сканиране - в HD каналите ми се появиха два руски спортни канала . При SD каналите ми се появиха също два нови, на единия пише - тенис, а другия - бокс, но не тръгват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Бокса днес вървеше, тениса не. Но за футбол 1 и спорт 1 голямо благодаря. Кои са тези нови канали и на кои номера :Д , че тъкмо съм си ги подредил програмите ... Ще те излъжа за позициите, тъй като с моя телевизор е малко филм с подредбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Това с руските канали е повече от добре, ако продължават в тази посока като нищо да преподпиша за още 18 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 (edited) Ще трябва и аз да сканирам пак значи , пак ще трябва да си играя да подреждам канали Къде ще може да се гледа Уимбълдън :?Edit: Сега проверих в програмата на СК и там ще го предават : ) Edited June 23, 2015 by DelPiero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ще трябва и аз да сканирам пак значи , пак ще трябва да си играя да подреждам канали Неподреждането на програмите спестява доста занимавка после Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Е знам , ама аз обичам спортните и музикалните поне да са ми наредени да ми е удобно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Е знам , ама аз обичам спортните и музикалните поне да са ми наредени да ми е удобно Използвай фаворитите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Използвай фаворитите Е ползвам ги и тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts