splendor Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Пробвах, да - пак същото си е. Сега забелязвам, че силата на сигнала ми е между 63 и 83 процента на всичките канали и това е така откакто се включих. Тъй като не съм много наясно, това нормални нива ли са? Не не е добре. При мен е 95-96%. Викай техници да ти измерят мрежата и да ти сложат сплитер, който да отговаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ако не става на квадрати - значи е ок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 При мен Беин Спорт 1 ХД забива през 2-3 минути за по няколко секунди, малко е дразнещо. Същото е и при Брава ХД. С модул съм. При вас така ли е или проблема е само при мен? И да питам пак за Mooz Dance HD - имате ли го този канал, при мен ми излиза, че е кодиран? И аз съм с модул и също имам проблем с Mooz Dance HD - не ми излиза никаква картина и ми излиза съобщение, че е кодиран. За забиванията при БЕИН спорт не мога да дам актуално инфо, защото не съм гледал мач на тях откакто ги пуснаха отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Потвърждавам за Mooz Dance HD. Моя грешка. Също с модул-съобщение кодиран канал. На другия телевизор с приемник също го няма. Явно този канал замина. Edited January 3, 2015 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Моля Ви пуснете отново VIVA !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 от скоро съм абонат на Н3 и понеже имах VPN и DDNS настроени на рутера сега съм в шах.Рутера показва,че ип-то което взема е 10.224.30.203 (явно е class B мрежа) а като питам гугъл ми казва,че е 77.77.164.31.Може ли да се измисли нещо за да се сonnect-вам впн пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Проблеми с телевизията - на модул не ми зарежда нищо, а на приемника доста канали липсват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Както си гледах телевизия и изведнъж ми изкочи прозорец "No access" на почти всички програми, на другия телевизор програмите си вървят. Платил съм таксата за януарри месец. Звънях на съпорта но се включва секретар. Някой да има подоббни проблеми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Същия проблем и при мен. Махнах картата, сложих я отново, но никакво решение. Аз съм в Тракия . Поне да видим проблемът дали е в целия град Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) Същия проблем и при мен. Махнах картата, сложих я отново, но никакво решение. Аз съм в Тракия . Поне да видим проблемът дали е в целия град Аз съм в Изгрев. Дано го оправят по бързо. П.П. Пуснах едно пълно пресканиране и нещата се оправиха, но не знам дали това е причината Edited January 3, 2015 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) При мен без да сканирам, току що пускам телевизора и всичко е наред Edited January 3, 2015 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkin29 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Потвърждавам за Mooz Dance HD. Моя грешка. Също с модул-съобщение кодиран канал. На другия телевизор с приемник също го няма. Явно този канал замина. Канала вече е кодиран от спътника,от който се излъчваше.Да пуснат поне MTV Live HD на негово място.Относно beIN Sports каналите едва ли,ще се излъчват занапред.Трите,които вървят в момента са френските версии в HD и SD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Очевидно годината не започва добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 ще пуснете ли AMC филмовия канал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Фуриозко ще го пусне, в момента в който не си му абонат!;-) Това му е практиката на този лъжец! Крие се като мишка и не ми отговаря на ЛС-тата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Фуриозко ще го пусне, в момента в който не си му абонат!;-) Това му е практиката на този лъжец! Крие се като мишка и не ми отговаря на ЛС-тата. А длъжен ли е? На заплата тук? Или е просто пожелателно и на добра воля? Не е нужен отговор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 (edited) ще пуснете ли AMC филмовия канал? Каналът е в портфолиото на Chello Group Central Europe, както и друг желан канал тук - MTV Live HD. Хубаво ще е да се пуснат още от техните канали ако има такава възможност, в това число и History HD, BBC Entertainment, Food Network HD и Auto Motor Sports HD Edited January 14, 2015 by ivander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Аз пък искам тв+ и Ф+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 някой знае ли дали приемник различен от тези на доставчика ще работи примерно DIGIVIEW PANDA HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Според данните му ще тръгне. Необходимо е само да може да чете GRIFFIN или CONAX карти, и да кажеш на касата коя от 2-те кодировки ще ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 някой знае ли дали приемник различен от тези на доставчика ще работи примерно DIGIVIEW PANDA HD Аз имам топфийлд и си работи без проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 благодаря на отзова ли те се взех този DIGIVIEW PANDA HD работи без грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Здравейте,имам следния глупав въпрос: На нитро съм,т.е.гледам всичко вкл. и HD.Тъй като си купих нов телевизор за кухнята си пуснах там цифрова ТВ като ми казаха,че ще гледам същото,което гледам на основния телевизор.Това аз го разбрах,че означава всичко вкл.и HD каналите,обаче в SD резолюция,понеже съм с приемник,а не с модул.Сега обаче имам всичко без HD-тата. Та аз ли съм в грешка и могат ли да се гледат HD каналите в SD резолюция с цифров приемник или задължително ми трябва модул? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Не разбрах на какъв телевизор искаш да гледаш тези HD канали? Ако е HD-ready телевизор - с модул не става, трябва ти HD приемник. => Lucky Luciano: "ТВ-то може да е HDReady, но ако има MPEG4 тунер, ще си гледа HD каналите, макар да не е с FullHD резолюция". Ако е Full HD телевизор - с модул става, с HD приемник също става. Edited January 22, 2015 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Телевизорът е HD-ready,но това в случая няма значение,тъй като аз съм с обикновен цифров приемник,а не HD.Проблемът е в това,че си мислех,че пак ще гледам HD каналите,но качеството няма да е HD.Смисълът на това е,че има няколко спортни канали,които ги има само HD(SK1,2,3,Supertennis).Ta исках тези канали да ги гледам на втория телевизор.Дали е възможно това? Edited January 22, 2015 by stanimir1936 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts