DelPiero Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Взимаш на вашите телевизора докато трае инсталацията и после почваш голямото местене Идейно е да : ) :Д Или направо като дойдат техниците, им даваш 20лв. и ти прекарват всичко, а ти пиеш кафе. Така или иначе ще го направиш, да не са луди 20 кинта да изтърват. За 20 лв дали ще се навият :Д ако така направо им казвам какво е положението :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Offtopic: Най-големият "моралист" в тази тема подтиква тарикат към даване на подкуп. No comment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Хех, понеже беше към мен, ще отговоря. Човекът така и така е решил да го прави. Трябва ли да скапе сигнала на целия вход, вместо да си плати на техниците, които го правят всеки ден, но поне ще е качествено... Да те заведа, където са прекарвали кабел през 2 входа до друг апартамент, че и сами са се предложили, при въпрос дали има начин да се раздели един абонамент в два апартамента... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Хахаха нали и ние трябва нещо да намажем ! :Д Защо да плащаме 43 , като явно може 33 ? Пък и явно техниците нямат проблем с това ?! :ДКой моралист, кой тарикат и кой не всеки си знае за него ! :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Да не забравяме, че живеем в тарикатска държава и всеки гледа да му го натресе на другия. Въпроса е ти от коя страна ще си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited) Хахаха нали и ние трябва нещо да намажем ! :Д Защо да плащаме 43 , като явно може 33 ? Пък и явно техниците нямат проблем с това ?! :Д Кой моралист, кой тарикат и кой не всеки си знае за него ! :Д По-скоро, що трябва да плащаш на N3 за всичко, след като самите те не плащаш за всичко... Или иначе казано - винаги има един тарикат над теб... Edited April 2, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 По-скоро, що трябва да плащаш на N3 за всичко, след като самите те не плащаш за всичко... Или иначе казано - винаги има един тарикат над теб... ахаххаа Така си е : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Спорт1 тръгна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Това досадно прекъсване на Диема спорт може ли да се оправи? Дразнещо е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trynkata123 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Прекъсва и на gong.play.bg . Така че май проблема е в диема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Спорт 1 прекъсва кофти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Спорт1 тръгна Какво е тръгнало? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Какво е тръгнало? За няколко часа явно :Д Явно имат някакви технически проблеми със сигнала който крадат :Д ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 За няколко часа явно :Д Явно имат някакви технически проблеми със сигнала който крадат :Д ? Пропуснал съм го този момент явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 За няколко часа явно :Д Явно имат някакви технически проблеми със сигнала който крадат :Д ? Ахахахах, това ми напомни на следната случка - стоим в офиса, в един момент нахлува един мангал с чанта с парфюми и пита колежките: "Искате ли парфюми? Имам Нина Ричи, Наф наф и други...", при което жената и колежката го отрязват и той супер учуден:"Ама аз преди малко ги откраднах..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaiJin Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Здравейте,колеги! Значи абонат съм на ентри,и 2-та ми телевизора са с ка-модули.Та днес си купих нов телевизор и искам да попитам някой дали знае ако сложа единият ка-модул на новия телевизор дали ще ми тръгне телевизията,или трябва да ги викам да ми го инсталират отново? Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 (edited) Интересен въпрос . Разбира се че ще тръгне, стига да не налетиш (малко вероятно е) на момента новия телевизор да не разпознае модула. За настройка на сканирането стартираш от 183 MHz,скорост 6875,модулация 256 QAM . Режим на сканиране - мрежа , ако телевизора поддържа сканиране по NIT, ако не поддържа - пълно сканиране до около 450 MHz. По нагоре мисля че няма канали засега. Всичкото това го писах ако си оставил техниците да ти пускат сканирането и не си видял какво правят..... GaiJin, on 11 Apr 2015 - 21:13, said: Благодаря,колега.В крайна сметка реших да пробвам сам,пък каквото стане,и взех,че успях.Само 183 MHz въведох и си ми тръгна без проблем.Говорих с оператора и той ми каза само това да въведа. На различните приемници е различно. Твоят явно е направил пълно сканирана на транспондера на 183 MHz, открил е NIT таблицата и е карал по нея. На други не става без попълване на целия поменник. Edited April 12, 2015 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaiJin Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Благодаря,колега.В крайна сметка реших да пробвам сам,пък каквото стане,и взех,че успях.Само 183 MHz въведох и си ми тръгна без проблем.Говорих с оператора и той ми каза само това да въведа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Сега гледах реклама на HBO GO където твърдяха, че е безплатно с абонамент за пакет HBO, забавно :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Може пък да не им е актуална информацията на сайта. Питай ги, може да са променили условията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Сега гледах реклама на HBO GO където твърдяха, че е безплатно с абонамент за пакет HBO, забавно :D Ето я рекламата (в официалния Youtube канал на НВО България): https://www.youtube.com/watch?v=RhTKa5WEWIQ Видях я онзи ден по бТВ. Миналата седмица като питах на касата ми казаха, че в моя случай (Нитро) таксата за HBO GO е 2лв. Ако тия дни са променили нещо... На сайта на N3 поне аз не виждам нищо за HBO GO. Edited April 15, 2015 by hop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Може пък да не им е актуална информацията на сайта. Питай ги, може да са променили условията Другата седмица като отида да си плащам ще ги питам, може да им е дошъл акъла в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Имах предвид HBO - на техния сайт може да им е стара информацията, която цитирах преди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Направих официално запитване на сайта на HBO, ще чакам да видя какво ще ми отговорят Така, официално от HBO казаха, че не трябва да се плаща за HBO GO след като плащаш за HBO и казаха, че ще направят проверка. Edited April 15, 2015 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Отново тарикатлъци по български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts