the_mouse Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 (edited) По-скоро има някакъв проблем в информацията за аудио-то. Защото при смяна не показва езика, а Неразпознат. На други канали при смяна си показва коректно езика. А тия дни всеки път като избера канала и трябва да превъртам през озвучаванията да стигна до английския, защото явно не се разпознават и тв не избира правилния. Не съм с приемник, с CI+ модул съм. Да, и аз го забелязах това на Discovery Science, че английскто аудио е чак на третия поток. Може ли да им смените реда или да излизат правилно според това на какъв език са? В такъв случай тв-тата автоматично ще си ги избират на английски. Edited July 10, 2011 by the_mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ами Булсат резнаха Ирдето на още една поредица канали и History Channel e сред тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 вече работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 брейй пуснали сте VIVA не може да бъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Не знам на кое място сте я сложили, но ми липсва Т-Рока Да не я закриха набързо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Спряха я централно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Повечето радиа са без звук, само при мен ли е проблемът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 (edited) Заваля и ТВ-то умря. Дъждът намаля и се съживиха. Stenli, и при мен е така. Edited July 17, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstavrev Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Здравейте, Имам роднини във Варна и доста често посещавам града. Прави ми впечатление, че кабелна телевизия МСат излъчва (без кодировка) доста голям брой HD канали - Delux TV, Travel Channel HD, LuxeTv, MyZen TV и още 5-6, чийто имена ми убягват в момента. Особено ме интересува iConcerts, който за известно време се излъчваше и от N3. Нямам представа дали излъчването по МСат е законно, но,не това е темата. Въпроса ми е, има ли планове N3 да увеличи излъчваните HD канали в скоро време, било то като част от стандардтния пакет или срещу допълнителен абонамент? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4821 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 (edited) Относна EPG - при мен още като махнах приемника и минах на CAM вече чета само текущо и следващо предаване и то не на всяка програма. В 3:00 се появяват пълни програми дори за няколко дни напред... после си изчезват.(Toshiba lv733) Радиа - от месец проблеми с Тангра и радио 1 Заваля - ни цифрова ни друга ... вече има Интернет-а, обаче като, че ли се "отпуши" Мараша Но това е нищо спирката пред II-ра поликлиника е станала плувен басейн ... добре, че не валя още, иначе щеше да има и лодки Edited July 17, 2011 by c4821 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 От два три дена при нас EPG -то на някои програми няма нищо общо с действителността. На бтв със сигурност ми дава различни неща. Те ли са променили програмата или е друг проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 (edited) Здравейте! Имам следният проблем. Преди да се преместя на Н3, 1-2 седмици г/д имах проблеми със скайп (прекъсване на връзка при разговор, не изпраща съобщенията веднага, съответно и не ги получавам веднага от абонатите ми), и интересното е, че проблемът продължава да се наблюдава и при Н3. Незнам проблемът от скайп ли е или от интернета, но пък като браузвам нямам никакви проблеми. Edited July 20, 2011 by Blade Master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 От 2-3 дена рутера ми нещо почна да прави парчета - пускам го вечер да сийдва - сутринта гледам няма връзка с него. Рестартирам рутера - появява се. Вечер докато гледам тв и тръгна да видя нещо по-късно на компа - пак няма и пак рестарт на рутера. Връзката между рутера и компа е wi-fi. И тръгва само след рестарт. Обаче не съм пипал нищо по рутера сума време. Нито съм ъпдейтвал firmware - нищо. Преди със стария рутер, а и с новия се е случвало да "забие" така, но веднъж на 2-3 седмици. Досега никога по 2 пъти на ден. Някой с подобни ефекти? В мен ли е проблема или е нещо централно - т.е възможно ли е от някаква настройка на мрежата да се шашка? Идеи как да го търся. Рутера е TP-Link WR1043N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Малко неясно си се изразил, умира ти безжичната връзка между компютъра и рутъра и повече не можеш да се свържеш ? Или си се връзваш с рутъра но интернета не върви ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Аз съм с рутер от почти година и никога не ми се е налагало да го рестартирам Моя също е TP-link, ама точно кой модел не мога да кажа в момента. Настройките, които съм правил са... да клонирам MAC адреса и там настройките за сигурност на wi-fi мрежата, които обаче не мисля че имат някакво значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 (edited) Малко неясно си се изразил, умира ти безжичната връзка между компютъра и рутъра и повече не можеш да се свържеш ? Или си се връзваш с рутъра но интернета не върви ? Ами не съм проверялва дали имам връзка между двете, ще го изчакам да забие пак да кажа, кое точно изчезва. Но пък сега не го прави - бях го оставил през деня да работи да видя като се прибера, дали ще е забил, но тока беше спирал и компа не работеше. Аз съм с рутер от почти година и никога не ми се е налагало да го рестартирам Моя също е TP-link, ама точно кой модел не мога да кажа в момента. Настройките, които съм правил са... да клонирам MAC адреса и там настройките за сигурност на wi-fi мрежата, които обаче не мисля че имат някакво значение. С всичките ми рутери и без значение на доставчика, винаги е имало моменти, когато се шашка и се налага рестарт. Просто сега с този стана много често последните дни. Ще го наблюдавам да кажа кое точно се губи. Edited July 23, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ако има връзка до рутера, пък няма интернет, виж в логовете на рутера какво става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ще се оправи ли скоро пинга през neterra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 може би имаш предвид през Спектър ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Само информативно искам да попитам дали се очаква някакво увеличение на скоростите в близките 6-12 месеца ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 да. какви са ти надеждите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Не нямам някакви надежди просто ми беше интересно дали ще има увеличение . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikon Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 да. какви са ти надеждите. По-висок международен ъплоуд? По-"висок" план от Екстра? (нещо за 40 лева примерно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 може би имаш предвид през Спектър ? не, имам предвид точно нетерра Тия 4 пика на пинга се проявяват кажи-речи през 15-30 секунди и така постоянно. Отделно от това загубите ми към ласт.фм се увеличиха на около 50% (т.е. през около 1 мин има request timed out), до преди 3 седмици бяха 0%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts