tango Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 принтера го вижда компа,но иска след това инсталация на драйвер каквото и да дръпна от Нет-а за него все ми казва,че драйвера е с някаква липса и поради тази цел не иска да ми активира принтера някои знае ли откъде мога да си изтегля за него пълна инсталационна версия предполагам,че някои от вас може и да боравят с него дайте съвети от къде да му изтегля драйвери,които да са пълни ако някои има инсталационен диск ще се радвам да помогне с едно копие и да ми го прати на майла Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 1. махаш всички стари драйвъри 2. влизаш в hp.com и си сваляш драйвъра 3. инсталираш (БЕЗ ДА СИ ВЪРЗАЛ ПРИНТЕРА КЪМ ПЦ-то) 4. по време на инсталацията ще ти каже да си тъгнеш усб-то на принтера 5. финиш 6. контрол панел - принтерс и .... - дефолт принтер 7. готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 имало доста тънкости,защо ли е толкова сложно за един принтер благодаря за инфото приятел разказа ми се играта,егати аз без да правя това стигам до едно положение,при което ми казва че няма открит "hpzimc 09.dll"-това какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.