Prasko Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ne mi puka osobeno ot pesenta vajnoto e da ima samo tanci ot profesionalisti (dobra horeografia i tip4niq stil na tanciorite po muzikalnite klipove) 10x predvaritelno P.S. Naprimer na Rushi Vidinliev Ill ritmo de bla bla e dosta stoinostno ot tazi gledan to4ka - kato cqlo horeografi4eski e izdrujan pi4a ! P.P.S. Ako moje i da sa ka4at takiva ne6ta ako nqma dostatu4no na warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 mi kaji nqkoi drug primer nqkakav amerikanski videoclip,4e nqkoi hora ne gledat rushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 kvo 6a kaje6 za:Galq i balet Saten i tam tqhnata pesen na znam kak se kazva6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 29, 2004 Share Posted March 29, 2004 Moeto predlojenie e "Get in on the foor" na DMX .Klipa si go biva !!! Peace man !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 ha na galq sam go gledal -- i da biva ot taq gledan to4ka tva na dmx sq 6a go probvam .. mi ina4e na justin timberlake (vse pak Crumbs mu e horeograf , a crumbs e biv6o guru v breakdance-a ) sa mu DOSTA IZDURJANI tancite na klipovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 mi da ki kaja na men usher me kefi kak tancuva i gunline(mai taka se pi6e6e)probvai po nqkolko tqhni videoclipove i ako ti haresat kai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.