tmfmedia Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 (edited) Линк: ТРЪГНА БНТ 2 (youtube) Edited October 16, 2011 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Божее, те от един канал не могат да изкарат свястно нещо, сега и втори пуснали. Опитват да спрат съкращението на персонала ли? И ще искат да им плащаме още повече за тая телевизия. Как точно ще се издържа, щото ако е пак от нашите данъци, да бяха питали хората искат ли да плащат на тоя мастодонт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 абе това че няма хитови реалитита като по btv и нова незначи че не е свястна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Малко неочаквано ще се сдобия с абонамент за телевизия и нет от N3. По този повод искам да попитам има ли универсални дистанционни които да работят с NETA-та. У дома имам 2 но нито едно от тях няма кодове. Едното е обучаемо но работи нестабилно и не ми се ще да го ползвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Напълно съм съгласен с mIRCata относно БНТ. Тая телевизия е някаква пълна пародия и го пиша като човек, следящ предимно изявите на нашите национални гарнитури (волейбол, баскетбол, футбол). Не може тея мишки да нямат пари да купят правата за даден мач, а да правят второ БНТ, за какво им е, какво ще дават?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAD_MAN Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Искам да дам едно предложение и се надявам повече хора да ме подкрепите. Искам от N3 да пуснат Vh 1 Classic. Може да го пуснeтe примерно на мястото на Vh 1 за да не се плаща за лиценза й. Vh 1 с годините се превърна в пълна боза (да не говорим пък за MTV). Дават почти само съвременна музика, която хората си я слушат и по нашите музикални телевизии. Освен това след всяка 3-4 песен пускат разни тапотии (с които запълват времето когато примерно по румънския Vh 1 дават реклами), докато по Vh 1 classic не е така. Мисля на фона на 3 фолклорни канала, 2 за класическа музика и още няколко чалга канала е добре да има и един за нас - почитателите на ретро музиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 абе това че няма хитови реалитита като по btv и нова незначи че не е свястна Абсолютно никакви реалита, шоута, търсения на тъпаци и таланти не гледам. По БНТ ги няма по други причини, но това не я прави хубава и гледаема телевизия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 въпрос на избор и мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Мнения за Интернета? Ще си пускам в 202 блок в Тракия. Пакет Стандарт + цифрова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Мнения за Интернета? Ще си пускам в 202 блок в Тракия. Пакет Стандарт + цифрова. аз съм ти съсед в 223 ползвам интернета на н3 е може направо дас севключваш , НИКОГА досега не е правил проблеми , бърз е , и няма спирания даже в лошо време, давай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Мнения за Интернета? Ще си пускам в 202 блок в Тракия. Пакет Стандарт + цифрова. Зависи, ако очакваш някакви скорости от рода на 10МБ като другите доставчици ще трябва да те разочаровам. За сметка на това пък ще получиш обявените в сайта скорости, изключителна стабилност на услугата както и много добър съпорт (на който вече около 2 години не ми се е налагало да звъня ). Чакам с нетърпение да ми изтече договорът, за да преподпиша и да си взема безплатния месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 За сметка на това пък ще получиш обявените в сайта скорости Според @furiozo важат само ако си нов потребител. Ако си стар, важат старте, по-бавни скорости, нищо че плащаш колкото новите абонати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Ами довечера ще ме връзват, дано всичко е наред. Как е пинга за онлайн gaming? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 някой знае ли коя е носещата честота за автоматично търсене ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 199 Мhz/QAM 256/SR 6875, мисля че беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) Според @furiozo важат само ако си нов потребител. Ако си стар, важат старте, по-бавни скорости, нищо че плащаш колкото новите абонати. На мен download- ми е 40мбит, а upload си е стария ~12mbit Assasin, зависи какво и къде играеш, аз цъкам League of Legends (42-45ms към EU сървърите, 200-220ms към US), също така играя и SC2, но там не знам колко е пинга. В общи линии интернета е доста добър за gaming, няма загуби на пагети, пинговете са ниски Edited October 17, 2011 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Ами играя HON и Lineage II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Ами играя HON и Lineage II. Няма да имаш проблеми, HoN е подобна на LoL, а Lineage си свалих онзи ден да я пробвам, имаше 14 дни free play, но така и не мога да се накарам да играя нещо подобно, може би месечната такса, която искат за този тип игри ме спира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 N3 има ли facebook страница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) По въпроса със старите и новите скорости, на старите хващах около 40 на 20, сега хващам 60 на 20. Само даунът ми е по новите. Не знанм дали това има някакво значение и дали е свързано с нещо, но преди на спиид теста ковеше 40/20 и после 60/20, а сега много взеха да шарят резултатите. Edited October 17, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) Аз вадя следното заключение - почват мегалан да окабеляват с мтел Тракия, а може би и други места в града. И N3 публикуват нови по-високи скорости, за да са привлекателни и конкурентни на бъдещите(не съм им гледал плановете, но сигурно са в диапазона) и хората да не тръгнат да ги сменят. Обаче ресурса не позволява на всички настоящи абонати отма да се пуснат новите скорости и явно са достъпни само за новите клиенти. За старите има някаква промяна - основно, ако не и изцяло само в даунлода. Ъплоуда може да се каже, че е останал на старите нива, преди да се обявят новите скорости. И се получава ситуацията, в която за едни и същи пари се получават различни скорости. И те така. Не съм пробвал колко мога да стигна на доунлоад през едно фтп да речем, но ъплоуда 100% си е стария, т.е на нивата, които сега се водят за 20лв. Доунлоада е по-скоро по средата между 20 - 30 лв, но както казах, не съм пробвал с нещо различно от торенти и затова не казвам, че не се постигат като скорост обявените ~8мб Edited October 17, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 даунлоуда е вдигнат за всички. за когото са важни изходящите скорости има възможност да поднови обвързващ договор за да ги получи веднага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Вчера ме прекараха. Засега съм доволен. По първи впечатления се държи общо-взето като стария ми нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Не че е толкова важно, но за инфо да попитам какво става с хората, които са с безсрочен договор? Във времето ще получат ли новите UP скорости или ще ги получат само ако сключат договор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts