fiko_pld Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Колеги моля за малко помощ.Проблема е ,че искам да си взема нова машина (КОМПЮТЪР) а не съм много на "ТИ" с новата технология на прозводителите на компютърни компоненти.И да ми помогнете със съвет от този конфогуратор ЦЪК а може и от друга фирма ако е по офертно да си сглоба машинка.Интересуваме да е AMD ,без CD/DVD.Приготвил съм около 600 лв. Благодаря предварително на всички които помогнат. Ето пример: Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Колеги моля за малко помощ.Проблема е ,че искам да си взема нова машина (КОМПЮТЪР) а не съм много на "ТИ" с новата технология на прозводителите на компютърни компоненти.И да ми помогнете със съвет от този конфогуратор ЦЪК да си сглоба машинка.Интересуваме да е AMD ,без CD/DVD.Приготвил съм около 600 лв. Благодаря предварително на всички които помогнат.Ето пример: Смени с по-добро дъно което подържа AM2+ сложи още една гъбка рам и , ако искаш събери още 40-50 лева и си вземи GF 9800GT!И задължително Фортрон захранване поне 400В Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 Ми тя излиза към 750 лв. Мисълта ми беше да ми дадете съвет като МАРКА и МОДЕЛ кое е по качествено ,по добро и т.н.???За сега съм приготвил 600 лв. ,а по нататък ще му права UPGRADE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 Какво ще кажете за тази конфогурация ??? ЦЕНА : 615 лв. или тази ЦЕНА : 640 лв. Моля ви отново колеги да дадете едно рамо , с полезна информация и съвет ??? Кое е добре от конфогурацията ,кое не ,марка ,модел ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Какво ще кажете за тази конфогурация ??? ЦЕНА : 615 лв. или тази ЦЕНА : 640 лв. Моля ви отново колеги да дадете е дно рамо , с полезна информация и съвет ??? Кое е добре от конфогурацията ,кое не ,марка ,модел ... Втората е несъмнено по-добрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Смени марката на видеото със свясна Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 Ми препоръчайте ми някоя от КОНФИГУРАТОРА до 200-250 лв.Каква рам да си взема ELIXIR,A-DATA или KINGSTON?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.