kennyg Posted September 8, 2008 Author Share Posted September 8, 2008 ...той просто сам се е наврял между шамарите. След като е приел да носи някакъв си плакат (и то не неговия както се твърди), той е приел и всичките отговорности, свързани с него. ...така е, но не знам какво му се е въртяло в главата по това време, не вярвам да се е напил от двете бири които е изпил преди това, или пък да е от PitBull-ите. Не вярвам да са му повлияли, но не мога да кажа защо го носи, аз мога да отговарям за своите действия, не мога да кажа някой друг защо прави еди какво си, освен ако не съм го питал, но аз не съм го питал. ...явно е искал да участва в шествието или с тия снимки после да се хвали, че е бил в протестен митинг. Поотраснал си доста и няма да разбереш днешната младеж защо прави снимки (в интерес на истината е за глупави цели, повечето които са ученици използват един сайт в който качват свои снимки, оценяват се с плюсове или минуси и така нататък) Пак стигаме до това че ситуацията е леко абсурдна. Не може да твърдиш че нямаш нищо общо с исканията на въпросната партия а да си част от шествие, организирано от нея включително да носиш плакат с някакви искания. Ако толкова не си съгласен с това просто не го правиш. Не е толкова трудно да кажеш че не искаш да ходиш заедно със симпатизантите на тази партия. Това с тези случайности колкото и да ги повтаряш никой полицай няма да ти хване вяра че си там съвсем случайно и също толкова случайно носиш плакат. Доколкото знам до 24 часа могат да те задържат в ареста (предполагам ти се полага и някаква храна даже) докато се изяснят обстоятелствата около задържането ти, кой си, какъв си, какво е станало и т.н. Гледам че не е пострадал нищо освен че е стоял на топло няколко часа. Има ли и нещо друго? Аз съм си преценил за себе си, той за него си, не ми е било все едно, че той носи плакат, аз броях минутите до разкарването на плаката, за Петър не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Аз ако намеря повод да мърморя за полицаите ще мърморя винаги! Предпочитам да мърморя, отколкото да направя някоя глупост! Не са ми виновни хората, че са такива. Да са живи и здрави, но ги мразя понякога! Колкото до Атака, не виждам защо ми я слагате в устата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 OffTopic: Относно последното - Карамане, прав си. Извинявай! Казвам го без грам ирония. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 ...така е, но не знам какво му се е въртяло в главата по това време, не вярвам да се е напил от двете бири които е изпил преди това Аз ли нещо не съм в час или на непълнолетни не трябваше да се продава алкохол??? При това даже не 1 ами 2 бири е осмукал... много хубаво! На мен от 2 бири първо ми се прищява да намеря тоалетната по-скоро и 2ро да се опъна да дремна нещо... А съм на 2 пъти неговата възраст... аз мога да отговарям за своите действия, не мога да кажа някой друг защо прави еди какво си, освен ако не съм го питал, но аз не съм го питал. А трябваше. Излиза че нито той нито ти правите връзка с главния си мозък за това какви последствия е възможно да станат... пак леко сте се отървали... Поотраснал си доста и няма да разбереш днешната младеж защо прави снимки (в интерес на истината е за глупави цели, повечето които са ученици използват един сайт в който качват свои снимки, оценяват се с плюсове или минуси и така нататък) Значи хем вършите глупости хем да ви се кефим нещо ли? Не можах да разбера сега с това всичко хвалиш ли се или се оплакваш че съвсем се обърках. Ако целта е била да се похвалите че един от вас вече е бил в ареса - ами браво, аплодисменти за героя! Аз съм си преценил за себе си, той за него си, не ми е било все едно, че той носи плакат, аз броях минутите до разкарването на плаката, за Петър не знам. Минути??? Трябват няма и 2 секунди за да си отвори ръката и да пусне на земята въпросния плакат. Или малко повече за да се разходи до някоя съседна сграда и да го подпре пък който има желание той да го взима. Или да помоли най-близкия да го отърве ако ще и под предлог че му е писнало да го държи и му тежи. Продължавам да ти повтарям че ситуацията е повече от абсурдна. Никой не може да те задължи да правиш нещо което не искаш. А като си се набутал сам между шамарите после недей да се оплакваш че си отнесъл някой и друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ето коментара на медиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 8, 2008 Author Share Posted September 8, 2008 Ако целта е била да се похвалите че един от вас вече е бил в ареса - ами браво, аплодисменти за героя! Нищо подобно. djadomraz, просто разказах нещата видени през моите очи, не знам защо ми се нахвърляш (поне такова чувство имам), не съм бил аз потърпевшия, за да мога да ти отговоря поради една или друга причина съм направил нещо, мога да дам обяснения само за нещата които аз съм правил, аз със Петър се срещнах към 16:30-17:00 часа, не мога да кажа какво е правил през времето преди това, защото аз си вършех моята работа през това време (рано сутринта се засякохме с него), разбрах само че една или две бири е изпил и 2 питбула(но както вече казах, не може бирата да му е повлияла, защото отклонения от нормалното му поведение забелязвам когато вече изпие четвъртата си бира). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Нищо подобно. djadomraz, просто разказах нещата видени през моите очи, не знам защо ми се нахвърляш (поне такова чувство имам), не съм бил аз потърпевшия, за да мога да ти отговоря поради една или друга причина съм направил нещо, мога да дам обяснения само за нещата които аз съм правил, аз със Петър се срещнах към 16:30-17:00 часа, не мога да кажа какво е правил през времето преди това, защото аз си вършех моята работа през това време (рано сутринта се засякохме с него), разбрах само че една или две бири е изпил и 2 питбула(но както вече казах, не може бирата да му е повлияла, защото отклонения от нормалното му поведение забелязвам когато вече изпие четвъртата си бира). Не се заяждам с теб, не ти се нахвърлям, показвам ти къде мисленето и на теб и на твоя приятел е неправилно. Защото още първите 2 минути след като са му връчили плаката ти трябваше да го питаш тоя плакат какво има намерение да го прави, след това да се запитате желаете ли да бъдете част от агитката на Атака ако както ти казваш не сте техни симпатизанти и т.н. И последния ти пост е добър пример за твоята несигурност. Прочети го пак и виж как се оправдаваш и се опитваш да се разграничиш от твоя приятел но в същия момент през цялото време си бил с него, симпатизираш му и пускаш тема за да обясниш на всички за неправдата. Предлагам ти да започнеш да мислиш с главата на раменете си защото ВСЯКА постъпка (било то действие или бездействие) по един или друг начин влияе не само на теб а и на други хора. Колкото по-рано го осъзнаеш и почнеш да поемаш отговорност за действията си толкова по-добре и по-малко проблеми ще имаш. защото отклонения от нормалното му поведение забелязвам когато вече изпие четвъртата си бира На 17 и вече пие повече от 4 бири. Момче, от толкова и мен ме хваща... А ужким алкохол на непълнолетни не се продавал... Усещаш ли че ей така оправдавайки се, малко по малко всичко ще си кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 8, 2008 Author Share Posted September 8, 2008 И последния ти пост е добър пример за твоята несигурност. Прочети го пак и виж как се оправдаваш и се опитваш да се разграничиш от твоя приятел но в същия момент през цялото време си бил с него, симпатизираш му и пускаш тема за да обясниш на всички за неправдата. Подозирах, че ще кажеш нещо такова. Разграничаването го правя от една страна, че моето мислене не съвпада винаги с неговото (на мен цял ден може да ми е в главата само всеизвестната физика1, а на него да му минат куп неща през главата), нещо което той прави, не значи че и аз ще го направя. Но винаги гледам да съм до него, ако има нужда от мен(все пак ми е приятел). В интерес на истината за 8 месеца попада в 3 злополучни ситуации с тази последната. Първата няма да я коментирам, втората - бях с него и още две момчета, но аз и едното момче си тръгнахме, после ми звъни другото момче да отивам да ги прибирам, така и направих. Предлагам ти да започнеш да мислиш с главата на раменете си защото ВСЯКА постъпка (било то действие или бездействие) по един или друг начин влияе не само на теб а и на други хора. Колкото по-рано го осъзнаеш и почнеш да поемаш отговорност за действията си толкова по-добре и по-малко проблеми ще имаш. В това си прав, но аз ще допълня също, че човек се учи от грешките си главно докато е по-млад, всички сме имали някакви злополучни ситуации като по-млади (при мен злополучни лично мои за щастие вече нямам от няколко години, но все се случва така че аз съм наблизо когато се случи на някой друг, визирам трите злополучни случки, описани по-горе). На 17 и вече пие повече от 4 бири. Момче, от толкова и мен ме хваща... А ужким алкохол на непълнолетни не се продавал... Всъщност е на по-малко, а не на 17, алкохол на непълнолетни абсолютно навсякъде се продава(с малки изключения), същото е и за цигарите. Може би нямаш представа какво правят младите в днешно време(нямам предвид Петър), цигари, алкохол, ...... и така нататък. Няма да причислявам себе си към тази група млади, защото не пия, не пуша(никога не съм опитвал нито едно от двете) и по жени не ходя(само по една). Веднъж се прибираме от дискотека с един приятел и виждаме момиче, видимо под 18 години, едно момче я тътри по Главната в 5 часа сутринта, толкова много е пияна че не може да върви. Не се учудвай за Петър и двете му бири, защото има и по-зле от него. Петър пие, но това не значи че и аз ще пия с него,но ще съм до него, той пуши, но аз не. Усещаш ли че ей така оправдавайки се, малко по малко всичко ще си кажеш Каквото има съм го казал, не мисля че странични неща имат значение като например двете бири, при положение че те не му оказват замажващо въздействие, при положение че той пие по повече за да замотае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Всъщност е на по-малко, а не на 17 Здравко Чимски, на 15 - от Ягодово. Познах ли? Няма нужда вече да му казваме Петър Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Всъщност е на по-малко, а не на 17, алкохол на непълнолетни абсолютно навсякъде се продава(с малки изключения), същото е и за цигарите. Може би нямаш представа какво правят младите в днешно време(нямам предвид Петър), цигари, алкохол, ...... и така нататък. А имам представа. Има и такива които дишат лепило, това че някой върши глупости не е причина друг също да почне... Не се учудвай за Петър и двете му бири, защото има и по-зле от него. Това не е успокоение - винаги има и по-зле но това не е накарало никой да се почувства по-добре. Въпроса е да се стремим да правим каквото трябва или поне което си мислим че е правилно според опита който имаме в момента и според здравата логика, а не да вършим очевидни глупости за да се учим после от грешките си. Важно е да човек да мисли с главата си ПРЕДИ да направи нещо а не след това да се оглежда каква простотия е свършил за да не я повтаря, защото е по-лесно да помислиш 1 минута преди да изсереш 1 лайно обаче трябват 10 минути да го почистиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.