Muscarin Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Предложиха ми вариант 30 лв. без HBO и 33 със. Реших, че мога да прежаля 3 лв. въпреки, че много не гледаме HBO. Но явно все пак ще го има. Поне за определени пакети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 На мен не ми трябват, ама жената ги гледа чат пат, та 3лв не е голяма цена, да бъде тя доволна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Загубиха се много канали! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 По-скоро остана 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Примен са 6 + тия с закъснение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 А аз си мислех, че е от Кам модула та 5 пъти го вадя да го чистя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purepala Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 дайте инфо за интернет телевизията от къде се тегли приложението,как се казва(линк на apk) че не го намирам.мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 mynbox.tv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Искам да изразя своята благодарност към жеста от N3. С този начин на мислене не само ще запазите старите клиенти ами и ще ги увеличите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Какво са направили, че май не съм разбрал ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Един месец без такса. Както и това: Quote Скъпи клиенти, призоваваме ви да останете вкъщи и да се забавлявате с допълнителните безплатни канали от пакети Наука, Кино, Детски, Спорт и Екстра, които вече ви предoставяме /считано от 16.03/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Къде пише за този 1 месец без такса? Погледнах в сайта и във фейсбук страницата им, но не видях. Освен това през онлайн акаунта ми таксата за април си е дължима... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) В акаунта. Плати си за април и ще видиш. Хммм странно явно е било временно явление. До онзи ден ми даваше юни, сега е станало май. Както и да е пускането на допълнителните канали безплатно за всички си е жест за похвала. Edited March 31, 2020 by splendor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) 24 minutes ago, splendor said: В акаунта. Плати си за април и ще видиш. Нищо не разбрах. Платих си като поп таксата (без пакет Диема екстра, защото няма смисъл), и си пише че ми е активно до 4-ти май - един месец. Какъв е този абзац "Интернет Телевизия - Диема Екстра в пакет с "ЦТВ", отделно от Диема Екстра пакета? Сега да не ме карат да плащам зорлем на Домуса, за да се активира "промоцията"? Edited March 31, 2020 by ivander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) Значи, аз когато плащах, датата на изключване беше месец май, но после изведнъж се премести на юни. И до онзи ден си показваше юни. Предположих, че от Н3 са дали един месец бонус покрай корона вируса, но сега след като писа влезнах си в акаунта и видях, че се е върнало пак на май месец. При мен няма Диема екстра опции, единствено фигурира смарт приложението под формата на ЦТВ. Edited March 31, 2020 by splendor запетайки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Разбрах. Най-вероятно е била някаква грешка, но са се усетили и са я отстранили. Е, жалко, нямаше да е зле да е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Определено. щеше да е добър подарък, но и пускането на допълнителните пакети безплатно за останалите потребители също е добър жест/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Да попитам, дали не може да се добави тайм шифтинг и на 7/8 тв на смарт приложението? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 (edited) Някой да е имал проблем с нета тази вечер? В частност тракер клиенти. Адски бавно свалям... И като цяло защо разликата ъп-даун е 10 пъти в полза на ъп ? Вчера преинсталирах уиндоса, дали проблемът не е там ? Edited April 6, 2020 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Пробвай с телефона де. Ако и там едва крета дауна, значи проблема е в доставчика, но ако там си има скорост - пробвай със смяна на драйвъра на LAN картата. И защо ти излиза DCC Corporation? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 (edited) Лъки, и при мен го има проблема и то постоянно, но не е толкова голям. Свалянето ми е с 1/2 от скоростта на качването. Проверявал съм го с различни машини свързани директно а не през рутера. Всъщност рутера реже само около 5% от скоростта безжично при включено криптиране на домашната WiFi мрежа. Просто поддръжката на N3 все повече затъва. Кабелите които ползват за да влязат у дома са им наследство от визиото и евроком Пловдив и са по на над 10-15 години. При всичките ми опити да ги накарам да сменят нещо ме отсвирваха в стил "то нали си работи" но си прибираха 30-те левчета за нищоправене. Имам някакво желание да се вържа на оптиката им, ама като гледам как са я подкарали по тъмната страна на силата и не смея да се пробвам.... Edited April 7, 2020 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 И при теб ли пише на доставчик DCC? Що ги търпиш, варианти бол... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 И при мен е DCC но нямам проблем със скоростта, може би, защото моят кабел не е част от старо трасе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 (edited) Ако ползват старата дървесно-лампова мрежа на Визио, нищо чудно, че има проблеми. Иначе за н3 не мога да кажа лоша дума. 6 месеца ги ползвах и не съм имал никакъв проблем. Иптв от външен доставчик вървеше перфектно по всяко време. При мен също излизаше DCC. Edited April 7, 2020 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Ама има места, дето ползват на Визио просторите? Вие сериозно ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts