Fibaman Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Нетът умря за 20 минути, но тръгна. Не е било само при мен, защото един познат ми звъня да ме пита дали имам. Edited October 9, 2014 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Тамън рестартирах рутера и щях да звъня и дойде. Edited October 9, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 При мен спря точно за 2 мин :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 До гиганта интернета не е нещо ок, а сега прекъсва ТВ, звъня на телефона - Вашето обаждане не може да се обслужи! WTF ----- Взеха да се излагат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 От одеве нещо кабелната взе да накъсва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 (edited) И в Тракия нещо не е много добре нета. edit: оправи се. Edited October 14, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Да питам за HBO Go и On Demand. Преди беше активно само за Евроком/Близу. Сега виждам, че поне hbo go го има и за клиентите на още няколко фирми. Какви са им изискванията, че да може и ние, клиентите на Ентри да може да ползваме тази услуга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) В момента, в който вече не си им абонат, ще го има канала - такава е практиката на фуриозо! Да питам за HBO Go и On Demand. Преди беше активно само за Евроком/Близу. Сега виждам, че поне hbo go го има и за клиентите на още няколко фирми. Какви са им изискванията, че да може и ние, клиентите на Ентри да може да ползваме тази услуга? Edited October 16, 2014 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 То канала и сега го има, аз редовно го гледам. Въпроса е какво е нужно и клиентите на Ентри да са от ползващите услугата HBO Go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Някой да има проблем с bein sports. От около два часа ми се загубиха всичките канали и на sd и на hd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 То и няколко от детските липсват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 от вчера и Дискавъри липсва, а току-що и БТВ изчезна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Да и при мен липсват въпросните канали. Направих си пълно сканиране , но няма никакво развитие Edited October 19, 2014 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Разните Bein sport, TLC, Discovery, Animal PLanet, Moviestar, Boomerang, Nick Jr и т.н липсват. Не съм обикалял да гелдам всичко, но и тези не са малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Съпорта питахте ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Скъсана оптика. Поне според гласа в служебния телефон. В смисъл обадих се, но чух автоматично записан отговор. Май е същия проблем, за който и в темата на cooolbox се оплакват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) При мен всичко е ОК с телевизията. Имам едно питане за хората, които са с допълнителен приемник. В момента основния ми телевизор е с CAM модул от ентри, но мисля да си пусна допълнителен приемник за спалнята. Доколкото разбирам, разделянето ще стане със сплитер. Този сплитер разваля ли картината или няма видима разлика. Какви са вашите наблюдения ? Питам, защото мои познати на други оператори в Пловдив се оплакват и затова ме интересува при ентри как стоят нещата и дали си струва да пускам допълнителен приемник Edited October 20, 2014 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Няма как да се развали картината защото е цифрова Или я има, или я няма. Междинен вариянт е да ти излизат "квадратчета" но при това положение ще ти я оправят картината при инсталацията. Така де - няма никаква загуба на качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Благодаря за отговора. Последно ме интересува какъв приемник ще ми препоръчате (ако имам право на избор) ,защото на сайта на ентри няма никакво инфо. Телевизорът е обикновен crt. Благодаря предварително . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) Ами щом сис с CRT телевизор май приемникът не е от особено значение. Едва ли ще усетиш разлика. То на CRT и аналоговата изглежда супер Ама нека някой по-светнат да си каже мнението. Edited October 20, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Ами щом сис с CRT телевизор ..................................... Ой божке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Зат'ва ш на оправлиава ДПС! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) Ами както казах, телевизорът е в спалнята - не се гледа като основен, но от време на време се получават конфликти в семейството и затова решихме да пуснем там. Пък и става дума за три лева на месец. Иначе телевизорът е стар, но работи като пушка, лятото може да го пращам на вилата и тогава да купувам нов. Както и да е, просто питах за приемниците, защото бях абонат на булсатком и там имаше значение - единия грееше , другия дистанционното му прави проблем и т.н. Edited October 20, 2014 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Ами както казах, телевизорът е в спалнята - не се гледа като основен, но от време на време се получават конфликти в семейството и затова решихме да пуснем там. Пък и става дума за три лева на месец. Иначе телевизорът е стар, но работи като пушка, лятото може да го пращам на вилата и тогава да купувам нов. Както и да е, просто питах за приемниците, защото бях абонат на булсатком и там имаше значение - единия грееше , другия дистанционното му прави проблем и т.н. Как го направи този номер? Мен ме таксуват по 3,50 всеки месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Когато ставах абонат на ентри имаше промоция в Грабо - пакет нитро за 27 лв със срок на договора 12 месеца. Тогава техниците ми казаха , че ако реша допълнителния приемник ще ми бъде три лева. Ако е 3,50 не мисля, че е голям проблем. И в крайна сметка, по въпросът с приемниците, може ли да ми помогнеш или няма никакво значение ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 (edited) Когато ставах абонат на ентри имаше промоция в Грабо - пакет нитро за 27 лв със срок на договора 12 месеца. Тогава техниците ми казаха , че ако реша допълнителния приемник ще ми бъде три лева. Ако е 3,50 не мисля, че е голям проблем. И в крайна сметка, по въпросът с приемниците, може ли да ми помогнеш или няма никакво значение ? Доколкото съм запознат Н3 работят с приемници NETA (поне само такива съм виждал) и карти Griffin(но имат и Conax). Не знам дали имат HD приемници, аз ползвам CAM модул, а другия телевизор е тръба и за него ми дадоха обикновен NETA приемник. Досега почти 2 години, приемника е чук. Работи безотказно. Edited October 21, 2014 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts