viiipeer_ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 (edited) Да рабирам ли, че бях ИЗЛЪГАН по телефона от Петко Атанасов, като ми съобщи, че ще преструкторират мрежата и затова за да не допуснат лош имидж на компанията, са изпратили известие за прекратяване не само за мен? Допускам, че въпросния Петко Атанасов, сте вие във форум тук, под ника furiozo? P.S. Furiozo, имаш ЛС, ако може да ми отговориш на него. по повод постовете на viiipeer_ и niko002 : Нека кажа нещо от името на N3, за да не остават читетелите на форума с грешно впечатление: Всеки който е имал към N3 човешко отношение е получил от N3 човешко отношение. Някои клиенти имат ... нека ги наречем "индивидуални изисквания", които се боя че не могат да бъдат удовлетворени. p.s. : това не е начало на дискусия, няма да ви отговарям. Edited March 10, 2014 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko002 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Furiozo, точно на място се изказа, дано да няма читатели с грешно впечатление! И не,не ми отговаряй, използвай времето си да помогнеш на някой,чиито проблеми могат да бъдат удоволетворени! Относно човешкото отношение...ти го показа! Който нещо не му харесва, да си ходи! Само че в случая май вие си отидохте! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 +1! Furiozo, точно на място се изказа, дано да няма читатели с грешно впечатление! И не,не ми отговаряй, използвай времето си да помогнеш на някой,чиито проблеми могат да бъдат удоволетворени! Относно човешкото отношение...ти го показа! Който нещо не му харесва, да си ходи! Само че в случая май вие си отидохте! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristo Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 а тази година ще можем ли да гледаме формула 1 на живо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 а тази година ще можем ли да гледаме формула 1 на живо предполагам,че сърбите ще я дават както миналата година HD SK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 (edited) Ще се изненадате колко е разликата, ако не си преподпишете договора-15 или 16 лева ми казаха в офиса им, на Нитро бях. Бях, защото вече не съм абонат на N3, подобно изнудване ми дойде в повече.За това,че им бях лоялен клиент 1 година, решиха,че могат да ми вдигнат цената с 50 %, с обяснението,че "такова е положението,като не искаш да подписваш срочен договор, ще плащаш повече" Отстъпките били само за срочен договор,за да си покрият инвестицията за включване-кабели и тн.И не можаха да ми кажат какво точно ще инвестират отново в мен като абонат,кабелите ли ще сменят??? При включването си платих за експресно, платих си и модула...Доведох им и 1 нов клиент... Е, сега всички са доволни, аз няма да им ползвам услугите, те няма да се тревожат за инвестициите си.И без това ми беше омръзнало пренареждането на каналите, и глупавото обяснение да си спра автоматичното обновяване на каналите.Никой от N3 ли не се сеща, че телевизора си е мой, и мога да го ползвам не само за да гледам техните канали? Заради вашите постоянни смени на канали, аз да губя часове всеки месец,че и по няколко пъти в месеца се е случвало, да пренареждам? Да не говорим, че търпеливо си изчаках да се реши проблема със звука на LG... А и като чета как на някой,дето се оплакал от качеството,му изпратили писмо,че му прекратяват договора... Общо взето се повтаря историята на други оператори, докато бяхте малки,всеки клиент ви беше важен, порастнахте и стана... Пожелавам ви успех, при вас има и добри професионалисти, но нещо в определянето на политиката ви куца... Ха наистина странна политика имат... и мен ме карат да преподписвам 18 месеца,иначе ми се променя таксата(от КЗП и те не зная дали имат право да е вдигат,те и кога ли са давали адекватен отговор де )...толкова тъпа политика,разбирам да преподпиша ама да получа нещо,примерно като нов абонат това е безплатно включване. Просто не знам защо по толкова тъп начин си губят клиентите. В интерес на истината в договора не е упомената сума,а в общите условия в сайта пише,че цените са валидни за 18 месечен договр,но по закон би трябвало да си остана на досега каквато такса съм бил на без срочен договор. П.П. В този ред на мисли,някой знае ли точната дефиниция по закон как е относно изтичането на договор-преподписване,че като се порових не можах да намеря точна формулировка на закона? Edited March 12, 2014 by gadniqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 (edited) . Edited March 14, 2014 by Clades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Браво,Големи сте,пуснахет за мача БНТ HD Браво,Големи сте,пуснах те за мача БНТ HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinglover Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Къде може да се гледа Формула 1 днес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trynkata123 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Къде може да се гледа Формула 1 днес? SK1, 2 или 3 Незнам по кой от трите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khana82 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 A_ONE-->F+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 A_ONE-->F+F+ не беше ли собственост на булсат, сега май продадена на виваком? Какво прави този канал при N3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Нищо не е продадено, но какво прави при N3 е наистина "учудващо" Интересно е с какво "качество" е при N3 Спомням си миналата година първия старт за сезона, когото Булсатком решиха да излъчат само по Film+HD. При двете кабеларки в Пловдив, които пиратят се появи интересен канал - Film+HD в SD качеството, свалено от композитен изход Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 (edited) Според мен са го пуснали само за weekend-a...;-) Нищо не е продадено, но какво прави при N3 е наистина "учудващо" Интересно е с какво "качество" е при N3 Спомням си миналата година първия старт за сезона, когото Булсатком решиха да излъчат само по Film+HD. При двете кабеларки в Пловдив, които пиратят се появи интересен канал - Film+HD в SD качеството, свалено от композитен изход Edited March 16, 2014 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 (edited) Интересно е с какво "качество" е при N3 .................. Качеството си е "очакваното" - мазаница. Хубавото е че ме напъдиха на втория телевизор, та на 26" и с моите 2.5 диоптъра не се забелязва чак толкова. Квалификациите обаче бяха още по голем смех. Сръбския SK1 гордо твърдеше че е HD долу вдясно на екрана, а от 50 санта не можех да разчета имената на пилотите и отборите Edited March 16, 2014 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 То SK1 може да излъчва в HD, но как се препредава или по-точно как се стриймва от София, е съвсем друга бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 На бумеранг програмата е с час напред. Хванах го днес когато обясняваха за едно детско, което малката гледа ще е от 8.20, но СЕТ, а в програмата беше по наше време 8.20. Отделно по онзи въпрос/проблем с ЕПГ-то който писах преди - вчера забелязах, че примерно и двата Nat. geog. и нормалния и ХД са заредили програмата до едно и също положение - т.е и двата показваха програмата сам ос 2 предавани напред. Не беше да речем единия да зарежда повече от другия. В същото време за други канали имах заредена програмата с дни напред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Качеството си е "очакваното" - мазаница. Хубавото е че ме напъдиха на втория телевизор, та на 26" и с моите 2.5 диоптъра не се забелязва чак толкова. Квалификациите обаче бяха още по голем смех. Сръбския SK1 гордо твърдеше че е HD долу вдясно на екрана, а от 50 санта не можех да разчета имената на пилотите и отборите Той продължава да го твърди, но няма нищо общо с това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenapetkova Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Аз лично съм с положително мнение за този доставчик. Не са ме тормозили, а и интернетът им е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Много кофти политика... Ако наистина са изпратили на още хора в квартала "честитки" за прекратяване на договора...., вместо да не им взимат пари по време на преструкторирането, те губят абонати! Браво! Аз лично съм с положително мнение за този доставчик. Не са ме тормозили, а и интернетът им е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) Само при мен ли HD каналите на BTV ACTION, RING BG и EUROSPORT 2 са леш? Edited March 20, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 В какъв смисъл = леш? Само при мен ли HD каналите на BTV ACTION, RING BG и EUROSPORT 2 са леш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Къде ще си местят трасетата? Ще ги вадят от шахтите на Близу или? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ами нека furiozo да разясни, нали ужким това е ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ НА N3?;-) Иначе случайно питах техниците, като ги срещнах в един магазин и ми потвърдиха, че наистина ще има промени по трасето... Отговора от админа по телефона беше, че някакъв си сигнал не бил достатъчен, че да захранва качествено крайните точки по трасето. Къде ще си местят трасетата? Ще ги вадят от шахтите на Близу или? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) Намали малко подписа, че ще те скастрят!!! Те хубаво ще местят трасета, но не е ли по-логично /ако е изпълнимо де/, да се направят новите трасета и примерно 12 или 24 часа да няма сигнал, докато се направят превключванията? Edited March 20, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts