ELySiuM Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Това трябва да ви отговори защо е такова качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanstoianov_vbox7 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 И при мен е лошо :Х ААА не мога.. баси фъканото качество :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Това трябва да ви отговори защо е такова качеството. Картата на покритие няма нищо общо с качеството ,това не е аналогова тв за да се влияе от силата на сигнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 А според теб дали не влияе на това как оператора приема? Щото ако сигнала тук е кофти как да ти пуснат след това хубав от него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 При dvb -s/s2 стандарта за разпространяване на тв , силата на сигнала няма значение за качеството. Има праг на приемане или приемаш или не приемаш. Примерно ако прага на приемане е 6db а ти приемаш с 6,5db качеството на картината ще е същото каквото ще е ако приемаш и с 15db. Проблема най вероятно е при ентри ако не ме лъже паметта имаха подобен проблем с апаратурата преди 3г и тогава доста пари се изръсиха за подмяна,не съм на 100% сигурен ще питам един колега който бачкаше тогава там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 При dvb -s/s2 стандарта за разпространяване на тв , силата на сигнала няма значение за качеството. Има праг на приемане или приемаш или не приемаш. Примерно ако прага на приемане е 6db а ти приемаш с 6,5db качеството на картината ще е същото каквото ще е ако приемаш и с 15db. Проблема най вероятно е при ентри ако не ме лъже паметта имаха подобен проблем с апаратурата преди 3г и тогава доста пари се изръсиха за подмяна,не съм на 100% сигурен ще питам един колега който бачкаше тогава там. Има големи флуктуации в децибелите и това е причината. Виж, че дори има разлика как се хваща през деня и как е през нощта. Сигнала е откровено лош в Пловдив. Малко по-добре е по Черноморието, но си зависи и с каква чиния го хващаш. Ако е с диаметър около 3 метра се хващат и ХД-тата. Нещата са такива, че при лошо време всичко ще изчезва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 За HD 3м не е достатъчна... Едни колеги мъчат от няколко дни HD с 5м в Бургас засега е стабилно но чакат лошо време за да видят дали ще се задържи сигнала. А най-странното е ,че в Русе други колеги с 3м вадят HD но само през деня. Ще видим как ще се развият нещата.... Сега чакаме най-важното астра на 28е дали няма да заглъхне,че нататък вървят нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 To и интернета им е супер бавен. Днес едвам успях да го измеря - 1.22/0.40. Да си оправят нещата а не да търсят вината във хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Често ми се случва като включа телевизора и пусна на някой канал, премигва и след 5-10 секунди сменя от само себе си канала, а освен това постоянно се разместват местата на каналите. Това трябва да е от кам модула, защото преди не ми се е случвало. Та интересува ме случва ли се и при друг и има ли оправяне това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Нека позная... Телвизора е LG? Често ми се случва като включа телевизора и пусна на някой канал, премигва и след 5-10 секунди сменя от само себе си канала, а освен това постоянно се разместват местата на каналите. Това трябва да е от кам модула, защото преди не ми се е случвало. Та интересува ме случва ли се и при друг и има ли оправяне това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prostaka Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 30 мин. чаках за да получа този "невероятен" резултат: Вчера по 15 мин. не ми зареждаше страниците, та се наложи да ми спрат интернета за през нощта по тяхна грешка, че уж съм имал някъв проблем, а то им е толкова бавен нета, че няма накъде. Ентри земете се стегнете да ни си изгубите клиентите. Като предлагате ниско качествени услуги намалете си драстично цените, пък който е крайно нуждаещ се да си скубе косите с вас. Доставчици бол. Ако има начин да ми прекратите срочния договор без да ви плащам оставащите такси по ваша вина че предлагате много ниско качество услуги го прекратявам веднага. Телевизията ви скапана, интернета ви скапан, изнервяте ме вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Това, че някой има проблем не може да бъде заключение за цялостната услуга, която предлагат. До сега не знам колко пъти е казано, че като има проблем, било то с телевизията или интернета, се звъни на поддръжката. Ако от 1-вия път не се оправи, се звъни пак и пак и пак. Форумът не е поддръжка, а единствено споделяне на информация и впечатления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 На друг бтв комеди изостава ли ви звука? При мен има има около секунда забавяне. И на други канали съм го засичал, но сега не се сещам кои точно и кога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 На друг бтв комеди изостава ли ви звука? При мен има има около секунда забавяне. И на други канали съм го засичал, но сега не се сещам кои точно и кога. Преди малко гледах Ал Бънди и проблем не съм имал. Сега дават Шоуто на Слави и всичко си е наред. За преди това не мога да коментирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Мен като почна шоуто на с т по комеди и кабелната изчезна. В момента ми работи са нова тв + 1 2 други канала. Съпорт няма, поне дава свободно и на двата и никой не вдига. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) Нека позная... Телвизора е LG? Не позна, Филипс е. И пак казвам, преди това бях на аналогова на Близу и не са ставали тези номера нито веднъж, затова си мисля да не е от кам модула или да трябва да правя някакви допълнителни настройки на телевизора заради самия модул. Даже вчера си помислих, че някой се бъзика с мен, пускам еротичен канал и хоп след 10 секунди сам си се сменя на православния канал. Edited January 10, 2014 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 ...пускам еротичен канал и хоп след 10 секунди сам си се сменя на православния канал. Просто си попаднал на телевизор моралист Сега сериозно - разрови се в менюто на телевизора за настройка на каналите. Трябва някъде да имаш опция Auto Update Channel List или нещо подобно. Изключи я и си готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) Вече не пускат ли FILM+? ПИРОНКОВА ЩЕ ИГРАЕ ФИНАЛ СЛЕД МАЛКО...... Дават го по SK 1 Edited January 10, 2014 by Muscarin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanstoianov_vbox7 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Може ли да ми кажете на коя програма пускат FILM+, ако изобщо я пускат вече.. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Снощи сканирах и ми изчезнаха сума ти и яки HD канали: iConcerts, HBO-тата, единият от трите еротични HD канали, както и двата Cinemax-а .Ще бъдат ли пуснати отново или да си остана разочарован от новата ви селекция?Особено ме е яд за музикалният iConcerts, уникален канал на BBC с живи изпълнения. Edit : След ъпдейт на фирмуеъра нещата си дойдоха на мястото ! Edited January 11, 2014 by preparat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Някой би ли дал малко инфо. С телевизор Филипс съм и искам да пресканирам и имаше някой параметри които трябваше да се настроят.... И втори въпрос, защо на HD-тунера има канали които ги няма през кам-модула.... Edited January 11, 2014 by Kanara27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Защото вероятно не са добавени в таблицата. Пусни си пълно сканиране на телевизора, без да му задаваш честота. Edited January 11, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Сега сканирах и гледам, че са пуснали нови канали: Шансон ТВ, Россия 24, Планета РТР, Кiss M+, Euro Cinema, MTV Hits, MTV Dance, Nickelodeon. Някои може и да са стари, просто аз да не съм им обърнал внимание до сега. Може и да съм изпуснал някой нов канал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) СУПЕРРРРРРРРР! Радвам се, че най-накрая ги пуснаха! P.S Ако не беше писал във форума, нямаше да разбера за тях! Благодарности на furiozo! Сега сканирах и гледам, че са пуснали нови канали: Шансон ТВ, Россия 24, Планета РТР, Кiss M+, Euro Cinema, MTV Hits, MTV Dance, Nickelodeon. Някои може и да са стари, просто аз да не съм им обърнал внимание до сега. Може и да съм изпуснал някой нов канал Edited January 11, 2014 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muscarin Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Планета РТР е с такова качество, че трябва да си мазохист за да го гледаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts