fashion_m Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Кажете подходящи места в нашия град за шосейно колоездене (освен гребната). Да е гладък асфалта и да няма много коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 За съжаление - няма такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 По- подходящо от гребната и без коли няма. Зависи и какво разбираш под малко коли. То в България и 2 коли на пътя стига да има, единият ще е пиян Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 Ех, как ми се кара уе да го е*а, как ми се кара тая шосейка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Цъкни тук ... ама не се радвай много ... погледни и другите статии свързани с тази ... следващото лято може и да покараш на този колодрум. :> знам че на гребната е лайняна история ама .. това е засега. има разни банди с шосейни велосипеди, предполагам че карат и по разни дестинации ... но информация само от тях. или на форума на мтб-бг. успех с карането !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Био, всеки ден си там. Нито 1 път не се сети да ме поздравиш... (там = гребната) И всеки път се опитвам да прочета татуса на крака ти и никога не успявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.