Stenli Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Дават ли "Уимбълдън" по някоя телевизия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankov Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Здравейте извинявам се за глупавия въпрос,имам ТВ Crown 40781 full HD ,но немога да разбера имам ли цифров тунер, на дистанционното пише само DTV,и ако имам цифров, какво ми носи това ? Мога да гледам цифровата кабелна без приемник ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Да след като закупиш Conax модул мисля беше може да гледаш кабелната без приемник и с едно дистанционно, а и мисля и HD каналите ще може да гледаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 (edited) засега съм доволен от нета Edited June 21, 2011 by cafu'wE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krivinka Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Дават ли "Уимбълдън" по някоя телевизия? TV+ и FILM+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) засега съм доволен от нета на 30лв ли си? furiozo, в момента плащам 34лв за 2 телевизора + стандартен интернет + 2 пакете по 1лв. Интересува ме ако мина на най-високата тарифа интернет колко ще стане таксата? Edited June 23, 2011 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) N3 няма Film+, или аз съм пропуснал нещо? Edited June 23, 2011 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ще перифразирам въпроса си - по някоя телевизия, която се излъчва от N3 дават ли "Уимбълдън"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 (edited) Нещо на Сакъзов 13 нета ми се вижда бавничък, аз ли се заблуждавам или? Радиата (оналайн) постоянно дропват, сайтовете малко бавно реагират, по торенти .... (щях да постна и спийд тест ама не ме отразява да зареди?!) _______________ Нз, май се оправи > Edited June 26, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 (edited) Някой да има някакви проблеми с цифроват телевизия в Каршиака ? Баща ми се оплаква , че Discovery било кодирано и някакви други ... едит : Благодаря Edited June 28, 2011 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 централен е проблема, утр по някое време ще бъде оправено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 (edited) Тъй, вързвам аз тук някакъв рутер... и виждам > Проблем - Непознато мрежово устройство (win7) Edited June 29, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 трябва да се обадиш за да запишем новия мак адрес, ама понеже вече си го дал направо ти го въвеждаме. Пусни си пак рутъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Огромно благодаря на екипа, няма такава бърза и своевременна реакция. И ми се обадиха да обяснят какво да направя. НОМЕР 1 сте момчета и момичета. Поздрави на целия екип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 (edited) Проблем с EPG-то ли има? Или просто не е въведено новото? Че от 2-3 дена на доста програми нещо липсва, и не се появява дори като местя каналите и програмата ден напред/назад. Вчера вечерта поне като гледах History и другите от този пакет имаше, но сутринта за разните Диеми, бтв-та и т.н си липсваше. Вчера също ги нямаше. Обаче не съм с приемник а с CONAX шибнат в ТВ-то. Edited June 29, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 ЕPG-то като текст не се въвежда от кабелния ти оператор. Идва си от самата телевизия или нейния дистрибутор. Друг е въпросът, че понякога се губи по трасето . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 ЕPG-то като текст не се въвежда от кабелния ти оператор. Идва си от самата телевизия или нейния дистрибутор. Друг е въпросът, че понякога се губи по трасето . Малко не съм съгласен, всеки оператор си го пише сам.Сравни EPG то на каналите , които N3 взема от официалния ъплинк ,примерно ако е на Булсат,СателайтБГ и ще си говориме.Мога да ти кажа че е съсвсем различно.Имам възможност да ги гледам едновременно всичките.А пък и при N3 името на предаването им е еднакво със самото описание на предаването, което го няма нито при Булсат нито при СателайтБг,нито пък при официалните ъплинкове от 15W,4.8Е,9Е,13Е,23.5Е,39Е,45Е(това са спътниците от които вземат btv,nova,discovery ,viasat, fox oвете,nat geo, romanica и т.н.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Само информативно - назад в темата, като питах за ЕПГ на дадени програми, Фуриозо, каза, че го въвеждат те. И ще сложат на въпросната програма. Но в момента може да има проблем с излъчването на тази информация. Има вариант да не е въведена новата, или пък просто не се подава информацията. N3 си знаят какво е в момента. Може пък моя ТВ да си е ъпдейтнал софтуера и там да има проблем. Затова писах, че не ползвам приемник. Защото ако те я излъчват и е има, проблема е в мен, ако и други е нямат - значи проблема е друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat Man Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 (edited) Проблем с EPG-то ли има? Или просто не е въведено новото? Че от 2-3 дена на доста програми нещо липсва, и не се появява дори като местя каналите и програмата ден напред/назад. Вчера вечерта поне като гледах History и другите от този пакет имаше, но сутринта за разните Диеми, бтв-та и т.н си липсваше. Вчера също ги нямаше. Обаче не съм с приемник а с CONAX шибнат в ТВ-то. В момента EPGто работи , провери пак при теб моля! И пиши за резултата. Edited June 29, 2011 by Rat Man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Сега е ОК. Всичко си е тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 (edited) Малко не съм съгласен, всеки оператор си го пише сам.Сравни EPG то на каналите , които N3 взема от официалния ъплинк ,примерно ако е на Булсат,СателайтБГ и ще си говориме.Мога да ти кажа че е съсвсем различно.Имам възможност да ги гледам едновременно всичките.А пък и при N3 името на предаването им е еднакво със самото описание на предаването, което го няма нито при Булсат нито при СателайтБг,нито пък при официалните ъплинкове от 15W,4.8Е,9Е,13Е,23.5Е,39Е,45Е(това са спътниците от които вземат btv,nova,discovery ,viasat, fox oвете,nat geo, romanica и т.н.) Ахам сори, явно съм се изказал неподготвен . Иначе няма лошо да си говориме. Edited June 30, 2011 by the_mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Нещо да е променяно по звука на Discovery Science? От няколко дни като го пусна и ми говори на румънски или унгарски. Настройките сами за първи език Бг, втори Англ. Но канала тръгва на нещо си. И като сменям езика, за разлика от други канали където показва Български, Английски, Руски и т.н тук на този канал показва Неразпознат/ Не известен или от сорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) Нещо да е променяно по звука на Discovery Science? От няколко дни като го пусна и ми говори на румънски или унгарски. Настройките сами за първи език Бг, втори Англ. Но канала тръгва на нещо си. И като сменям езика, за разлика от други канали където показва Български, Английски, Руски и т.н тук на този канал показва Неразпознат/ Не известен или от сорта. Избери Track3, това е английския. Edited July 6, 2011 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Избери Track3, това е английския. По-скоро има някакъв проблем в информацията за аудио-то. Защото при смяна не показва езика, а Неразпознат. На други канали при смяна си показва коректно езика. А тия дни всеки път като избера канала и трябва да превъртам през озвучаванията да стигна до английския, защото явно не се разпознават и тв не избира правилния. Не съм с приемник, с CI+ модул съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agogov Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 (edited) . Edited July 8, 2011 by agogov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts