Stenli Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Хм, средната тарифа вече е 40 мбита? yep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirela__ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 yep е, стига де! furiozo каза, че няма увеличение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 е, стига де! furiozo каза, че няма увеличение. furiozo, каза, че на някои не им мери правилно speed test, въпросът е на кои Пусни един торент от най-сваляните в замунда и виж с каква скорост се сваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Само, че ако си по wi-fi имайте предвид, че скоростите са ограничени до 27мбита, че и по-малко. Та ако ще правите тестове да е с кабел за по-добри резултати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 При мен промяна няма: Досещам се защо... Както и да е! Важното е, че не надолу и, че е стабилно и безпроблемно. Върши ми работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirela__ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 furiozo, предлагате ли все още безплатен нет за ползващи услугата цифрова телевизия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 (edited) не особено. общо взето модемите се опитваме да ги "претопим" Edited September 13, 2011 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 (edited) hop, това е безплатния нет, нали? Не е безплатен. Съвсем платен си е - по 3лв. на 1 Mb/s На кабелен модем - толкова. Ама като нямам друг вариант... не мога да докарам ЛАН до вкъщи ... furiozo, от това "претопяване" не се ли е поразтоварила вече "модемната" част на мрежата та да позволи мъничко по-високи скорости на трима-четиримата, които сме останали с кабелни модеми? Шегувам се, разбира се. Пет Мб/с са ми ОК. Само, като решите да врътнете кранчето до край, да се обадите предварително та да изкарам един ВиФи рутер на стълба пред кооперацията. Edited September 13, 2011 by hop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 ами всъщност сме решили да ги вдигнем малко, само трябва някой да седне да го направи 8[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 И да не стане - не е проблем. Едва ли си струва да се поддържа и наливат средства в стара технология. Проблема със скоростта на нета ми е в пъти по-малък от проблема ми с прекарването на един UTP кабел в кооперацията. По важно ми е да е стабилен и без пракъсвания, а от това (и от цифровата ТВ) съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 И да не стане - не е проблем. Едва ли си струва да се поддържа и наливат средства в стара технология. Проблема със скоростта на нета ми е в пъти по-малък от проблема ми с прекарването на един UTP кабел в кооперацията. По важно ми е да е стабилен и без пракъсвания, а от това (и от цифровата ТВ) съм доволен. в сравнение с АДСЛа, кабелния нет даже си е много напредничав и мен UTP кабела ме спира да стана N3 абонат(в Кичука не предлагат кабелен нет) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 (edited) Незнам дали е само при мен проблем,но в района на гарата нета вечер е от порядака на: пинг - 77 даунлоад- 0,20 ъп - 0,10 егати!!! Ето това е обичайното,но пада доста често и до описаните по-горе! Edited September 13, 2011 by viking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 ............................. пиши ми кой клиент си ..................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Светкавична реакция! Кога успяхте да го направите?! N3 forever!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 преебало се е някое трасе в Унгария за 2-3 часа и ти ще го изкараш едва ли не че аз нарочно съм ти вдигнал пинговете ?????? .... направо ме караш да съжалявам че ти объщам внимание .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Днес в Унгария и Австрия имаше проблеми, служебно "страдахме". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Браво furiozo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 @equalizator трейсни въпросните ИП-та и виж от къде идва закъснението.Повечето пъти вина имат външни доставчици. Иначе при мен (с друг доставчик) кове на 17мс и на двете ИП-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 (edited) Няма разлика с cooolbox за сведение. Не разбирам изобщо има ли проблем защото до унгария 30мс ми се струват съвсем в рамките на нормалното. Мързи ме да смятам разстояния и минимално време на закъснение до Будапеща - ако има ентусиасти да го направят, но 17мс ми се струва малко на мен. Edited September 15, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyk Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 (edited) Здравейте на всички Нов съм във форума. Искам да попитам тези, които работят в Н3. Живея на Петър Стоев 112. Дали е възможно да се прекара Лан интернет тук? Защото Blizoo и Булсатком казаха, че не може. А в момента съм с Visio и не съм въобще доволен.Страниците почнаха да ми се отварят за по 10тина секунди, а понякога и за повече. Обвиняват ме, че е виновен рутерът ми. Съмнявам се да е от него, защото преди съм си го ползвал на друг адрес този рутер и никога не съм имал подобни проблеми.Благодаря предварително за всякаква полезна информация. Рутерът ми е -TP Link WR340G (знам, че не е N рутер, но може ли да е той проблема? ) Днес си направих малък опит. Въпреки, че и на download скоростта не вярвам.Има ли сайт повечко флаш реклами или снимки и бави много А това е от една игра, която си пускам понякога като имам свободно време или се върна от работа http://www.imageshack.us/photo/my-images/823/75411625.png Казва ми, че във форума нямам право на файлове с такова разширение,а никъде не видях какви може... Edited September 16, 2011 by andyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Здравейте на всички Нов съм във форума. Искам да попитам тези, които работят в Н3. Живея на Петър Стоев 112. Дали е възможно да се прекара Лан интернет тук? Защото Blizoo и Булсатком казаха, че не може. А в момента съм с Visio и не съм въобще доволен.Страниците почнаха да ми се отварят за по 10тина секунди, а понякога и за повече. Обвиняват ме, че е виновен рутерът ми. Съмнявам се да е от него, защото преди съм си го ползвал на друг адрес този рутер и никога не съм имал подобни проблеми.Благодаря предварително за всякаква полезна информация. Рутерът ми е -TP Link WR340G (знам, че не е N рутер, но може ли да е той проблема? ) Днес си направих малък опит. Въпреки, че и на download скоростта не вярвам.Има ли сайт повечко флаш реклами или снимки и бави много А това е от една игра, която си пускам понякога като имам свободно време или се върна от работа http://www.imageshack.us/photo/my-images/823/75411625.png Казва ми, че във форума нямам право на файлове с такова разширение,а никъде не видях какви може... Какъв е проблема да тестваш интернета без рутер, за да знаеш къде е проблема?Иначе може да пробваш да го ъпдейтнеш ако има нов фърмуеър.За съжаление гледам, че няма dd-wrt за него заради малкото флаш. Най-добре махни рутера и направи няколко теста на интернета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts