Jump to content
BulForum.com

6-ти септември

Grimjaur

Recommended Posts

Честит празник, братя българи! Помнете, че на тази дата ние сме започнали осъществяването на българския национален идеал, осакатен след това от великите сили и некадърните ни управници. Помнете уроците на историята, помнете Чаталджа и Одрин, Ньой и унижението на България.Помнете, че българската армия няма пленено бойно знаме и загубена битка.

Честит празник!

Тогава България цяла,

България на Крума, горският юнак,

и на Симеона, и на цял рояк

борци венценостни, и на Самуила,

левент македонски - отчаяна сила;

на Бенковски, Левски - нашия светец,

на Ботева, паднал в борбата певец,

България - майка на толкоз героя,

България цяла с исторьята своя,

със свойте преданья, ядове, беди,

стоманени мишци, бронзови гърди

и сила пет века във мъки калена;

със своята вяра, мисъл вдъхновена -

въстана ужасна - лвица разярена -

и през гори урви, през дъжд, сняг, думан,

в борба с урагана - сама ураган, -

настръхнала, боса, страшна, дива, кална,

в гнева си отчаян почти идеална,

мина и с развени лъвски знамена

при Сливница спря се, като планина!

И в три дни създаде цяла епопея.

Евалата,Гримьоре!За съжаление много малко останаха истинските родолюбци и рядко се сещаме за такива моменти от историята...

Честито Съединение и празник на Плодив :punk

кога пак стана 6-ти бря...всяка година едно и също - затварят висчко около паметника и се чудя как да си се прибера до нас с колата.

разговорът естествено винаги протича по следния начин :

аз - 'ама аз живея на тая улица бе,пуснете ме да си отида в къщи!'

полицай1 "ъъъъъъ" гледа към полицай2

полицай2 "ааааа" оглежда се за полицай3,ама уви - само двама вардят улицата,няма друг негов колега да го зяпа умно и да чака за отговор.

след още 3-4 секунди 'аааа' и 'ъъъъ' изведнъж вкупом почват да дюдюкат,че не можело да се мине,да съм заобиколил от незнам си къде...веселяци.

да не говорим и за войниците,дето ги карат от гората сигурно...миналата година тия шапшали щяха да ме отнесат с малумния си зил след зарята,барабар с още няколко коли :huh:

иначе честито на всички българи :lol:

Честито на всички българи :)

pi4aga ти гледай с майтапа си тая година да не си изпразнат останалите муниции по ваща тераса, че раотата ша иде в кереча :D

ПП: Знам, че пуцат с халосни, но се шегувах ^^

Честит празник на всички и наздраве :beerchug

Честит празник!

Аз днес си мислех да ходя да замервам Сергейчо с яйца :lol:

ама се отказах.

Няма да разваляме празника я!

Обаче е хубаво точно днес да се попитат милите ни политици с какво са заслужили да присъстват на празника и не ги ли е срам да се докосват до българското знаме!

Станишев днеска обяви, че го е срам да се нарече българин! :)

Честито на всички, които се трудят честно и не ги е срам да се нарекат българи!

Станишев днеска обяви, че го е срам да се нарече българин! :)

Честито на всички, които се трудят честно и не ги е срам да се нарекат българи!

Хахахахаха!!! Яко!! Едно време другаря Димитров е казал:"Аз нямам причини да се срамувам, че съм българин!" А сега преките му наследници по идея се отричат от думите на вожда и от собствената си националност.Лошо, другарю Станишев, лошо!!! Сега от вас се очаква много сериозна самокритика и най-малкото - подаване на оставката....Ще ми се...

Честит празник на всички българи.

Нерва се само на шибаните полицаи дето ме спряха неска със скутера и ми написаха акт да ги ... :angry: проклет да е деня за сички Полицаи :angry:

Честит празник :thumbs-up:.

Mindles_Cooky не мога да разбера какво са ти виновни полицаите когато си в нарушение. Няма да ти напишат акт ако си изряден.

Да е честит празника на шепата празнуващи !

Без да се заяждам но се обръщам към A55A551N80R и sasho_1989 :

Защо след като празнувате и сте горди от празника използвате на тази важна дата не какви да е ами ТУРСКИ изразни средства ? Нима родната ни реч е бедна и няма достатъчно синоними , които бихте могли да използвате ?

Честито на всички, и на задържаните също......през деня ще разберете за скандала за който говоря. най-вероятно ще пусна нова тема за случая и тя ще е в подписа ми

Аз гледах по телевизията празнуването от пл.Съединение и се чудя откъде накъде всички "официални лица" са се скупчили в подножието на паметника С ГРЪБ към него, така, че отстрани изглежда, че всички останали начело с армията им се кланят и им отдават почести?!? Не е ли по-редно някак си всички да бъдат с лице към паметника и да се отдават почести САМО на него? Кой я е измислил тая схема? Това много ме дразни на всички подобни чествания :angry1

netrootbg бях с каска а спътника ми беше без и затова се заядаха и не си бях направил застраховка и явно за тва ме спряха защото приателя ми беше без каска като сам минавал покраи патрулки със други приатели и те не са били с каски само аз и не са ме спирали. Е как става това :sad2:

А ако не дай боже катастрофирате или паднете от мотора, само ти ли ще паднеш и ще се удариш щото си с каска а твоя спътник ще си седи на седалката?!?

не просто нямах друга каска в нас и тамън отивахме до тях да вземем още една и на светофара след Санкт Петърбург ме спряха но за сега сам се разминал с обществено порицание ;)

Да е честит празника на шепата празнуващи !

Без да се заяждам но се обръщам към A55A551N80R и sasho_1989 :

Защо след като празнувате и сте горди от празника използвате на тази важна дата не какви да е ами ТУРСКИ изразни средства ? Нима родната ни реч е бедна и няма достатъчно синоними , които бихте могли да използвате ?

Спри да използваш тогава думи като таван, тава, чешма и т.н.

Или поне ме просветли за еквивалентни български думи.

Аман от патриотарство, честно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...