Jump to content
BulForum.com

Браузъра товари процесора???

kaleko Aleko

Recommended Posts

Е, не може да бъде - на току що инсталиран Windows на чисто, браузърите товарят процесора на 90 - 100%. По принцип карам с мозила ама и с ИЕ е същата работа.

Току що инсталирах и новия браузър на Гугъла - с него положението е мааалко по-добре, но пак е товари.

Преди с мозилата РС-то хвърчеше а сега забива. По някое време нещата се подобряват но за кратко (до към час, час и нещо) и после пак същата история.

Някой да помогне.

Е, не може да бъде - на току що инсталиран Windows на чисто, браузърите товарят процесора на 90 - 100%. По принцип карам с мозила ама и с ИЕ е същата работа.

Току що инсталирах и новия браузър на Гугъла - с него положението е мааалко по-добре, но пак е товари.

Преди с мозилата РС-то хвърчеше а сега забива. По някое време нещата се подобряват но за кратко (до към час, час и нещо) и после пак същата история.

Някой да помогне.

При мен е абсолютно същата история, а ако имам неблагоразумието да включа едновременно освен браузъра, скайп и ICQ...нещата стават трагични.... Верно не съм с последен модел процесор(Р4 - 2.8Ghz), но това започна да се случва от скоро...а дори и след преинсталация - същата работа...така, че от евентуална помощ бих се възползвал и аз ;)

Win XP Pro SP3.

Наистина обаче имам чувството, че стана след инсталацията на плъгин ама кой ... ???

Преди малко махнах флаш плеара но не виждам особенна разлика.

Лепнали сте някой уърм през скайпа.

... още не е инсталиран.

Адблок, флаш блокер и т.н. помагат

... никога не съм ползвал и до сега не съм имал такива проблеми.

До преди 2 месеца с XP SP2 всичко си беше ОК, но реших за преинсталация че имаше доста остатъци от стари програми и беше почнал да бави, ама такова чудо чак не е било.

Другия път като инсталираш, изключвай интернет-кабела от компютъра физически.

Ако дори без кабел пак го прави, търси хардуерна причина, вкл. нещо ЦД-то да се е прецакало.

Освен ако разбира се за да подкараш нета не се нуждаеш от допълнителни драйвери за лан картите/модема.

Другия път като инсталираш, изключвай интернет-кабела от компютъра физически.

...

PC-то е лаптоп и инсталацията я правя само с включено захранване.

Посъветваха ме да провера охлаждането. Отдавна не бях пускал мобиметъра - температура на CPU 82-83-84 градуса. :angry1

След почистването РС-то литна, а мобиметъра показва температурата на CPU 53-54-55 градуса. :D

Ето резултата преди почистването:

gx132tnr.jpgaV1e0Yai.jpg

Може да се затвори темата - проблема е решен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...