Stenli Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ч.Н.Г. За много години! Здраве, щастие и късмет навсички! Няма и да имаш... Теб не те интересува, че пиратят на поразия, затова си ок.;-) Ч.Н.Г и на теб! А трябва ли да ме интересува, че пиратят? Хората отдавна са го казали - "Не е виновен този, който яде баницата..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 (edited) Здравейте. Бях се наканил да псувам, но сега разбирам че Джазирите са изчезнали не по тяхна вина. Но се е знаело че ще изчезнат от по-рано, а на касата на края на миналия месец чинно си ми прибраха 3 лв. за "Екстра" без да ме уведомят, е това на какво прилича. Други канали които забелязах че ги няма са NBT и ERT World. Сега сигурно ще ни лъжат, че ще има нови канали много скоро, ама тва "много скоро" дали ще е няколко дни или 1 година е друг въпрос. По същата схема като махнаха ESPN лъгаха че ще сложат нови канали на тяхно място и нищо не сложиха и сега заради един Евроспорт плащаме 1 лв., другите за нищо не стават. На касите изведнъж мацките станаха много неинформирани кои канали в кой пакет се намират, изчезнаха и шарените списъци с пакети и канали. Честно казано заради Джазирите се вързах към тях, ако не бяха те с нищо не превъзхождат останалите оператори. И това че са отключени всички пакети някаква коледна промоция ли е, или един вид компенсация за липсващите Джазири? Аз им плащам да гледам футбол(спорт), те ми пускат филми, наука и анимации. Аз им плащам да гледам футбол, те ми казват няма да гледаш футбол, ще гледаш каквото ти пуснем. Да живее комунизма! Edited January 2, 2014 by prostaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Верно ли са отключени всички пакети? Здравейте. Бях се наканил да псувам, но сега разбирам че Джазирите са изчезнали не по тяхна вина. Но се е знаело че ще изчезнат от по-рано, а на касата на края на миналия месец чинно си ми прибраха 3 лв. за "Екстра" без да ме уведомят, е това на какво прилича. Други канали които забелязах че ги няма са NBT и ERT World. Сега сигурно ще ни лъжат, че ще има нови канали много скоро, ама тва "много скоро" дали ще е няколко дни или 1 година е друг въпрос. По същата схема като махнаха ESPN лъгаха че ще сложат нови канали на тяхно място и нищо не сложиха и сега заради един Евроспорт плащаме 1 лв., другите за нищо не стават. На касите изведнъж мацките станаха много неинформирани кои канали в кой пакет се намират, изчезнаха и шарените списъци с пакети и канали. Честно казано заради Джазирите се вързах към тях, ако не бяха те с нищо не превъзхождат останалите оператори. И това че са отключени всички пакети някаква коледна промоция ли е, или един вид компенсация за липсващите Джазири? Аз им плащам да гледам футбол(спорт), те ми пускат филми, наука и анимации. Аз им плащам да гледам футбол, те ми казват няма да гледаш футбол, ще гледаш каквото ти пуснем. Да живее комунизма! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ми пробвай аз си гледам НВО абсолютно всичко само не и това за което съм платил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) е че за какво ви е НВО като имате замунда Аз не бих заменил спортния пакет... Edited January 3, 2014 by david_launcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Здравейте. Бях се наканил да псувам, но сега разбирам че Джазирите са изчезнали не по тяхна вина. Но се е знаело че ще изчезнат от по-рано, а на касата на края на миналия месец чинно си ми прибраха 3 лв. за "Екстра" без да ме уведомят, е това на какво прилича. Други канали които забелязах че ги няма са NBT и ERT World. Сега сигурно ще ни лъжат, че ще има нови канали много скоро, ама тва "много скоро" дали ще е няколко дни или 1 година е друг въпрос. По същата схема като махнаха ESPN лъгаха че ще сложат нови канали на тяхно място и нищо не сложиха и сега заради един Евроспорт плащаме 1 лв., другите за нищо не стават. На касите изведнъж мацките станаха много неинформирани кои канали в кой пакет се намират, изчезнаха и шарените списъци с пакети и канали. Честно казано заради Джазирите се вързах към тях, ако не бяха те с нищо не превъзхождат останалите оператори. И това че са отключени всички пакети някаква коледна промоция ли е, или един вид компенсация за липсващите Джазири? Аз им плащам да гледам футбол(спорт), те ми пускат филми, наука и анимации. Аз им плащам да гледам футбол, те ми казват няма да гледаш футбол, ще гледаш каквото ти пуснем. Да живее комунизма! Ами не съм съгласен. След спирането на ESPN добавиха 4 нови канала. Nova Sport HD,Iconcerts, Movie Star, Comedy Central. NBT вече не съществува. Другаря Гергов успя да я фалира, както всичко до каквото се докосне. Аз също много съжалявам за Джазирите, но реално спирането им не е по-вина на оператора. е че за какво ви е НВО като имате замунда Аз не бих заменил спортния пакет... То реално не ти е необходима телевизия, след като имаш нет. Edited January 3, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Аз съм платил за него, затова питам.;-) Ми пробвай аз си гледам НВО абсолютно всичко само не и това за което съм платил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ами не съм съгласен. След спирането на ESPN добавиха 4 нови канала. Nova Sport HD,Iconcerts, Movie Star, Comedy Central. NBT вече не съществува. Другаря Гергов успя да я фалира, както всичко до каквото се докосне. Аз също много съжалявам за Джазирите, но реално спирането им не е по-вина на оператора. То реално не ти е необходима телевизия, след като имаш нет. Принципно си прав. Имаш интернет, не ти трябва телевизия, но има няколко 'НО-та' в случая. Интернета на Н3 като скорост доста изостава от други доставчици(добре, че поне е стабилен и няма спирания). Има доста потребители(като мен) които гледат много футбол(да не кажа прекалено) и пускането на горните канали не ги топли.(единствено до някъде нова спорт ХД) Качествен фуболен стрийминг не се намира ттолкова лесно(освен ако не е някакво мега дерби) Иначе ако цифровизацията наистина се развие и ако прогнозите, че до края на 2014 ще има над 40 програми, бъдещето на кабеларки като Н3 изобщо не е розово Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 И ти също си прав. Аз също се включих лятото най-вече заради спорта и джазирите. Но....какво да се прави, арабите се усетиха и авантата свърши. Предполага , че Ентри ще направят нещо по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Тръгна MagicTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ами не съм съгласен. След спирането на ESPN добавиха 4 нови канала. Nova Sport HD,Iconcerts, Movie Star, Comedy Central. NBT вече не съществува. Другаря Гергов успя да я фалира, както всичко до каквото се докосне. Аз също много съжалявам за Джазирите, но реално спирането им не е по-вина на оператора. То реално не ти е необходима телевизия, след като имаш нет. Да де, ама тва Nova Sport HD не ме топли,няма как да го гледам. Говоря за конкретни заместители на 2-та ЕСПН в пакет "Спорт". Иначе тръгнаха някакви Bein sports от 1 до 5, тва май е същото като Ал Джазира, пак бива де, ама разликата от 5 до 8 с какво ще се компенсира, както и липсващите 2 канала ЕСПН в SD пакета "Спорт"? Пак плащаме същите такси. Поне да вкарат Евроспорт 2 и другите бози които допълват "Спорт" в "Екстра" и така да отпадне 1 лв. такса. Все пак липсват 5 канала, а плащаме същите такси. Иначе реакцията им беше бърза, както ги плюя когато заслужават, така и ще ги поздравя сега. Само дано да са за постоянно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) BeIN Sports = Al Jazeera Launched 1 January 2014 Network Al Jazeera Owned by Al Jazeera Media Network Picture format 14 576i SD channels7 1080i HD channels Headquarters Doha, Qatar Formerly called Al Jazeera Sports Edited January 4, 2014 by ELySiuM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 BeIN Sports = Al Jazeera Launched 1 January 2014 Network Al Jazeera Owned by Al Jazeera Media Network Picture format 14 576i SD channels 7 1080i HD channels Headquarters Doha, Qatar Formerly called Al Jazeera Sports Хайде сега, както си тръгнал да ровиш, изкарай спътника и картата му на покритие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 На Астра 19,2 са 2 HD канала beIN Sport HD1 HD2 и още 8 SD канала beIN sport Max Всичките се гледат на шеринг ;-) Turn off this option! iPad Turn off this option! HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Екстра са каналите, ама тоя арабски....пфу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Като гледаш мач си пусни диска 100години Ботев и няма да ти пречи арабския ;-) Turn off this option! iPhone 5 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Хахаха, разкрит съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Aрабския е по-добре от турския между другото, даже го намирам смешен. Дават и някой много яки реклами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanstoianov_vbox7 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 А да знаете кога ще пуснат и другите Bein Sports? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Абе, много бавно се превключват каналите с тоя Ка модул , по 5 секунди черен екран и чакане, може ли дас е направи нещоооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 При мен е по-бързо. С какъв телевизор това, че май е от ТВ-то - как успява да декодира следващия канал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 И при мен си е нормално само преди малко всичко замръзна таа трябваше да изключвам и включвам а да питам канала FOX, няма ли го или така ми се струва, защото дори на аналоговата на близу го имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Fox не се предлага... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Само при мен ли е ужасно качеството на Bein Sports, особено вечер? Нивото на сигнала на Н: е 48-49%, доста е зле положението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Mи да земат да го оправат, тва май е втора вечер поред, през деня като че ли всичко е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts