MAD_MAN85 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Въпрос към furiozo - гледам, че сте пуснали BNT 1HD, но е кодиран. Не знам дали ще предават мачовете от купата на конфедерацията в HD, но не виждам смисъл да е кодиран при положение, че се разпространява ефирно. Ако може спестите ми свързването на антена и сканиране на ефирните канали. И друг въпрос - в момента плащам 26 лв на безсрочен договор за тв и интернет. Единствената ми пречка да сключа договор за 'Нитро' е, че най-вероятно скоро ще се местя в друг квартал и не знам дали там ще имате покритие. Та въпроса ми е, ако сключа договор и се преместя - ще трябва ли да платя цялата сума по договора, ако нямате покритие там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 (edited) Еми нека и при теб да насича звука през 10 секунди по много пъти и да не можеш да чуеш точно тогава всяка втора дума, която се казва, пъкнали голям кеф иначе няма що...Не мога да разбера манталитета на Българите - един се оплаква при това с прави, а другите веднага му се нахвърлят в стила " Не е важно на мен да ми е добре, важното е на теб да ти е зле..." И откъде ги изкара 800канала?!? P.S. BNT 1 HD не е кодиран. И при мен го има този проблем със звукът, ама не мрънкам постоянно, и даже не знам защо е цялата тази драма, като изобщо не е толкова "дразнещо" и "нарушаващо на кефа" колкото го изкарвате... И за да не съм тотално офтопик, на някой друг да му се разместват HD каналите ? При мен поне по 2 пъти на седмица се местят, чак някой до 800 стигнаха някой да знае ли някакво решение на проблема? преди си ми бяха наредени много яко един след друг поредно, мечта направо Edited June 12, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 И откъде ги изкара 800канала?!? Ми те не са 800, ама както си вървят 223,224,225,811,812 etc xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ми те не са 800, ама както си вървят 223,224,225,811,812 etc xD Като стигнат 9999 тогава може да почнеш да се притесняваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
driver12345 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Преди доста време зададох същия въпрос,но май никой не отговори,та ше се повторя и повече няма да питам.Може ли някъде да се направи списък с новите "транспондери" или както там се наричат,които се пускат,за да не си пресканираме постоянно и после да редим наново канали.Мисля,че ще бъде много удобно.Надявам се,че не съм подразнил някой с въпроса си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Кои са новите канали? Мен повече ме интересуват спортните,та новите са:Supertennis HD,Europort 2 HD,SK Prime HD,BNT 1 HD,Sportklub HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Мен повече ме интересуват спортните,та новите са:Supertennis HD,Europort 2 HD,SK Prime HD,BNT 1 HD,Sportklub HD. БНТ 1 ХД нещо не го намирам аз...,СК прайм ХД също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Най-накрая в списъка... БНТ 1 ХД нещо не го намирам аз...,СК прайм ХД също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Някой да има проблеми с Интернета в Каршиака ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 имаше общ проблем в част от квартала. извинявам се че малко бавно го регистритахме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Най-накрая в списъка... Открих ги,благодарско ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 имаше общ проблем в част от квартала. извинявам се че малко бавно го регистритахме. Важното е , че сте го оправили , въпреки че е неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Преди нямаше ли съпорт и вечерта? Май вчера бутнах батерията на ГСМа, който преди се водеше дежурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Има ли проблеми при други хора, аз освен форум нищо не отварям, странно... PS. Ресетнах рутера и се оправи. Edited June 17, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) Кога точно ще се очаква софтуерен ъпдейт на оборудването Ви, furiozo беше споменал че ще се извърши преди 2 седмици (във връзка с насаичането)...., но все още не е направено такова. Пиша тук, за да получа отговор. Edited June 24, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Това няма да го изтърпя и една вечер С право се оплаквате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Лошото е, че насича само на LG LM620S, с LG LW4500 няма проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 И гледам единствено собственици на LG се оплакват. Смятай колко специфичен е проблема щом е и до мотел това. И какъв хубав съпорт имат от LG щом обясняват как тяхната техника била идеална ами оператора бил виновен. Само дето единствено тяхната техника има проблем със звука. Аз ако бях досега или да съм го продал тъпия телевизор или да съм се скъсал да тормозя техния съпорт. Тъй като не следя темата - това с карта или с декодер става? Щото ако е с карта предполагам един декодер би го оправило въпреки че е далече по-неудобно с 2 дистанционни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) С декодер няма проблем... Това става с директно включен кабел или с CI Modul... P.S. То не е до конкретния модел, а цялата LM серия имат проблеми. И гледам единствено собственици на LG се оплакват. Смятай колко специфичен е проблема щом е и до мотел това. И какъв хубав съпорт имат от LG щом обясняват как тяхната техника била идеална ами оператора бил виновен. Само дето единствено тяхната техника има проблем със звука. Аз ако бях досега или да съм го продал тъпия телевизор или да съм се скъсал да тормозя техния съпорт.Тъй като не следя темата - това с карта или с декодер става? Щото ако е с карта предполагам един декодер би го оправило въпреки че е далече по-неудобно с 2 дистанционни Edited June 25, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Не е баш така, Дедо. Проблеми с тази серия има само на N3, MSat и мрежата на СКАТ само в един град. Навсякъде другаде, на всички оператори няма проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 T.e. същия телевизор включен в мрежата на Близу няма грижи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Да, същия телевизор, включен в мрежа различна от N3, МСат и СКАТ, няма никакви проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Не баш... Днес отсвирих DCC - там е леш.... Да, същия телевизор, включен в мрежа различна от N3, МСат и СКАТ, няма никакви проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Не баш... Днес отсвирих DCC - там е леш.... Леш в смисъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Сигнала... Леш в смисъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts