Ghetto_Freak Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Брат ми си е взел такъв телефон от Англия и пита колко пари е едно разкодирване тук на тази машинка? Я кажете колко и къде може да се разкодира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Брат ми си е взел такъв телефон от Англия и пита колко пари е едно разкодирване тук на тази машинка? Я кажете колко и къде може да се разкодира. Ако става дума за този тел: Вероятността да се намери подобен в БГ на цена под 30лв е голяма - остава нови панели и си в бизнеса, разкодирането има шанс да е по-скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 9, 2008 Author Share Posted September 9, 2008 Кажи ми цена, недей така да налучкваш. Телефона е нов. Просто ми каза да питам дали там или тук ще се разкодира Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Нов??? Модел 2003-та година е... някой здраво го е излъгал искам да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 На скоро един приятел си разкодира такъв за 20 лв. някъде на Руски. Цената варира там някъде. Все пак той е от старите модели и няма такава защита като новите. Мини по магазините там и питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Ами направо ще му кажа да отиде да го разкодира в Англия някъде да не се мъчи тука... Благодаря ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 ооо там сигурно ще го одрусат доста повече от тук... Там искат доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 ооо там сигурно ще го одрусат доста повече от тук... Там искат доста 5 лева струва разкодирането на посочения модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 В Англия разкодирането на BB5 телефон започва от 5 паунда нагоре според магазина или лафката където го носиш .Тая нокиа даже май не е ББ5 кодирана и може с/у 2-3 кинта да си поръча кода онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 Ами брат ми каза, че е дал 2 лири за телефона и 4 за разкодирване. Телефона вика, че е чисто нов и е доволен. Ползва си го там. Само катра трябва да закупя от тука ама зор работа. Оферти да имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.