Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно

Recommended Posts

Колеги моля за малко помощ.Проблема е ,че искам да си взема нова машина (КОМПЮТЪР) а не съм много на "ТИ" с новата технология на прозводителите на компютърни компоненти.И да ми помогнете със съвет от този конфогуратор ЦЪК а може и от друга фирма ако е по офертно да си сглоба машинка.Интересуваме да е AMD ,без CD/DVD.Приготвил съм около 600 лв. Благодаря предварително на всички които помогнат.

Ето пример:

ad6a65c6b0ed9232.JPG

Колеги моля за малко помощ.Проблема е ,че искам да си взема нова машина (КОМПЮТЪР) а не съм много на "ТИ" с новата технология на прозводителите на компютърни компоненти.И да ми помогнете със съвет от този конфогуратор ЦЪК да си сглоба машинка.Интересуваме да е AMD ,без CD/DVD.Приготвил съм около 600 лв. Благодаря предварително на всички които помогнат.

Ето пример:

ad6a65c6b0ed9232.JPG

Смени с по-добро дъно което подържа AM2+ сложи още една гъбка рам и , ако искаш събери още 40-50 лева и си вземи GF 9800GT!И задължително Фортрон захранване поне 400В

Ми тя излиза към 750 лв. :( Мисълта ми беше да ми дадете съвет като МАРКА и МОДЕЛ кое е по качествено ,по добро и т.н.???За сега съм приготвил 600 лв. ,а по нататък ще му права UPGRADE :).

Какво ще кажете за тази конфогурация ???

794ecbc8862ccd3e.JPG

ЦЕНА : 615 лв.

или тази

317736839b490572.JPG

ЦЕНА : 640 лв.

Моля ви отново колеги да дадете едно рамо , с полезна информация и съвет ??? :( Кое е добре от конфогурацията ,кое не ,марка ,модел ...

Какво ще кажете за тази конфогурация ???

794ecbc8862ccd3e.JPG

ЦЕНА : 615 лв.

или тази

317736839b490572.JPG

ЦЕНА : 640 лв.

Моля ви отново колеги да дадете е

дно рамо , с полезна информация и съвет ??? :( Кое е добре от конфогурацията ,кое не ,марка ,модел ...

Втората е несъмнено по-добрата :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...