mIRCata Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Каква промоция ползваш? И колко време е тази промоция? 12м? Нещо май пак почват с въртелите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Щом си на нитро+ не трябва да плащаш за ХБО ГО. Отиди до офис и си искай код за системата. С този код се логваш в сайта и там може да следиш какво ти е активирано и до кога си платил. Щом си на нитро+ трябва да ти излиза пакет ХБО с другите пакети в сайта(интернет и телевизия) а щом имаш такъв пакет трябва да получиш ХБО ГО безплатно. Така, че отивай да си търсиш правата. Правилно си направил, но първо трябва да отидеш до офис да ти активират клиентския номер към ХБО ГО и чак тогава ще ти даде да се регистрираш. Първо званях на съпорта и те ми обясниха че тъй като ползвам промоционално услугата немогат да ми активират клиентския номер в HBO GO после писах на емайла на съпорта казаха ми да отида до офиса, отидох до офиса и от там ми казаха "тъй като ползвам промоционално услугата нямам право на хбо го и трябва да заплатя 7лв" Дай малко повече яснота около договора си. Каква ти е месечната такса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Може би всеки офис си е за себе си , в единия ти казват едно в другия друго Смятайте аххаха Splendor ти в кой офис ходи за кода и на коя такса си :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Моя код за ХБО-Го го взех от касата в Кършияка на ул. "Кольо Фичето". Влизам, а вътре залепен еееей такъв плакат с надпис "Вземете ХБО-Го безплатно с абонамента за ХБО" (или нещо подобно). Посочих го и казах,че идвам за кода за ХБО-Го. Провериха в компютъра,че съм абонат на Нитро (без+) и за по-малко от минута си излязох с кода... Нитрото ми не е промоционално - активирах си го при преподписването на договора миналата година. Помня че имаше преди време някакви промоционални оферти за Нитро и Нитро+ с няколко месеца без такса (или минимална), та не знам дали за тях не е ограничението.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) RE111, on 12 May 2015 - 16:11, said:Първо званях на съпорта и те ми обясниха че тъй като ползвам промоционално услугата немогат да ми активират клиентския номер в HBO GO после писах на емайла на съпорта казаха ми да отида до офиса, отидох до офиса и от там ми казаха "тъй като ползвам промоционално услугата нямам право на хбо го и трябва да заплатя 7лв" А ти каза ли им, че ще пишеш мейл на HBO, ей тъй, превантивно? Edited May 12, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Splendor ти в кой офис ходи за кода и на коя такса си :? Моят офис е в Изгрев. По принцип съм писал по-назад в темата колко плащам на месец. но ето 42лв(35 пакет + 2 допълнителни приемника) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 И аз си взех кода за hbo go от офис, стана за 1 минута. Само ме провериха имам ли активиран пакет hbo. На нитро съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Моят офис е в Изгрев. По принцип съм писал по-назад в темата колко плащам на месец. но ето 42лв(35 пакет + 2 допълнителни приемника) Може , но не съм прочел :С :Д или съм забравил : ) Моя пакет е 30 лв , така , че би трябвало пак да ми дадът кода значи :? И аз си взех кода за hbo go от офис, стана за 1 минута. Само ме провериха имам ли активиран пакет hbo. На нитро съм. И аз трябва да ида значи :Д , не че много ще го ползвам тоя ХБО ГО де ама е хубаво да го има и като вариант в някви случаи :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 така , че би трябвало пак да ми дадът кода значи :? То реално не е код. Вкарват абонатния ти номер към ХБО системата и добиваш правото на регистрация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 То и аз бях в офиса в Каршияка преди няколко дни. На Нитро ми казаха, че трябва да си пусна hbo пакета за 7лв, за да ми дадат код. Точно ако мине е явно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RE111 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) Дай малко повече яснота около договора си. Каква ти е месечната такса? Ами 28 лв плащам на месец хванах някаква промоция абсолютно всичките канали и най бързия нет. Edited May 12, 2015 by RE111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ами 28 лв плащам на месец хванах някаква промоция абсолютно всичките канали и най бързия нет. Явно от това ще да е, но то не ти пречи да си търсиш правата(все пак си в заварено положение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Е как на едни дават, на други не? Май всяка каса на свой крак. Така като чета, ми изглежда, че все едно не се отчитат на ХБО тези абонати на нитро пакетите, които го гледат, и сега като си искаш номера - искат да плащаш таксата към ХБО за да ти дадат номер. Аз съм на Нитро+ Коледната промоция от 2014., взех си номер от офиса в Тракия. Регистрирах се без проблем. Наистина недоумявам как за едни клиенти може, а за други не? Търси си правата! Нямат никакво право да ти откажат, след като си имаш активиран пакет HBO. То за това са тия договори. Всичко останало са дребни селски номерца. Edited May 13, 2015 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Евентуално кода не го дават на такива като мен, за учители и полицай и лекари, който сме на 20 кинта и гледаме всичко+ интернет 25 m bit, може и това да е, но аз не съм ходил за hbo go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Три китайски канала се появиха на честота 319000 KHz - CCTV 4, CCTV News и CNC World (последният е на английски). Позициите на каналите са 308, 309 и 310. Така общият брой на предлаганите канали нарасна на 297. Честито на всички китайски абонати на Ентри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Три китайски канала се появиха на честота 319000 KHz - CCTV 4, CCTV News и CNC World (последният е на английски). Позициите на каналите са 308, 309 и 310. Така общият брой на предлаганите канали нарасна на 297. Честито на всички китайски абонати на Ентри Добре звучи, ще имаме и китайска гледна точка. Да видим дали ще се задържат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 1 корейски има. Жената е фенка на японски и корейски серияли и този с английските субтитри и върши работа. Сега и някой на японски, ако може пак такъв леко преведен до английски за такива като мен и ще е ОК работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Вместо китайски и корейски бих предпочел Ф+, АМА НЕЙДЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 За какво ти е Ф+ след като имаме СК ( 1 , 2 и 3 : ) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristo Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Здравейте форумци, следя с интерес дискусиите във форума и затова се осмелявам да попитам ако някои има информация да сподели дали "приятелите " от диема спорт вече са на ясно ще предават ли формула1 или ще се бъзикат и за напред. Гледам формулата по sk1 но пусто не всичко вдявам от сръбския коментар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Отдавна казаха, че целият сезон ще се излъчва по Диема Спорт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 За какво ти е Ф+ след като имаме СК ( 1 , 2 и 3 : ) ) Ми щото все пак живея в България и ми се слуша български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Тогава отиваш при Кулбокс, където в базовия пакет си вървят и TV+ и F+HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Отдавна казаха, че целият сезон ще се излъчва по Диема Спорт. Кога и къде са го казали? Предаването за последния кръг го обявиха едва ден преди квалификацията (9.05). Дотогава липсваше в програмата на канала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Тогава отиваш при Кулбокс, където в базовия пакет си вървят и TV+ и F+HD. Бих го направил , ако имаха покритие при мен. Що мислиш, че съм при ентри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts