zlobniq Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Моля някой да ми препоръча стабилен доставчик за игра оналйн, че като няма поръчки много WOW играя, ама с Еврокома вече не се трае - кошмар. търся нещо което да не ми прекъсва по 30 пъти на ден и да има добро latency... Доколкото разбирам избора е между Langame, DCC и Visio, но макар че изчетох доста от темите за тях, не стана ясно колко са стабилни за игра. Благодаря ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ако имаш покритие си прекарай ITD, един приятел играе в цяла Европа с доста ниско Latency Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Аз съм много доволен от Langame. Играя само онлайн игри и не псувам както преди, когато бях на Евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 ITD/Langame(само да не подържат мрежата Netgroup,защото евроком ще ти се види като цвете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 не навсякъде нетгруп са зле затова уточни в кой квартал Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 не навсякъде нетгруп са зле затова уточни в кой квартал В центъра до главната съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Приятелката ми преди беше на Мария Луиза 5 и асилан и прекараха интернет-а,а ако не се лъжа евил-а е някъде към стадион Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.