wolf Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Тази сутрин имах неблагоразумието да сканирам за нови канали по телевизията. В резултат получих 3 тестови канала на които приемника ми се държи странно. При опит да ги пусна CA модула ми казва че програмата е с родителски контрол и иска пин код. Неприятното е че телевизора зацикля на канала и е трудно да се изведе от него, а и не ми дава да го изтрия. Проверих си книжката на модула - там нищо не се споменава за кодове. Вероятно питането идва от смарт картата. Имам въпрос преди всичко към furiozo но ще съм доволен на всеки отговор - евентуалното въвеждане на грешен код може ли да прецака нещо или просто ще се игнорира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 няма да се прецака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Тази сутрин имах неблагоразумието да сканирам за нови канали по телевизията. В резултат получих 3 тестови канала на които приемника ми се държи странно. При опит да ги пусна CA модула ми казва че програмата е с родителски контрол и иска пин код. Неприятното е че телевизора зацикля на канала и е трудно да се изведе от него, а и не ми дава да го изтрия. Проверих си книжката на модула - там нищо не се споменава за кодове. Вероятно питането идва от смарт картата. Имам въпрос преди всичко към furiozo но ще съм доволен на всеки отговор - евентуалното въвеждане на грешен код може ли да прецака нещо или просто ще се игнорира? Махаш модула, изключваш кабелната от ТВ, отиваш на тези канали и спокойно ги изтриваш. Като няма сигнал, няма да има запитвания нито от карта, нито от модул и ще си минава през тези канали, като през всички други. Тогава делийтваш и си готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Имам проблем: Ping statistics for 98.139.183.24: Packets: Sent = 574, Received = 469, Lost = 105 (18% loss) Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 147ms, Maximum = 1185ms, Average = 621ms Ping-a е до Yahoo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 (edited) Махаш модула, изключваш кабелната от ТВ,...... Тогава делийтваш и си готов. Не го написах достатъчно ясно Телевизора няма изтриване на вече запаметени канали в менюто си. Модела е този. Работи си добре, но по отношение на организиране на вече откритите канали е много постен. Единствения начин да не качи канали които не искам е ръчно сканиране транспондер по транспондер... По отношение на зациклянето - също не е съвсем точно. Извеждането на телевизора от това състояние става с последователно бързо натискате на бутоните на дистанционното -OK-return-OK- за да се влезе в менюто за избор на канал. Ако се забавя отново се появява искането за пин код. Аз се оправям но за жените у дома това е невъзможна мисия. Edited November 17, 2012 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Момчетата, които дойдоха не ми оставиха телефон. Проблема пак се появи обаче, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Контакти N3: 032/ 570 770; 0885 999 567. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Вече втори ден не ми работи Ал джазира ХД2.Проблемът при всички ли е или само при мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 При всички... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Вече втори ден не ми работи Ал джазира ХД2.Проблемът при всички ли е или само при мен? При всички не работи, ама ще я оправят, споко! А между другото, абонатите на други оператори само могат да си мечтаят за тази телевизия, както и за всичките спортни джазири - аз лично вече отдавна не съм гледал мач, който ми харесва и да не е на HD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir1936 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 При всички не работи, ама ще я оправят, споко! А между другото, абонатите на други оператори само могат да си мечтаят за тази телевизия, както и за всичките спортни джазири - аз лично вече отдавна не съм гледал мач, който ми харесва и да не е на HD! Аз просто питам,не се оплаквам. Ето вече работи ХД-то,само че ХД1 вместо ХД2.Пак е добре,ще гледаме Серия А на ХД,вместо Примера. Може и да е малко нахално,ама ако може да гледаме и ХД1 и ХД2 ще е вече върха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) вече можете, но 2 е в пакет "екстра". на нова позиция е, трябва сканиране, ако телевизора ви не обновява сам. Edited November 22, 2012 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) както колегата ви каза по телефона вече всички услуги са на "новите" по-високи скорости, информацията която сте получили на касата не е вярна. Благодаря на поддръжката и на furiozo за разяснението. Определено трудно се удържах в добрият тон допреди мако, извинявам се за което. Edited November 23, 2012 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ако си доволен,какъв е проблема с преподписването?Преди време си подписал ,значи си се съгласил на дадените условия и параметри на услугата.Едва ли някой доставчик ще ти вдигне скоростта без преподписване... Пп всеки иска фул екстри за без пари,иначе фирмите стават от "тъмната страна" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 аз не виждам пък какъв им е проблема да не може да се мине на по-висока скорост, макар и да е безсрочен договора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) както колегата ви каза по телефона вече всички услуги са на "новите" по-високи скорости, информацията която сте получили на касата не е вярна. Edited November 23, 2012 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) нета при мен пак се влачи (кършиака до гиганта) Edited November 23, 2012 by vebaev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 vebaev, има някакъв моментно проявяващ се проблем, ще го следим и ще хванем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Какви са тия нови и по-високи скорости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 В Кючук париж на Пере Тошев-малките номера,кога се очаква да се появите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 vebaev, има някакъв моментно проявяващ се проблем, ще го следим и ще хванем. да забелязах че през 2-3 дена вечер нещо има проблем ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 В момента е същото положение, БГ торент от топ 10, даънлоад на файл от Пловдив през браузър, ютюб накъсва.... никъде скоростта не надвишава 300кб/сек, нещо не е наред? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Имам телевизор CROWN TFT LCD 19855, пише че е HD READY, DVB-T.MPEG-2. Понеже нищо не вдявам от тези работи, да ми кажете мога ли да гледам HD канали на него и как? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Трябва да имаш DVB-C mpeg-4, твоя тунер е за ефирна (Т) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Трябва да имаш DVB-C mpeg-4, твоя тунер е за ефирна (Т) Мерси, значи ще ходи на село на антената, ако съм разбрал правилно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts