L1v3ruS Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) Здравейте,ползвам САМ модула,ама автоматично не се подреждат каналите.Момчетата идваха и ги настройваха ръчно,ама пак не е както на цифровия приемник,пакетите са разбъркани.Също така трябва да изключа авто сканирането,защото при всяко off/on на тв-то и пак ги разбърква каналите.Пробвахме на коя ли не държава и не се получава.Тв-то е Хитачи ЛЕД ЛСД. Някой ако може да помогне,ще съм му много благодарен. Edited March 18, 2013 by L1v3ruS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Бтв забива ли ви от време на време? Да не е нещо от лошото време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 А дали N3 плащат на джазирите ? @L1v3ruS - не може - явно при кам модула е според честотата, а не идва според "пакета". Ако телевизора има favorites.... си ги прехвърляш там и си готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Здравейте,ползвам САМ модула,ама автоматично не се подреждат каналите......... ....@L1v3ruS - не може - явно при кам модула е според честотата, .... Подреждането не зависи от модула а от приемника. Явно че при L1v3ruS телевизора не чете подредбата идваща от доставчика. У дома ползвам модул на единия телевизор и неопрераторски цифров приемник на другия. Телевизора с модул реди каналите по указанието на доставчика, а кабелния бокс по честота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Подреждането не зависи от модула а от приемника. Явно че при L1v3ruS телевизора не чете подредбата идваща от доставчика. У дома ползвам модул на единия телевизор и неопрераторски цифров приемник на другия. Телевизора с модул реди каналите по указанието на доставчика, а кабелния бокс по честота. Имаш ли съвет какво да пробвам да ми ги наеди по указание на доставчика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 След като си опитал настройките на телевизора и не си успял, май няма какво да се направи повече. Единственото е да не си догледал нещо по менютата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Явно да.Кофти е че при ръчна настройка на каналите трябва да спра авто актуализацията,защото ми ги размества веднага каналите А по този начин пък ако доставчика пуснат нови канали,аз няма да ги имам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Един въпрос към furiozо, планирате ли разширение на покритието си в Кичука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 (edited) Само на мен ли вчера ми се разбъркаха няколко от допълнителните пакети?Я какво прочетох преди малко покрай новината, че вече няма продължаване на договор по телефона С промените бяха ограничени и действията на кабелните оператори, които по всяко време заменяха едни канали с други в пакета си с програми. Решено бе потребителите да имат право да прекратят договора си с кабелен оператор, ако настъпи промяна в пакета, за който са се договорили. При отпадане на телевизионна програма потребителят ще може да прекрати договора без да дължи обезщетение или неустойка, когато отправи едномесечно писмено предизвестие за това. Edited April 5, 2013 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Само на мен ли вчера ми се разбъркаха няколко от допълнителните пакети? Я какво прочетох преди малко покрай новината, че вече няма продължаване на договор по телефона С модул ли си или с приемник ? При мене на цифровия се разместиха няколко канала само...2-3 музикални и 2-3 детски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 С модул ли си или с приемник ? При мене на цифровия се разместиха няколко ка*ала само...2-3 музикални и 2-3 детски.С модул - разместиха се детски, музикални малко спортни и малко от наука. Да видиш ка ксе пулих като пуснах на детето babytv а ми излезе mtv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 (edited) Бихте ли дали пълния списък на HD ка*али и съответно на платените такива? P.S. Има ли BNT 1 HD, че не мога да го намеря, а реално се излъчва...? Видях, че е било планирано да тръгне от 1-ви март, но дали са го пуснали не знам... http://www.news-sat.com/index.php/dvb-t/item/3537-bnt-1-hd-1 Още нещо, дали ще ни огрее да пуснете ORT HD, понеже вече се излъчва в такъв формат? http://dtv-bg.com/showthread.php?t=26227 Edited April 9, 2013 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Някой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 от вчера съм им абонат , интернета е добре , но никога не съм и предполагал че съществува още доставчик който раздава локални айпита и то в голям град като Пловдив , изчетох доста от темата на всякаде пише реални динамични ,на договора ми пише 1 реално айпи . но действителността е друга мрежата е 10.224.11.0 умът ми не го побира по начало реших че някой абонат си е обърнал рутера викам дай да видим като сменя мака дали ще фана някфо айпи пак и фанах викам а ето някаф рутер омазва dhcp то ама не като се пробвах да отворя сайт излиза страница на н3 непознат мак що за глупост ... исках един двр да гледам никаф шанс ни дднс можеш да пуснеш така ни нищо падам просто не мога да повярвам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Я отвори www.ping.eu и виж какво ти дава. Аз съм с IP: 87.119.xxx.xxx. От любопитство - съпорта какво ти отговориха? Кое би трябвало да е твоето IP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 В ping.eu съм 77.77.xxx.xxx ама тфа кфо значение има на dhcp-то ми дава 10.224.xxx.xxx и dhcp-то е тяхно на на някой юзър в противен случай щях да имам интернет с какавто и да било макадрес ... съпорта явно го няма през ноща ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Честно казано не съм звънял на съпорта от доста време, но имам спомени да са ми вдигали в 2:30 през нощта. Това 10.224.х.х не знам откъде идва, но обикновенно в договора пише кое ти е IP-то - погледни там и разкарай DHCP-то и сложи правилното IP. Ако не - търси съпорта - в събота работят със сигурност поне през деня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) сега си говорих със съпорта , учудващо полезни без безмислени въпроси (похвално) имало проблем с публичните адреси в раьона (учудващо какъв) тъй като веднага го оправиха . Първи ден първи сблъсък но пък съм доволен от съпорта . ПП: сега се загледах че IP-то през което се показвах в глобалната мрежа е от мрежата на DNS-а на Н3... така че явно си ме бяха ротирали с локален IP.. Edited April 13, 2013 by Jonas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Бихте ли дали пълния списък на HD ка*али и съответно на платените такива? P.S. Има ли BNT 1 HD, че не мога да го намеря, а реално се излъчва...? Видях, че е било планирано да тръгне от 1-ви март, но дали са го пуснали не знам... http://www.news-sat.com/index.php/dvb-t/item/3537-bnt-1-hd-1 Още нещо, дали ще ни огрее да пуснете ORT HD, понеже вече се излъчва в такъв формат? http://dtv-bg.com/showthread.php?t=26227 Някой да си има на представа, защо каналите HDDocubox и още няколко подобни са заключени, но ги няма в схемата на каналите? Също така, дали ако се плати за HBO и Cinemax - ще са достъпни HD версиите им? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Jonas, не е особено трудно за разбиране, както предполагам си чул IPv4 адресите се изчерпват. Edited April 13, 2013 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Jonas, не е особено трудно за разбиране, както предполагам си чул IPv4 адресите се изчерпват. Смятате ли да пускате ipv6 скоро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Бихте ли дали пълния списък на HD ка*али и съответно на платените такива? P.S. Има ли BNT 1 HD, че не мога да го намеря, а реално се излъчва...? Видях, че е било планирано да тръгне от 1-ви март, но дали са го пуснали не знам... http://www.news-sat.com/index.php/dvb-t/item/3537-bnt-1-hd-1 Още нещо, дали ще ни огрее да пуснете ORT HD, понеже вече се излъчва в такъв формат? http://dtv-bg.com/showthread.php?t=26227 Ще помоля furiozo да отговори на този въпрос. За БНТ нещата са ясни, че ще е от септември, но за ORT? Също, ако се платят HBO, Cinemax, ще са достъпни ли HD версиите им. Защо има някои канали, като HDDocuBox, които са заключени? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profusion Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Няма нет в кършака до гиганта след бурята! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 ... Също, ако се платят HBO, Cinemax, ще са достъпни ли HD версиите им...... Това си го има написано в промоциите им за текущи потребители. Плащането на тези двата пакета отватря всичките други без еротиката и екстрата - тя е пак еротика и няколко спортни джазири. У дома по този начин се гледат всичките HD-та на които SD версиите са ми отключени, а и почти всичко останало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Ясно, благодаря! Това си го има написано в промоциите им за текущи потребители. Плащането на тези двата пакета отватря всичките други без еротиката и екстрата - тя е пак еротика и няколко спортни джазири. У дома по този начин се гледат всичките HD-та на които SD версиите са ми отключени, а и почти всичко оста*ало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts