nucleus Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Най-ме е яд, че времето което отделих да чета тези претенции, никой няма да ми го върне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valve Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ами сега гледам,че по HBO рекламират много филми ще бъдат излъчвани и в high definition на новия има канал съответно HBO HD ,а и в програмата на EPG-то пише HD,та се позаинтерсувах и се оказа,че Blizoo и Bulsatcom са първите,които излъчват новия канал.Никога не бих минал на нито един от двата и съм напълно доволен от услугите предлагани от N3 и все пак да питам-очаква ли се скоро и ние да гледаме HBO HD и евентуално при какви условия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Най-ме е яд, че времето което отделих да чета тези претенции, никой няма да ми го върне... Ами кой те кара да ги четеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Ами кой те кара да ги четеш? Повярвай ми, опитвам се да съм съпричастен с всеки един проблем, затоова ги чета, но твоя случай е доста далече от дефиницията за проблем.. Казвам го напълно с приятелски чувства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Това е на най-високата тарифа!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Вчвера имаше някакъв проблем с AXN-те. Днес има ли го още? че не съм в нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Това е на най-високата тарифа!!!! Само не уточни на кого обаче . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Объркал се е човека това е средната горе, тия новател идея нямам какви са. А инфо за тая глупост за която четем, че ще забраняват излъчването на Премиършип и др. първенства по времето когато има А група? Или още е много рано и ще има яснота (евентуално чуждестранни канали даващи мачовете в пакетите) по-нататък? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 (edited) А инфо за тая глупост за която четем, че ще забраняват излъчването на Премиършип и др. първенства по времето когато има А група? Извинявам се за ОФФ-а. Одеве по спортните новини като го чух и направо изгубих ума и дума... От къде на къде ще ме ограничават с БГ мачове... не искам да засягам хората, които са свързани и се занимават с БГ футбол, но пари да ми дават няма да гледам наши мачове. В крайна сметика и да спрат мачовете по ТВ в нета няма как да го направят. Edited June 9, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Това е на най-високата тарифа!!!! обясни по-подробно за какво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 В крайна сметика и да спрат мачовете по ТВ в нета няма как да го направят. Така е, ама си е друго да се опънеш пред телевизора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Толкова е просто-от N3 ще пуснат европейски програми, по които ще се излъчват първенствата-ако трябва за това ще доплатим по още лев-два, мисля, че няма да е проблем за никой истински фен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Толкова е просто-от N3 ще пуснат европейски програми, по които ще се излъчват първенствата-ако трябва за това ще доплатим по още лев-два, мисля, че няма да е проблем за никой истински фен. Аз съм абонат на N3 вече почти 2 години и, да не ги хваля, съм много доволен.Специално искам да попитам FURIOZO дали се предвижда пускане на допълнителен пакет платени HD канали.Мисля, че за много хора би представлявало интерес.Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) Това е на най-високата тарифа!!!! Объркал се е човека това е средната горе, тия новател идея нямам какви са. Едната от двете фракции на ДСС ползват нет на NOVATEL. Edited June 10, 2011 by the_mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Някой да има проблеми с външния, в този момент ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Едната от двете фракции на ДСС ползват нет на NOVATEL. На Н3 съм бе , какво ви дсс , на н3 съм си , я да пробвам днeс как е .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Вчера опъваха кабели до нас. Интересува ме телевизията им, най-вече имат ли HD пакет и кой е той. В сайта им не открих инфо за това. Ако някой е запознат да сподели. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Вчера опъваха кабели до нас. Интересува ме телевизията им, най-вече имат ли HD пакет и кой е той. В сайта им не открих инфо за това. Ако някой е запознат да сподели. Благодаря! Поне според мен телевизията е перфектна, а качеството и много добро, особено ако имаш цифров тунер на телевизора. Всички гледаеми български канали ги има, чуждите също са много добре подбрани. HD каналите доколкото знам са пуснати тестово, хващат се и без карта, поне към момента са NG HD, NGW HD, EuroSport, Viasat Nature, Planeta, една немска, не се сещам в момента коя беше, фешън канал и за други поне не се сещам, че не съм в къщи и не мога да погледна-като за без пари е перфектно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Някой знае ли какво можеш да гледаш без CAM модул на LCD-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Някой знае ли какво можеш да гледаш без CAM модул на LCD-то Как така ? Имаш предвид безплатно ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Да. Какви канали се хващат без модула. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Хващат се само аналоговите програми . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Какво стана с Diva? Няма ли да я има повече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 работи си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 работи си Моя грешка, сега видях, че просто е преместена. Преди беше 20 и някоя, а сега е 78. За модула говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts