Stasio Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Някой да има проблеми с uploada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Пробвайте така: http://www.arsenal.com/home Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) Към furiozo. Наложи се да бъда 42 дена в чужбина. И преди да замина си платих сметката, и ми казаха че договора ми изтича и се налага да преподпиша. Понеже съм доволен от услугите не се поколебах и подписах за нови 18 месеца. Аз съм на Нитро плюс, при което се предполага, че ще гледам всички канали. Преди малко се прибрах и с изненада установих, че беин спорт са ми спрени. Въпроса ми е, на какво се дължи това? Edited September 12, 2014 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Обади се на съпорта, ще ти ги пуснат. Направих го, и проблема беше решен за няколко минути за което съм много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Имаше авария в района на 56 бл. в Тракия - спря и телевизията и нета, а на телефона имаше съобщение за прекъснат кабел - в тоя дъжд проблема беше отстранен за 20 мин. - евалата, майна, нямаше да се разсърдя и до утре да нямаше - аз в тоя дъжд не бих работил http://www.speedtest.net/my-result/3762046163 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Здравейте, някой може ли да ми каже до колко часа назад могат да се гледат минусовите канали в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Здравейте, някой може ли да ми каже до колко часа назад могат да се гледат минусовите канали в момента? -1, -2, -3 и -6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Благодаря. А някой има ли идея на какви честоти трябва да пусна търсене за да ми намери каналите с -6? Със CI модул съм и ми излизат само до 3 часа назад... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Излизат ми на 406 и 463 мегахерца. За сигурно сканирай в диапазона от 183 до 500. Над 500 мегахерца засега няма канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Излизат ми на 406 и 463 мегахерца. За сигурно сканирай в диапазона от 183 до 500. Над 500 мегахерца засега няма канали. Благодаря за инфото, намерих ги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Какво стана бе майна поне 15 HD канала ми изчезнаха , а тъкмо идва уикенда с мачовете :X ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Какво стана бе майна поне 15 HD канала ми изчезнаха , а тъкмо идва уикенда с мачовете :X ? При мен всичките ХД-та си вървят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 При мен всичките ХД-та си вървят. И при мен вече всичко е наред ... : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 на минусовите канали ЕПГ то е без отместване, т.е показва програмата както е на нормалните. Забелязах го на HBO-тата, бтв, нова и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 на минусовите канали ЕПГ то е без отместване, т.е показва програмата както е на нормалните. Забелязах го на HBO-тата, бтв, нова и т.н. Da, а преди беше както трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Защо на ISP на N3 ми излиза ту Дигитал кабел ту някаква Интеррут комуникейшън, всъщмост кой е реалния ISP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 furiozo - да не сте купили Визио? www.netvisio.net и www.evro.net са редиректнати към entry.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMireZ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Факт. Жоро от няколко месеца се предлагаше на операторите знайни и незнайни. Честито на печелившите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 И какво става с договорите на съществуващите абонати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ако не се запазят цените ще има чао. Защото: N3 икономичен 25мбит/с 15лв мТел гиганет 30мбит/с + 2.5ГБ мобилен = 19.90 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 При това второто е оптика, а услугата е перфектна и общо взето може да се мери само с Кулбокс. Да не говорим, че при МТел имаш 5 IP-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) От известно време имам проблеми с EPG-то и на 2-та ми телевизора. Единият е с модул ,а другият е с външен приемник. EPG или не зарежда, или зарежда след известно мислене само текущото и следващото предаване на канала. По интересно става обаче когато преместя маркера върху някой от появилите се надписи на гайда. Най често надписа се сменя с друг който очевидно е от различен канал. Като си разхождам нагоре-надолу маркера надписите продължават да се менят докато най-накрая се стига до "ПРЕДАВАНЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ' и с това промяните приключват. Това преди всичко е на научните канали, а по тях, освен на EXPLORER и то след 12 часа еротика няма. Същото е и на HBO и CINEMAX. Иначе бързата информация която се появява когато натисна info бутона си е абсолютно коректна. Edited October 6, 2014 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 В интерес на истината имаше един период от няколко месеца, когато EPG то по една или друга причина беше перфектно. На моя телевизор винаги правеше някакви врътки, после какво стана, започна да се зарежда нормално за 3-4 дена напред без проблеми. После нещо се омаза и пак почнаха проблемите. Ту зареди, ту няма. На едни канали има за ден два, на други има само 2 предавания и те така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 А при мен доста често информацията е с питанки и чуденки ????????!!!!???!??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Нали се чудехте за Визио : цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts