djadomraz Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Не е като при другите да не е така. Не знам при Coolbox даже техните приемници на какви цени са, но те дават 1 по начало, дори 2рия се заплащаше. Блиу също. Не виждам защо реагираш толкова остро в случая. Виждам, че 100лв не ти се дават и те разбирам ама в най-лошия случай можеш да местиш картата. Не е толкова удобно ама не е и толкова трудно... у нас 1 телевизор е достатъчен (и се гледа от дъжд на вятър) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Не е като при другите да не е така. Не знам при Coolbox даже техните приемници на какви цени са, но те дават 1 по начало, дори 2рия се заплащаше. Блиу също. Не виждам защо реагираш толкова остро в случая. Виждам, че 100лв не ти се дават и те разбирам ама в най-лошия случай можеш да местиш картата. Не е толкова удобно ама не е и толкова трудно... у нас 1 телевизор е достатъчен (и се гледа от дъжд на вятър) При близу плащаш 5лв за допълнителен приемник, не знам да има ограничение от един допълнителен приемник(но мога да попитам. имам познати, които работят там) при булсат ограничението ти е до окото(макс 4 приемника) аз лично ползвах 2 допълнителни когато бях при тях преди повече от 2 години. При други оператори не знам как е. Картата не мога да е местя понеже и трите са грифин, които са несъвместими с топфийлда. Телевизия гледам(по скоро слушам) много. LG-то с кам модула почти не се спира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Нова Спорт ХД в момента се излъчва само от Виваком и НЕТ1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 И последно има ли къде да се гледа испанското първенство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Еми нека си вземат декодер та... Няма да се стои 200 години на едно място... и без това в България всичко се случва с 50 години закъснение... Ако дадеш на всички дядовци и баби с по 140лв. пенсия /която не им стига до никъде/ по 50лв. за декодер, става, иначе... А и не виждам какво точно те притеснява, че има аналогова - гледаш цифрова, какво като в ефира/мрежата има аналогов сигнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Думата се нарича - ПРОГРЕС!;-) Ако дадеш на всички дядовци и баби с по 140лв. пенсия /която не им стига до никъде/ по 50лв. за декодер, става, иначе... А и не виждам какво точно те притеснява, че има аналогова - гледаш цифрова, какво като в ефира/мрежата има аналогов сигнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 За хората, които нямат кинти, прогресът от аналогова към цифрова е последният проблем. Защо трябва да си обясняваме елементарни неща. Ако нямаш пари за храна и лекарства, дали ще си купиш плазма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 ДАй сега да се върнем в каменната епоха, по Света винаги е имало и има гладуващи хора, но времето върви напред, а не назад... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 ако не се взимат мерки, то застрашава съществуванто на съответния оператор. Значи да очакваме да се заключат и останалите 39 цифрови програми и да се спре завинаги с пиратстването. А пък нелегалните веднага ще се затичат да подписват договори с вас по тоя случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 (edited) ДАй сега да се върнем в каменната епоха, по Света винаги е имало и има гладуващи хора, но времето върви напред, а не назад... И дай като нямат пари и телевизия да не гледат? Разсъждаваш много грешно, но да не задълбаваме... И пак не разбрах какво ти пречи лично на теб, че има аналогов сигнал? Edit: В Европа аналоговия изобщо не е спиран преди 15г., но дай да почнем от доходите или май наистина няма смисъл да го водим тоя разговор с теб... Edited August 18, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 В Европа, преди 15 години е спрян аналоговия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Ако няма какво да ми кажеш смислено, ако обичаш не ме занимавай!Каза човекът, който успя да отговори "много ти дълъг поста"... А пък нелегалните веднага ще се затичат да подписват договори с вас по тоя случай.Може и да не се затичат, но пък редовните няма да рзакарват поддръжката да проверяват по адресите защо сигнала е слаб, да трупат негативи към услугата и да вкарват разходи във време, гориво и т.н за да се установи, че има още 10 маймуни на клона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 И аз искам Nova Sport HD, ама явно няма да ни огрее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Имаш проблем с четенето явно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 (edited) В смисъл? Прочетох , че само Виваком и НЕТ1 го излъчват. Доколкото знам, аз съм на н3. Кое точно не съм прочел правилно? Edited August 19, 2013 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 В смисъл? Прочетох , че само Виваком и НЕТ1 го излъчват. Доколкото знам, аз съм на н3. Кое точно не съм прочел правилно? Е, тогава на базата на какво реши, че "няма да ни огрее" ? При положение, че само два оператора в национален мащаб го предлагат, не е ли малко множко да искаш от н3 да бъде третия? Не ти ли мина през акъла, че тепърва ще се водят преговори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Кое да му е множко бе колега? Висшата лига започна, ако не знаеш. Информацията за този канал е от преди един месец поне. Мислиш ли, че 1 месец е недостатъчен за водене на преговори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Да, мисля. Защото не е месец. Информацията е едно, преговори съвсем друго. Умишлено НОВА не започнаха такива преговори навреме, за да може Виваком да има още един коз пред останалите оператори и такива като теб много бързащи да хванат първия кръг в hd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Първо не ми харесва тонът ти. От самото начало. Второ: сега сме август. на 15 юни реших да мина на Н3 и преди да го направя бях в един от офисите им да разгледам програмите. Попитах за Nova Premier HD.Мацката ми каза, че каналът е спрян и се очаква нов канал от Нова. Значи са знаели доста по назад от месец.А тия глупости с "монопола" на Виваком ги разправяй на някой друг. Живеем в пазарна икономика. Плащаш-получаваш. Очевидно някой на този етап не желае да плаща. И много ясно, че искам първия кръг на Висшата лига. Кой да искам? 15-я? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 При правата не е баш така - плащаш и получаваш. Съвсем различно е. Някои оператори помагат на даден канал с техника или по друг начин, за което подписват договор за ексклузивно излъчване за определен период от време, обикновено година или 6 месеца. В конкретния случай не знам дали е така, но така се процедира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Първо не ми харесва тонът ти. От самото начало. Второ: сега сме август. на 15 юни реших да мина на Н3 и преди да го направя бях в един от офисите им да разгледам програмите. Попитах за Nova Premier HD.Мацката ми каза, че каналът е спрян и се очаква нов канал от Нова. Значи са знаели доста по назад от месец.А тия глупости с "монопола" на Виваком ги разправяй на някой друг. Живеем в пазарна икономика. Плащаш-получаваш. Очевидно някой на този етап не желае да плаща. И много ясно, че искам първия кръг на Висшата лига. Кой да искам? 15-я? Тонът ми е според човека. При теб единственото очевидно е, че грам не са ти ясни нещата, а когато някой се опита да ти ги смели за да разбереш, го наричаш глупост. Не мога да ти помогна повече. Викай неволята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) Ок, извинявам се за невежеството си. Можеше да ми го "смелиш" и в първия си отговор и да не се стига до безсмислени спорове. Edited August 20, 2013 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Някакви нови канали дали има, за да знам дали да правя рескан? И докога ще се показва TV+ за по няколко часа или дни на мястото на BOX TV? Аман от ПИРАТЕНЕ! Edited August 21, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Някакви нови канали дали има, за да знам дали да правя рескан? И докога ще се показва TV+ за по няколко часа или дни на мястото на BOX TV? Аман от ПИРАТЕНЕ! Абе що не вземеш да замълчиш.Ти ако не искаш да гледаш ТВ+,има много други хора,които искат да го гледат. Или просто трябва да намериш нещо,за което да мрънкаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 По време на мача на Лудогорец, бтв хд забиваше ли ви на моменти? Обикновеното бтв си беше ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts