Jump to content
BulForum.com

Купувам VGA64MB

Recommended Posts

Slavi, ko she kaish da zabravish kvo e CAPS LOCK? Ili da napravq taka, che i da iskash da ne mojesh da go polzvash (mai moga samo v topici) ;)

Predpolagam, che osven tova tuk mnogo hora biha se navili da triem postovete na vseki deto prekalqva izpolzva CAPS LOCK v celi postove.

Slavi, ko she kaish da zabravish kvo e CAPS LOCK? Ili da napravq taka, che i da iskash da ne mojesh da go polzvash (mai moga samo v topici) ;)

Predpolagam, che osven tova tuk mnogo hora biha se navili da triem postovete na vseki deto prekalqva izpolzva CAPS LOCK v celi postove.

obqsni kakav e problema kat izpolzva6 kaps lock

za vtori pat zabelqzvam da se pravi tazi zabele6ka a ne znam za6to

NQMAM ABSOLUTNO NIKAKVA IDEQ CHESTNO DA TI KAJA MOJE BI PROSTO HORATA SA SI RESHILI DA SE ZAQJDAT S TIQ DETO POLZVAT POSTOQNNO CAPS LOCK A MOJE BI E NESHTO DRUGO ZNAM LI. KAKTO KAZAH NQMAM IDEQ AMA HORATA MOJE TUKA DA VLEZNAT I DA NI SVETNAT PO VAPROSA TA DA NE SE CHUDIM POVECHE I DA RAZBEREM. VSE PAK MOJEM DA IZKARAME NQKOLKO VEROQTNI PREDPOLOJENIQ AMA KOLKO SHTE SA VERNI NQMAM ABSOLUTNO NIKAKVA IDEQ A MI SE ISKA CHESTNO KAZANO DA IMAM.

[dinko no offence]

dinko IMA EDNO RESHENIE I SE NARICHA MODERATED MODE. POSTNI OSHTE NQKOLKO PUTI TAKA I SHTE RAZBERESH KAKVO ZNACHI I KUDE E PROBLEMA S IZPOLZVANETO NA CASP LOCK. A SLED MODERATED MODE IDVA I PO VESELO NESHTO.

ако може да изложа мойто скромно мнение по темата ;>

кофти че напълнихме темата на пича с шитз ама ...

по принцип пишенето с капс лок означава че се "говори" с повишен тон

един вид викане

това е чатарския етикет

не е прието

а по принцип във всички форуми е забранено използването на капс лок в заглавия,теми и т.н.

сорри за офф топика

dinko IMA EDNO RESHENIE I SE NARICHA MODERATED MODE. POSTNI OSHTE NQKOLKO PUTI TAKA I SHTE RAZBERESH KAKVO ZNACHI I KUDE E PROBLEMA S IZPOLZVANETO NA CASP LOCK. A SLED MODERATED MODE IDVA I PO VESELO NESHTO.

mislq 4e kato zadam vapros trqbva da o4akvam logi4en otgovor a ne zaplaha

za6toto po tozi na4in izglejda6 slab

mislq 4e izpolzvaneto na caps lock vav kratki frazi ne pre4i na nikogo

vav pravilata e opisano

6. Не пишете прекалено разноцветно и с очеизбождащо големи шрифтове. Помнете, че хората ще четат това, което пишете.

caps lock sa prosto glavni bukvi

na4ina po koito se otnasq6 sas potrebitelite e grozen i kompleksarski

za tova te savetvam da istrie6 i moq i tvoq post

imahme edno vreme tema za bg => latin... a sega moje tiq dni da razdelq temata i da napravq edna za i protiv caps locka ;)

az sum vinoven za offtopica de, sorry.. ama slavi nqma edin post deto ne e s ALL CAPS.

Nqma znachenie kolko reda ti e TOZI post, zashtoto vsichki postove sa ti full caps. I ne e zaduljitelno anti-CAPS LOCK da go ima v pravilata. Prosto sprqmo ostanalite izglejda nekulturno i e adski nepriqtno.

Tnx, che se vuzdurjash ot nego vehce :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...