zlobil Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 такаа снощи реших че искам телефон с гпс и wi-fi и съответно днеска отидох да си взимам н95 но в магазина ми препоръчаха и е71 и след като го разгледах останах много приятно изненадан , телефона има всичко което има и н95 без 8те гб-та памет , от алуминий е и е доста по стилен .... та тука идва въпроса кой от 2та да взема е71 ми харесва много повече но дали е по-добър от н95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 И двата телефона са мн. добри и до колкото знам Е клас се водят бизнес класа на Нокиа , разбирасе N95 е за предпочитане с тези 8 гб. но е с по слаба батерия от Е71 . Но ако не си се прял на точно тези модели аз бих ти препоръчал и N82 също мн класен телефон и разкошен дизаин и поне според мен по силен звук от N95 . Лично според мен N95 е по добрия избор от двата но има и проблем че Wi-Fi'то се обезмисля в тип на дисплея Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Определено E71. В пъти по-добър телефон. Стилен и перфектен. Ако държиш на камера и на голяма памет вземи N95-цата, но до колкото разбрах ти трябва за Wi-Fi къде ще ти е много по-удобно да го използваш с E71. Има слот за карта където смятам, че 2GB ти са напълно достатъчни, а и камерата си е доста добра - 3.2mpx. С онази тухла четворка ще ти е доста неудобно, а и до колкото знам плъзганете се разваля и хлопа като реплика за 100 лева. Ето едно сравнениице в габаритете само: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 А защо непогледнеш N96? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 А защо непогледнеш N96? Много пари и не си струва. Ако ти трябва за интернет бих ти препоръчал QTEK някой или Internet Tablet ( хем и е ефтин, този на нокиа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Много пари и не си струва.Ако ти трябва за интернет бих ти препоръчал QTEK някой или Internet Tablet ( хем и е ефтин, този на нокиа) Погледни и N78. От началото на август съм с него и оставам МНОГО приятно изненандан до сега!;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 И какво реши накрая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Взел си е е71 и 4 часа му е активирал GPS-a. Или 6 беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 30, 2008 Author Share Posted December 30, 2008 упс забравил съм да се похваля , много добро телефонче изобщо не съжалявам за избора , на моите разговори кара повече от 3 дни което си е рекорд отвсякъде , отделно и малко ровене в уай-фи-то . иначе да , да си сложа гармин мобайл ми отне има няма 5 часа , не бях имал до сега смартфон и ми дойде малко сложно ма бачка безотказно особено пък с последната карта има дори най-малките улички , с 2 думи ако трябва да избирам сега пак вих взел него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.