jovito Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Направо са върха,сложили са към 60 канала,невероятно,да джазирите са в HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Появиха се тайните канали на miRCata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Много добре, браво на N3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Явно времето го позволява, браво придобивката е добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Ах, браво бе, голяма изненада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Ехееее . а тъкмо горе долу бях запомнил каналите които глеам на кои номера са и ся кофти :Д Иначе супер за Беинспорта : ) ХД : )Но 1 и 2 са 9 и 10 всъщност :Д ... На мен лично това са 1- 2 -6 часа ми е почти ненужно , само заемат място :С ебаси 290 канала :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agogov Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Когато има проблем, няма свободен оператор...... Та имам проблем с нета . Намирам се в Пловдив, жр Тракия и съм ваш редовен абонат. Ако имате идея или проблем, обявете го някъде. Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Аз искам да поздравя целия екип на N3 - толкова много нови канали, точно за световното! Евала! Продължавайте все така и дано никога не ви хваща типично българския вирус, да създадеш нещо хубаво и после да го развалиш! Лично мое мнение е, че нито в Пловдив, нито в България има по-добър оператор, като качество, цени, обслужване, пакет телевизии и т.н. Една препоръка - направете по-дълги договори, за клиенти като мен, че е много досадно през година и половина да преподписваш! Поздрави и бъдете здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Година и половина ти е досадно късо? Аре стига бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) Появи ми се проблем. Преди два дни си купих втори телевизор FINLUX. Закупих си и модул от Entry, но каналите със субтитри ми излизат по следния начин. На аналоговата телевизия няма такъв проблем. Няма опции за промяна или редакция на субтитрите или поне аз не мога да намеря такава в телевизора. Обадих се на националния телефон. За съжаление не можах да се разбера като хората с оператора там, които твърди , че проблемът е в моя телевизор. Склонен съм да се съглася дотолкова, доколкото телевизорът ми е в конфликт с модула. Някой имал ли е подобен проблем? И заманята на модул с HD приемник би ли била логична? Благодаря предварително. Edited June 14, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Потвърждавам имах същия проблем с телевизор Finlux и колкото и да се опитвах не можах да го оправя. Не е проблем в модула, защото със същия модул телевизор Samsung нямаше никакви проблем, хем е по-стар модел. Ако телевизора е новозакупен можеш да го върнеш и замениш за друг от по-читава марка, но чесно казано за парите си не е никак лош, като това е единствения фрапиращ бъг на който съм се натъквал. С приемник няма да има никакъв проблем освен двете дистанционни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Склонен съм да се съглася дотолкова, доколкото телевизорът ми е в конфликт с модула. Някой имал ли е подобен проблем? И заманята на модул с HD приемник би ли била логична? Благодаря предварително.Гарантирам ти, че модулът няма абсолютно никаква връзка със субтитрите. Модулът се ползва само за декриптиране, а потокът със субтитри рядко се кодира. Тоест, ако N3 махнат криптировката, ти ще можеш да гледаш HBO-HD без модул и ще имаш същия проблем.Ако проблемът е не е в телевизора, той ще е още в смесителя на HBO... Отделно, не ми стана ясно какъв точно е проблемът. На първата и третата снимка субтитрите изглеждат нормално, само са подравнени наляво. Втората снимка има черна лента без букви... това наистина не трябва да е там. По принцип dvb subtitles са във формат на картина, като се ползва run-length-coding заедно с повтаряне на отделни сегменти. С други думи, не се праща текст, а се пращат графични елементи които се сглобяват на място в картина. Ще е хубаво да се оплачеш на магазини Зора от телевизора, дано направят нещо за да го поправят. Но като начало е необходимо да се запише видео потока със субтитрите, а заради криптировката това може да малко по-трудно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) Ами сега се връщам от Зора. Там твърдят , че проблемът е в оператора. Както се сещате попадам в един омагьосан кръг от който измъкване няма да има Ако приемник ще реши проблема предпочитам този вариант въпреки двете дистанционни. Субтитрите излизат на черен фон и не в центъра, а в ляво на екрана. На Синемакс 2 остава черна лента, на другите канали не. Освен тва шрифта е малко замазан и жена ми например трудно се справя . Интересно, че на снимките изглеждат нормални като шрифт, а в действителност за ръбести и размазани, не мога да си го обясня. Освен това трябва непрекъснато да избирам поток субтитри при всяко включване на телевизора, иначе не ги запомня. Очевидно телевизорът е проблема, то няма как и да е друго от тази марка. Не, че е някаква болка за умиране, ама все пак съм свикнал на друг тип картина. Само с FINLUX ли се случва това? И не ми стана ясно, защо при аналоговия сигнал го няма този проблем? Edited June 14, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 И между другото само на мен ли ми спря телевизията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Е то е ясно , че е от ТВ-то :Д ... тия Зората са малко нагли !А бе бая канали нещо не бачкат :С ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Буря Е то е ясно , че е от ТВ-то :Д ... тия Зората са малко нагли !А бе бая канали нещо не бачкат :С ??? Те ако знаят аз колко съм нагъл, ама истината е, че телевизорчето ми допада, на добра цена го взех и само тоя досаден бъг ме дразни. Чакам другата седмица техниците с приемник да видим какво ще се случи. Благодаря ви за мненията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Твоа е 99% проблем със софтуера на телевизора. Ако не е настройка де. Може пък да са сложили нещо за подравняване на субтитрите. Разгледай настройките. Аз от 5 години съм с CI модул, проблем със субтитри съм нямал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 На големия телевизор Panasonic проблеми няма. Явно си е от Finlux-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 къде е бнт HD истинското >? няма ли да го пуснете за мачовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Има си го. Пресканирай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Къде го има? От снощи и при мен изчезна. Има си го, в момента го гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DelPiero Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Има си го 288 и 289 са ми на мен БНТ 1 ХД и БНТ ХД : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Нови скорости. Браво! Какви са новите скорости? В сайта не пише нищо, а моите сякаш са си старите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts