Stenli Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Като гледам коментарите се доказва гледната ми точка, че една антивирусна ще нанесе повече вреди отколкото да помогне за нещо. Само ще отбележа, че не ползвам антивирусна откакто смених Win98 с XP т.е. говорим за едно 7-8 години и не съм имал проблеми с вируси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 preparat, ако проблема е от рутъра можеш да пробваш да намалиш максималния брой разрешени едновременни конекции в торент клиента. Някои рутъри се сбозват много конекции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Това твое твърдение, ми се вижда крайно несериозно, това че ЗКУ не може да се справи с определен софтуер, никой не му е виновен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Къде да го намеря тоя списък с "browsers"?! Да се отбележи, че по компа нищо не е пипано! ОТ години съм на Аваст с Гаров, в офиса на Аваст с Cooolbox, само у нас го има това засиране с торента. А и не е само това. Като си браузвам понякога ми заспива нета за няколко секунди, дава ми проблем с връзката, после като дам Try again и зарежда всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Аз почвам да мисля че проблема е в рутера и неговите настройки .Какво ли не барах там дее.а и рутера.Без включен торент клиент няма проблеми .Пусна ли Utorrent-a и айдее сърфираме на приливи и отливи, мега дразнещо.....Идеи за марка рутери, които нямат грижи с проблеми от сорта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Аз така бях със стария рутер. Или пусках торенти, или ползвах нет- за брауз, игри и т.н Двете не бяха съвместими. Откакто си смених рутера с нов 300mbit N рутер(аз вкъщи съм на wifi) - се разпорвам. Както казах имам над 100 торента, ъплоудвам с 3-4 мегабайта, свалям, браузвам си и проблеми няма. Жена ми в това време и тя през лаптопа ползва нет пак без проблем. Но със стария рутер, като отпуснех торените без лимит и всичко друго умираше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 preparat, ако проблема е от рутъра можеш да пробваш да намалиш максималния брой разрешени едновременни конекции в торент клиента. Някои рутъри се сбозват много конекции. След малко тунинг май нещата се стабилизираха.Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 (edited) Добре де, нека някой ми обясни как може да свалям Battlefield III най-популярния торент в арена три дни?! От 600 сийдъра хващам 3-4, свалям с 25-50 кб. Как става тази магия!? Най-красивото е, че през това време, не мога да браузвам... Просто приказка. А, да... И защо на музикалните канали ми дава, че нямам достъп!? P.S. За да го постна това, трябваше да спра торрент клиента. Благодаря ви, N3! Идва ми духовита шега за името, но засега ще си замълча.... Edited November 1, 2011 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 (edited) Ми обади се на съпорта, може пък да има проблем. Не ядат хора. ако имаш рутер може да пробваш как е ако ръгнеш кабела директно в компютъра. Отделно аз преди време имах проблеми с уторрент, след като му пипах настройки и пусках неговия тест за скорост и докато не го деинсталирах и изчистих разните му конф. файлове и последвала преинсталация не се оправи. Виж и сдруг торент клиент как ще се държи. Аз пробвах с азуреус-а или както там го смениха след време. Edited November 1, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 пробвай как е като спреш филтрирането на трафика в Аваста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Аз пробвах с азуреус-а или както там го смениха след време. Този и аз го пробвах (сега е Vuze) - прекалено претрупан и объркан ми се стори. Едни графики, едни чудеса. Аз очаквам като го пусна да видя табличка какво се сваля и колко остава а не някаква уеб страница, да ми рисува диаграми на някакви мрежи дето не ги знам изобщо какви са и защо би трябвало да ме интересуват... и къде по дяволите изобщо са ми торентите дето свалям.. но всеки си има вкус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Мамка му и рутер, като ръгна директно се оправят доста нещата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Мамка му и рутер, като ръгна директно се оправят доста нещата... Много торенти, скорост и нормален брауз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Проблема ми така като гледам е от торент клиента.Смених го с Tixati и нещата за сега са добре ....Днес ще наблюдавам цял ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Много торенти, скорост и нормален брауз? Един торент с около 4 мб и почти нормален брауз. Абе не е като преди, ама пак се ядва. Рутера обаче не може да седи изключен. На него ми е вързан телевизора. Няма как да оставя телевизора без интернет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Последно при мен всичко е било от торент клиента.Нещо Utorrent-а не се разбира с рутера ми .За сметка на това с Tixati нямам никакви проблеми вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 EPG-то още не ми е с коректно време?! Нещо обновяване ли трябва да дам на конакс-а или ръчно ли или не е пуснато коректно време централно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 пробвай рестарт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) Вижте какво , малко подръжка на програмите няма да се отрази зле, кофти е да гледам че Viasat Explorer в цифровата има субтитри , а на аналоговата няма! да не говорим че е парадокс канал за който искате допълнително пари за това че е в пакет "наука" , го пускате безплатно в аналоговата ! Травел тв е със сгрешено ЕПГ , има няколко научнопопулярни Травел канала, ЕПГ то на този който излъчвате е на на друг травел тв! Edited November 3, 2011 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muenchen Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Добро утро, Интересувам се, дали каналите на цифровата телевизия се разместват постоянно или стоят на една честота, т.е. ако се сложи CAM Modul и си наредя каналите по мой избор, ще бъдат ли размествани във времето ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Добро утро, Интересувам се, дали каналите на цифровата телевизия се разместват постоянно или стоят на една честота, т.е. ако се сложи CAM Modul и си наредя каналите по мой избор, ще бъдат ли размествани във времето ? Има обновявания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profusion Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) Искам да попитам HBO предлага ли се HD с 5.1 звук? Ако не - ще се предлага ли в бъдеще и в кой пакет - в смисъл абоната на нормалното HBO ще трябва ли да си взима друг пакет? Edited November 4, 2011 by Profusion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Furiozo , моля те да провериш за някакви нередности при мене , защото от край време не мога да отварям добре сайта bt.wrzru.com Имам приятел който живее до нас и той няма никакви проблеми с отварянето му. Даже в последно време го карам да ми сваля той филми и да ги изпраща.....Моля те да провериш за нередности при мене , защото мисля , че не е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Furiozo , моля те да провериш за някакви нередности при мене , защото от край време не мога да отварям добре сайта bt.wrzru.com Имам приятел който живее до нас и той няма никакви проблеми с отварянето му. Даже в последно време го карам да ми сваля той филми и да ги изпраща.....Моля те да провериш за нередности при мене , защото мисля , че не е нормално. Че този тракер да е единствен такъв?!? Edited November 6, 2011 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Че този тракер да е единствен такъв?!? Не е , но просто се дразна , че него използвам и не мога да го отварям ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts