Polik Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Здравейте, имам въпрос към някой от служители на Ентри които посещават този форум. Колко и кои HD канали предлагате в момента ? И има ли разлика в качеството(картина, звук) ако приемника е външен декодер или CI модул ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Чакай някой от тях да ти отовори... Ако пък случайно видят поста - ще ти кажат да мише през касите им за да ги погледнеш... Здравейте, имам въпрос към някой от служители на Ентри които посещават този форум. Колко и кои HD канали предлагате в момента ? И има ли разлика в качеството(картина, звук) ако приемника е външен декодер или CI модул ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syg221 Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ако HD каналите на N3 се водят HD... По зле са и от на булсат.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbstw Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=125303 Помогнете в тази тема, моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ако HD каналите на N3 се водят HD... По зле са и от на булсат.... Много добре са си HD каналите на N3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Картината на ТВ7 в момента е меко казано ОТВРАТИТЕЛНА! Недопустимо е да излъчвате национална телевизия с такова качество. Ако HD каналите на N3 се водят HD... По зле са и от на булсат.... Че те имат ли такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ако я свалят от Булсатком - нормално. Допускам, че ако по принцип я свалят от муксовете за ефирната, където е с перфектно качество, днес се е наложило да я пуснат от алтернативно място, защото муксовете ги нямаше до 17:20ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 (edited) За мен не е нормално. Не плащаме за да гледаме бозичка, нали така? Edited September 10, 2013 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syg221 Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 половината като е крадено... кво да говорим.... И да, тъй наречените HD канали са далеч от HD. За съжаление, положението май навсякъде се влошава. Само на кулбокс нямам пряки наблюдения и IPTV-то на виваком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Като е крадено, сменяте оператора. Не знам някой оператор с пушка да си държи клиентите, особено N3. За ТВ7 казвам, че е нормално, защото при Булсатком е така смачкано, следователно, ако N3 са го пуснали заради липсата на другия сорс е нормално да. Ако бяха оставили черен екран, пак щяхте да сте недоволни, че изобщо няма... Мислете малко де. На Кулбокс е добре телевизията, но там няма Джазири и глезотии, както няма и HBO. При Виваком да има как всеки канал да е в отделен пакет, за да плащате по 10 пакета. Иначе качеството е ок. Има глезотии като записване на програми и такива неща, но не са на всички канали, разбирай, че не са на интересните канали. Ако държите на Джазири - N3 или DCC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Сряда срещу четвъртък през нощта ще местим техника обслужваща част от район Северен, между булевардите "цар Борис 3ти Обединител" и "Васил Априлов". В провължение на няколко часа след 01:00 услугите няма да работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syg221 Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Lucky... Просто коментирам качеството. и не ме интересува от къде им е " сорса" ! Ти да не си щатен/нещатен служител на N3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Lucky... Просто коментирам качеството. и не ме интересува от къде им е " сорса" ! Ти да не си щатен/нещатен служител на N3? Нали ти обясних по-горе - като не ти отърва, се махаш от този доставчих. Никой не са вързали насила. Такива мрънкалници като теб ги знаем. А дали съм щатен, нещатен или дали изобщо имам нещо общо с N3, мрънкащата ти особа не я интересува. Действай и сменяй доставчика, да видим тогава какво ще обясняваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Повече, отколкото очакваш! Картината на ТВ7 в момента е меко казано ОТВРАТИТЕЛНА! Недопустимо е да излъчвате национална телевизия с такова качество. Че те имат ли такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 ""Че те имат ли такива :)"" не се отнася за Н3, а за Булсат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbstw Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) Бихте ли ми казали Н3 имат ли покритие в центъра и най-вече до ПУ, тъй като гледам в сайта им няма такова нещо? Явно няма да мога да си прекарам техен интернет Edited September 11, 2013 by nbstw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 SD приемника има SCART, както и HD приемника. Да - ще можеш да гледаш калалите и на другия телевизор с приемника. Имам няколко питания: Някъде предават ли мастърсите по тенис ПРЯКО из каналите на N3? А бундеслигата? Ако доплащам 5 лв за втори приемник, ще присъстват ли и там допълнителните пакети? Цифровият приемник може ли да вади аналогов SD сигнал? Вторият ми телевизор си е обикновено телевизорче тръба с чинчове и скарт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) Бихте ли ми казали Н3 имат ли покритие в центъра и най-вече до ПУ, тъй като гледам в сайта им няма такова нещо? Явно няма да мога да си прекарам техен интернет Нямат. COOLBOX и N3 гледат да не се застъпват в едни и същи райони. Все пак, понеже следя и другата ти тема, съветвам те на не се отказваш от Гарови. Вярно е че имат изцепки, но съм имал интернет от техен подизпълнител, НетГруп, и съм доволен. НетГруп си бяха мърлявки, но Гарови си ги стягаха достатъчно добре при необходимост. После Булсаткомци купиха мрежата и нескопосаното управление и вродения мързел на НетГруп пропиляха всичко. Не разбрах откъде идваш в града ни, но трябва да знаеш че конкуренцията между доставчиците на интернет тук е свирепа. Никой не може да си разреши да доставя калпава услуга щото другите ще го изядат с парцалките за нула време. Edited September 11, 2013 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Освен, ако не търсиш комбинирана услуга с цифрова, не виждам причина да НЕ минеш на AngleSoft! Бихте ли ми казали Н3 имат ли покритие в центъра и най-вече до ПУ, тъй като гледам в сайта им няма такова нещо? Явно няма да мога да си прекарам техен интернет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Имам няколко питания: Някъде предават ли мастърсите по тенис ПРЯКО из каналите на N3? А бундеслигата? Мастърсите по Supertennis HD,Al Djazeera и Sportklub.Bundesliga - Eurosport 2HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 (edited) Повече, отколкото очакваш! Е нали бях при тях. Знам какво имат.....и по-скоро знам какво нямат. Това , което ме интересува. Нали ти обясних по-горе - като не ти отърва, се махаш от този доставчих. Никой не са вързали насила. Такива мрънкалници като теб ги знаем. А дали съм щатен, нещатен или дали изобщо имам нещо общо с N3, мрънкащата ти особа не я интересува. Действай и сменяй доставчика, да видим тогава какво ще обясняваш. Хех.Уважавам мнението ти, но не мисля , че си прав. Какво значи като не си доволен махай се? През месец ще сменяме оператори ли? Нали се сещаш, че някои от нас сме на договори? Аз например подписах такъв за година и половина.Ако се откажа сега ти ли ще ми платиш неустойките? Идеята е да има градивна критика, а смятам има нужда от такава. Най -лесно е да се каже като не ти харесва сменяй. Не смятам, че това е решение. Относно тв7. След като се вижда , че сигналът е скандално отвратителен няма ли възможност да се сорсне от другаде? Edited September 12, 2013 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Няма как HD канали да ти вървят на SD приемник. Компресията е друга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts