Lucky Luciano Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Каквото и да преместят, каквото и да правят, този канал до лятото ще го има, след това не. Да си спомнят опитът на Булсатком с Диема Екстра, когато още каналите Диема бяха техни. Те се опитаха да направят същото - 1 година и всичко приключи, при това на загуба и се принудиха да продадат Диема и Диема 2. Как я мислят, не знам, но няма да им стане номерът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Диема никога не са били собственост на Булсат. Когато Диема Екстра стана платен канал, беше при всички оператори. Turn off this option! Note 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Диема никога не са били собственост на Булсат. Когато Диема Екстра стана платен канал, беше при всички оператори. Turn off this option! Note 3 Да, беше при всички оператори, но имаха общо със заралии. Не помня какво, но имаха нещо общо. Edited February 11, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента. След 18:30 ще мога да ти кажа на 2 различни модела все с карти към ТВ директно. Ако някъде пазите какво е правено между декември 2013 и февруари 2014 - тогава беше ПЕРФЕКТНО!. Тук е когато стана идеално : Днес забелязах, че като си пуснах телевизора беше заредил EPG-то на мнооооого програми. Преди за да го зареди трябваше да мина през отделните канали, че да зареди програмата на каналите в дадения "пакет" - по 4-5 наведнъж. Нещо от N3 ли е правено, че сега зарежда наведнъж по много и не е нужно като гламав да превъртам 20-на канала, че после да гледам програмата или да се чудя да не би SONY да са ъпдейтнали нещо в софтуера и тв-то да е взело да работи по-читаво. Някой друг с CI модул да е забелязал нещо подобно? Тук, когато всичко почна да прави проблеми пак: Да имате проблеми с ЕПГ-то? Че при мен стана нещо странно, а от съпорта ми говрят глупости като на идиот, все едно сега пускам тв-ра за първи път. Приемника успява да си извлече програмата, но на 2 други телевизора, които са с CI модули програмата изчезна. Единия я няма съвсем, другия на няколко канала има заредено нещо до някъде(може би нещо буферирано) и после изчезва, останалите канали съвсем ги няма и в момента. Звънях на съпорта да питам - отоговора беше "ми толкова ви може телевизора, малко му е паметта", при положение, че от месеци програмата ми е заредена за 4 дни напред на почти всичко. Даже нагоре в темата тогава бях писал, че нещо е оправяно и сега е по-добре. Не вярвам да е съвпадение на два различни тв-ра изведнъж да изчезне в един ден програмата. Телевизрите са 2 различни модела Sony, ако има значение. Не вярвам да е от ъпдейт на софтуер, защото единия няма интернет и никога не е обновяван. Edited February 11, 2015 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Диема никога не са били собственост на Булсат. Когато Диема Екстра стана платен канал, беше при всички оператори. Turn off this option! Note 3 Да, беше при всички оператори, но имаха общо със заралии. Не помня какво, но имаха нещо общо. Единственото общо беше а и все още е ъплинка на 39е Turn off this option! Note 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Значи по отношението на Сони-тата - на едното , по-старото в момента на 70+% има програма, но е до 20:00, тук там нещо повече, тук там няма и сега. На моето, нещата са също вариращи, имам на огромна част от каналите, с променлив резултат - т.е има програма за от 1 до 3 дена напред. За първото СОни ми казаха следното - сутрин до към 10( не разбрах само днес или по принцип) е имало някакво, после изчезва навсякъде и сега се появиха - както казах заредена до към 20:00 , на някои канали повече, но са мнооого малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента. хм.. едва днес го прочетох, защото се канех да сложа една положителна в цялата работа - от почти 2 дена имам EPG в сравнително добро състояние. Има я програма на доста канали поне 2-4 часа напред, на някои се продължава и повече.. при всички случаи има подобрение. А точно миналият ден спрях телевизора, за да се орентирам в програмите глобално поне за вечерта и бях безкрайно учуден, когато Инфото не изчезна след 4 часа, ами го имаше и сутринта.. даже виках Я, това взе, че захапа някакси Така е доста , доста по добре, че преди седмица поне беше абсолютна НУЛА ... ААААХ Идвам си от работа, пускам си телевизора и ... НУЛА! Никакво инфо ... Edited February 13, 2015 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 тъй като има нови промени по EPG-то ... отново : моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Sony KDL-40W600B Имам програмата за днес и за утре. Може би е добре да уточня, че до сега не съм забелязвал проблеми. Никога при мен не се е случвало да се показват само сегашното и следващото предаване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) KDL 40w5500 нямам инфо до момента, в който изключа телевизора напълно. След това имам инфо според случая - от 4 часа ( толкова се събира на един екран ) до 6 - 10 часа по късно, след което всичко изчезва и "чака" ново изключване или не тръгва никога. Не знам ако не изключа телевизора с дни какво ще се получи, но обикновено го изключвам "хардуерно" към 19.00 часа и имам инфо за вечерта, след което в най добрият случай имам някакво остатъчно до сутринта в 8.00 и след това като го пусна към 19.00 няма никой.. п.с В момента пак няма нищо.. Клик на "бастър" - копчето и аз имам вече до четвъртък на обяд, само че няма да го има утре в 19.00 часа... а бе да не би да ми е много стара картата нещо? Всичко си беше толкова добре допреди няколко седмици ... п.с Доколкото си спомням съм с най-последният ъпдейт на системата, който е излизал на модела..някога... Edited February 16, 2015 by Romel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Sony KDL32D3000 => Има програма до четвъртък на обяд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Браво и поздравления за новото EPG. Досега на моя телевизор излизаха само текущо и следващо предаване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 То си е до настройна на самия телевизор, когато бях на N3 - на единия телевизор имах до седмица напред, на другия само текущото и следващо предаване. Оказа се, че има опция за expand на листа..., та да не е такъв случая при някои потребители? Браво и поздравления за новото EPG. Досега на моя телевизор излизаха само текущо и следващо предаване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Ами не е до настройка, специално на моя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Аз пак да попитам. Ще се пуска ли новия спортен канал на Нова Броадкастинг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Ако има мераклии дето им се дават 4 лева за родната помия да го пуснат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 То, че ще го пуснат е ясно, въпросът е кога. Иначе аз съм от хората, които ще плащат по 4 лв отгоре, кефа цена няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ако има мераклии дето им се дават 4 лева за родната помия да го пуснат То ще има, но ще се броят на пръсти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ми аз съм мераклия. 4 лв.-една кутия цигари. Просто да го пуснат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivander Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Говорих със съпорта, засега няма да бъде пуснат канала. Неизгодни били условията, преговорите щели да продължат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Интересно как пък за Близу са изгодни. Как да е, ще почакаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Стартира новият спортен канал, в Пловдив и да искате да си платите, трудно ще гледате мачове. Оказва е, че в Пловдив само един от операторите предлага услугата и това е "Близу". Ето какво се случва по различните големи оператори в Пловдив:- N3 - Не са открити за коментар- DCC - Имаме заявено желание от наши клиенти да закупят пакет, в момента водим преговори с Нова- Cooolbox - Все още проучваме въпросните канали Диема Спорт и Диема Екстра. Ако се вземе решение за пускането им, то ще бъде обявено- Vivacom - Преговарят- Bulsatcom - Няма информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Защото Близу има ресурс и Близу не е местен, а национален оператор!!! Там Нова, които поставят изискване за 2000 абоната, без значение дали ще се плаща от 100 - става. Все ще съберат 2000 абоната. Обаче как Н3, Кулбокс, ДЦЦ да го направят, като няма как да си гарантират тези 2000 абоната? Ако го пуснат, означава, че разликата трябва да си я плащат от печалбата, което никой оператор няма да направи. Ето, сега има възможност, ако някой иска да си смени оператора, ако е в срочен договор - казва:"Мрън, искам си мачовете, вие не ми ги давате...". Отивате при Близу и плащате с около 50% на месец общо и гледате как изтрезняват "звездите на България". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 (edited) Да попитам.. HD приемник на 1ви телевизор плаща ли се допълнително? Става дума за тази оферта: http://grabo.bg/plovdiv/tzktinternet-0vqw45d Edited February 22, 2015 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts