splendor Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Лукс ХД си върви. На коя честота ти е Лукс ХД, че аз нещо не го намирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Сега сканирах и аз. iConcerts го има, Luxe и JSC ги няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Повечето HD-та са вече с EPG! Супер. Има ли изглед това да остане така? Да знам да попренаредя малко канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Дори минусовите канали са с коректно изместена програма. Пак супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 ФИЛМ+ ще го има ли някога? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Пиратят го всяка събота и неделя, особенно ако има по-големи спортни събития!!! ФИЛМ+ ще го има ли някога? Edited November 20, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Има ли проблем до Гиганта в кършиака - от няколко дена вечер нета е потресаващ, едвам се отварят страници ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Пиратят го всяка събота и неделя, особенно ако има по-големи спортни събития!!! Ами там е работата, че не е всяка събота и неделя..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Имате ли звук на Baby TV ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Пак ли е изчезнал?? С какво е толкова крив тоя канал, че нон стоп има проблеми с него не знам. Добре, че имам алтернативи да пускам детските, че иначе има интересни хранения на малката в къщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 (edited) Вероятно с барлив приемник, който при зависване забравя да си рифрешне. Пълно е с такива чудеса на техниката, които искат смяна на канал, за да зацепят. Edit: В централата на N3. Предполагам, че BabyTV го свалят с приемник и оттам го прехвърлят. Edited November 23, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 За какъв приемник говориш - нещо в централата на Н3 или при нас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Вече осен звук канала въобще го няма.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Някой знае ли какво стана с nova sport hd? Преди време го имаше, сега не го намирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Някой знае ли какво стана с nova sport hd? Преди време го имаше, сега не го намирам...Има си го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Някой знае ли какво стана с nova sport hd? Преди време го имаше, сега не го намирам... Има го, но може да се наложи да пресканираш тъй като излизаше преди като JSC HD2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Някой знае ли какво стана с nova sport hd? Преди време го имаше, сега не го намирам... Има го, но може да се наложи да пресканираш тъй като излизаше преди като JSC HD2 Ясно, мерси за инфото. Странното е, че при мен изчезна точно след като пуснах пресканиране. Онзи ден пак пробвах да пусна автоматично търсене и пак не ми излезе. Със CA модул съм. Turn off this option! GT-P7510 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Средно по колко пъти се налага да пресканирате месечно и това не е ли дразнещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 (edited) Средно по колко пъти се налага да пресканирате месечно и това не е ли дразнещо? Зависи колко често n3 правят промени по каналите. Аз рядко пускам пресканиране като обикновено се надявам да е добавен някой нов канал, но както вече споменах, последния път ми изчезна нова спорт hd. EDIT: Излезе ми nova sport hd най-накрая, явно предния път съм задал да търси в по-малък честотен обвхат. Edited December 1, 2013 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Хм. Нямате ли автоматичен ъпдейт, при който новите да ги праща на края на списъка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ваньо Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 От доста време не съм писал тук,по просто причина,че не съм имал проблеми,за което евала правя на N3. Имам телевизор Panasonix tx-l42s10e ,ако е от значение и с неволята се запознах доста добре с функициите му... Та въпроса ми е само 4-ри некодирани HD канала ли има и ако не,как да ги пусна при положение,че на всички опстанали ми казваче са кодирани,а момичето в офиса ми каза,че няма такса,отклчени са със или без hd приемник? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Днес забелязах, че като си пуснах телевизора беше заредил EPG-то на мнооооого програми. Преди за да го зареди трябваше да мина през отделните канали, че да зареди програмата на каналите в дадения "пакет" - по 4-5 наведнъж. Нещо от N3 ли е правено, че сега зарежда наведнъж по много и не е нужно като гламав да превъртам 20-на канала, че после да гледам програмата или да се чудя да не би SONY да са ъпдейтнали нещо в софтуера и тв-то да е взело да работи по-читаво. Някой друг с CI модул да е забелязал нещо подобно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Хм. Нямате ли автоматичен ъпдейт, при който новите да ги праща на края на списъка? За съжаление не съм забелязал подобна опция на телевизора. От доста време не съм писал тук,по просто причина,че не съм имал проблеми,за което евала правя на N3. Имам телевизор Panasonix tx-l42s10e ,ако е от значение и с неволята се запознах доста добре с функициите му... Та въпроса ми е само 4-ри некодирани HD канала ли има и ако не,как да ги пусна при положение,че на всички опстанали ми казваче са кодирани,а момичето в офиса ми каза,че няма такса,отклчени са със или без hd приемник? Повече от четири хващам аз. Не знам за твоя телевизор, но на моя си ми излизат автоматично като пусна ново търсене. Не съм сигурен обаче на кои честоти са каналите, но ако си задал да търси в по-малък честотен обхват няма да ти излезе всичко (поне при мен се получи такъв проблем). Днес забелязах, че като си пуснах телевизора беше заредил EPG-то на мнооооого програми. Преди за да го зареди трябваше да мина през отделните канали, че да зареди програмата на каналите в дадения "пакет" - по 4-5 наведнъж. Нещо от N3 ли е правено, че сега зарежда наведнъж по много и не е нужно като гламав да превъртам 20-на канала, че после да гледам програмата или да се чудя да не би SONY да са ъпдейтнали нещо в софтуера и тв-то да е взело да работи по-читаво. Някой друг с CI модул да е забелязал нещо подобно? Мисля, че n3 са направили нещо по въпроса. Наскоро забелязах, че са започнали да излизат EPG-та и на минусовите канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Днес забелязах, че като си пуснах телевизора беше заредил EPG-то на мнооооого програми. Преди за да го зареди трябваше да мина през отделните канали, че да зареди програмата на каналите в дадения "пакет" - по 4-5 наведнъж. Нещо от N3 ли е правено, че сега зарежда наведнъж по много и не е нужно като гламав да превъртам 20-на канала, че после да гледам програмата или да се чудя да не би SONY да са ъпдейтнали нещо в софтуера и тв-то да е взело да работи по-читаво. Някой друг с CI модул да е забелязал нещо подобно? Не е от телевизорът ти И при мен се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Няма нет около Гиганта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts