furiozo Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 с YouTube не трябва да има проблем, от много месеци си работи безупречно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Здравей Фуриозо, има ли шанс тази година кабелната ТВ да стигне Събота пазара? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra4ol4e Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 (edited) Това и преди е коментирано - превключи от 720п или 1080п на 480 или 320 и след това обратно, за да се оправи. За клипчета, които не са хд, трябва да рефрешнеш страницата просто. Знам, че е коментирано, но понякога върши работа, а понякога не (в последно време). 720п във Vimeo си върви без проблем, винаги. От тук си правя извода, че проблемът не е в моя "телевизор". ;] Преди 2 дни, например, слушах 4 минутна песен(480п) в продължение на 10 минути(с рефреш и смяна от 480 на 320 и обратно, и обратно). В момента ми зареди 26 минутен клип (720п) за около минута. Може би различното съдържание е на различни сървъри, някои от които правят мизерии. Ще пробвам да флашна рутера с някой по-стар и изпитан билд на openwrt, но съм по-склонен да мисля, че youtube прави проблеми от време на време. Edited January 11, 2012 by kra4ol4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Значи преподписах договор за една или година и половина , защото ми свърши договора . Обаче бях закъснял с плащането , защото ме нямаше в града . Исках да мина от икономичен към стандартен пакет , но ми казаха ,че тъй като е почнал месеца не могат да ми вдигнат скоростта и че следващия месец щели да ми я вдигнат. Напомних им следващия месец и те ми казаха , че вече съм на стандартен пакет обаче аз продължавам да си свалям с 20 мбита . furiozo ще може ли да провериш на какъв пакет се водя и да не е станало някакво объркване . Иначе интернета и цифровата са железни и нямам никакви оплаквания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanski Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Здравейте.Интересувам се предлагате ли приемник, който може да се свърже с LCD монитор с VGA и DVI видео входове. Идеята ми е да си ползвам един LCD монитор, като телевизор. В къщи имам два модела от вашите приемници NETA и GlobalTeq, но и двата имат само Scart изход и чинчове.Извинете ме, ако някъде вече е отговаряно на подобен въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
equalizator Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 (edited) . Edited June 4, 2023 by equalizator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Значи преподписах договор за една или година и половина , защото ми свърши договора . Обаче бях закъснял с плащането , защото ме нямаше в града . Исках да мина от икономичен към стандартен пакет , но ми казаха ,че тъй като е почнал месеца не могат да ми вдигнат скоростта и че следващия месец щели да ми я вдигнат. Напомних им следващия месец и те ми казаха , че вече съм на стандартен пакет обаче аз продължавам да си свалям с 20 мбита . furiozo ще може ли да провериш на какъв пакет се водя и да не е станало някакво объркване . Иначе интернета и цифровата са железни и нямам никакви оплаквания Предполагам не тестваш през wifi, защото и при мен се беше получило същото нещо с интернета. Има някакъв бъг в биллинг системата. До колкото разбрах, на мен просто повторно ми смениха пакета и скоростта се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Предполагам не тестваш през wifi, защото и при мен се беше получило същото нещо с интернета. Има някакъв бъг в биллинг системата. До колкото разбрах, на мен просто повторно ми смениха пакета и скоростта се оправи. Разбира се , че не тествам през wifi . Значи на другото плащане да кажа да ми сменят пакета повторно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Просто им кажи, че нямаш промяна в скоростта. Може и на съпорта да звъннеш направо. И за всеки случай тествай с кабелна връзка, да си сигурен, че при теб всичко е ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Да, обади се на съпорта и кажи, че си минал на по-висока тарифа, но не получаваш новите скорости. При мен пратиха екип, за да се уверят, че проблемът не е в рутер/антивирусна/др. работи и след това се обадиха някъде да кажат наново да ми запишат тарифата. След 10 минути получих обаждане, че всичко трябва да е наред и да тествам да видя дали е така (така беше). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 На янко саказов 13 няма интернет. Тв е ок. Одеве нещо евн бърникаха долу входа. Моля кажете какво става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Интернета тази вечер е мазало, едва ми зарежда страниците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Определено ANX програмата му е с един час назад. Поне при мен на телевизора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 (edited) Тъкмо пускам тв и тръгна да се обновява, успешно. Сега ще разцъкам каналите, че май има промени. На другия тв с конакса трябва ли нещо да го пипам? Edited January 17, 2012 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Относно обновяването на цифровите приемници ... няколко момента да спомена : 1. Ще има минимум още едно обновяване идните дни. 2. Ако приемника стигне до съобщение "няма запаметени канали, моля задайте търсене" - изключете приемника от захранващия кабел, и го включете пак, след което трябва да се изчака докато обновява списъка с канали, отнема около 30 секунди. В някои редки случаи, колкото и да се рестартира приемника не успява да изтегли списъка с канали, в тези случаи приемника е за подмяна. 3. С новия фърмуеър за да се разместват канали трябва да се направи една предварителна настройка : бутон "Menu" бутон "стрелка на ляво" бутон ОК за влизане в Система 2 пъти стрелка на горе до "Други настройки" бутон ОК за влизане в "Други настройки" на първия ред има опция "Ordering of Channels" със стрелка на дясно да се промени на "by User" след това бутон "Exit" и бутон ОК за потвърждение с това възможността за разместване е активирана. и отговорността по подредбата става изцяло на потребителя. При последващи обновявания, потребителската подредба няма да се нарушава, при добавяне на канали , те ще се появяват на края на списъка. Относно телевизорите с вградени цифрови тунери : за момента промени няма, но предстои да бъдат направени. Много е вероятно промените (които предстоят) да не бъдат "прихванати" от телевизорите автоматично. Някои канали няма да работят и ще трябва да се прави ново търсене за канали. Крайната цел на тези реорганизации е добавянето на няколко нови канала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 (edited) и за какво са тези обновявания толкова , нови канали ли ще пускате ? като MAD и BOX ? eee хубава работа , няма нова графика е ок , ама да направите шрифта по ситен от преди на ЕПГ-то и каналите е доста смотано Edited January 17, 2012 by tmfmedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 (edited) Яко е новото показване с червеното запълване в зависимост от оставащото време от предаването. Edited January 17, 2012 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Препоръчителните параметри за сканиране предпочитам да ги припомня когато дойде време за сканирането. tmfmedia, частично добра новина - МАД ще се завърне, за БОКС още не сме питали какво е положението а промените по приемниците не ги правим ние ... правят си ги от NETA , ние само даваме идеи и бъг репорти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmfmedia Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 благодаря за отговора , бокс питайте , сигурно е безплатна , и също немогат да се преименуват канали с новия ъпдейт ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 (edited) Здр Фуриозо, предлагам малко теми за размисъл: цитирам... 1. ПРОМОЦИЯ „Интернет + кабелна телевизия” Промоцията е със срок от 15.09.2011г. до 31.10.2011г., включително. 2. Нз дали ще има забрана за подаване на аналогов сигнал и от кога точно, предвид цифровизацията на ефира.. А промо договора е 18 мес... Не че съм ви абонат, отдавна съм се отказал да ви чакам в Кючука. По добре покрийте изцяло Столипиново, че много грозно стоят тия чинии по балконите Пък и там едва ли се пиратства особено... Хората си плащат и ток и вода Лека! Edited January 18, 2012 by david_launcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 По-важно е да работят нещата, отколкото сайта. Справка - Лангейм имат най-насрания сайт, и най-добрия интернет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Въпрос към екипа на N3: Ползвам Вашата услуга почти от началото, отказах се от Евроком заради слабия съпорт и кофти интернета. Сега нямам този проблем. НО Аз ползвам кабелен интернет поради причината, че в кооперацията в която живея трябва да се дупчи 3 етажа за да влезе ЛАН кабела или трябва да мине по фасадата, което означава да се скарам със всички съседи. Както и да е - не мога да ползвам ЛАН колкото и да искам. При Вас скоростта на кабелния интернет е 3 пъти по -малко от ЛАН интернет на същата цена, което малко дразни и ще Ви кажа защо: http://blizoo.bg/bundles.html Аз ползвам при Вас пакет аналогичен като цена на Премиум пакета на Близу. Колкото и да ги мразя, те предлагат 2.5 пъти по-бърз КАБЕЛЕН интернет на същата цена. За каналите не говоря, не ме вълнуват толкова. Въпроса ми е - щом Близу могат да предложат тази скорост по кабел, защо Вие не може да вдигнете скоростите на кабелния интернет поне да е 2/3 от тази на ЛАН? Чесно казано сериозно се замислям за промяна, още повече, че чувам, че съпорта им е подобрен. Предпочитам Вашата фирма, доволен съм от Uptime-a на интернета, но помислете за кабелния интернет... Надявам се да сте ме разбрали правилно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 и аз исках 2 в 1(модемен интернет),но поради липса на надежда пуснах оптика(все пак е по добре от ЛАН) иначе все още се надявам някой светъл ден в обозримото бъдеще Н3 да ме огрее в Кичука поне за ТВ но нищо не казват кога ще бъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 При мен телевизията прекъсва ужасно!!! Какво стана след тозу UPDATE ? Пускам устройството, сигнала е супер 2-3 минути. След това започва ужасията 100/94 0/0 и така докато пак го спра !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 (edited) който има проблем с насичане след обновяването да ми пише. странична забележка : който иска да гледа футболния мач Реал Мадрид - Барселона, да си пусне "Ring.bg -2" (отместения) в 22:00 ( или 23, не съм сигурен) Edited January 18, 2012 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts