disagi Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Здравейте! Търся фирма/майстор за пробиване на дупка за аспиратор в тухлена стена. Иска ми се, този който дойде да е професионалист и да свърши работата бързо и чисто...Някой да се сеща за подобна фирма/майстор? Благодаря, Георги Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Здравейте! Търся фирма/майстор за пробиване на дупка за аспиратор в тухлена стена. Иска ми се, този който дойде да е професионалист и да свърши работата бързо и чисто...Някой да се сеща за подобна фирма/майстор? Благодаря, Георги Колега, не се излагай, драсни едно ПМ ще ти дам за няколко часа един перфоратор и една боргия 20ка да си свършиш работа. Хората вече и едно кранче да им се разхлаби почнаха майстори да търсят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 вземи 5-6 бири и ми пиши 1 пм ще дойда да ти я направя заради спорта (Midex)@Васко, ти тая дупка 2 дена ли ще я копаеш или просто по толкова си пиеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Колега, не се излагай, драсни едно ПМ ще ти дам за няколко часа един перфоратор и една боргия 20ка да си свършиш работа.Хората вече и едно кранче да им се разхлаби почнаха майстори да търсят.... Така е в белите държави приятелю !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Верно ли бе? И ти в коя бяла държава си да се поучим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Да не разводнявам с нови теми, една стойка за сателит кой ще ми монтира под прозореца, драснете на ПМ някой ред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.