Jump to content
BulForum.com

Poredniq problem

DRAIMAN

Recommended Posts

Ta zna4i predpolagam 4e problema ne mi e osobeni serioZen,no mnogo drazni.Ta:kogato PCto mi se natovari malko(pak i ne samo) mi se poqvqva warning 4e taka i taka PCto 6te se iklu4i sled 1min.

probvah da go opravq s edin Fix,s koito drugi priqtteli sa se otarvali ot s6tiq problem ama pri men mi izklu4va predi da e proveril za gre6ki.

Molq ako slu4aino znaete nekav drug na4in-kajete go!!!

S windiwsXP sam i 100% ne e virus 6toto i predi da sloja neta go imah

THANKS in ADVANCE

Ta zna4i predpolagam 4e problema ne mi e osobeni serioZen,no mnogo drazni.Ta:kogato PCto mi se natovari malko(pak i ne samo) mi se poqvqva warning 4e taka i taka PCto 6te se iklu4i sled 1min.

probvah da go opravq s edin Fix,s koito drugi priqtteli sa se otarvali ot s6tiq problem ama pri men mi izklu4va predi da e proveril za gre6ki.

Molq ako slu4aino znaete nekav drug na4in-kajete go!!!

S windiwsXP sam i 100% ne e virus 6toto i predi da sloja neta go imah

THANKS in ADVANCE

Ти да си чул за blaster???????Я се разрови из ВАРЕЗ-а и си намери фикса за него ;)

според DRAIMAN проблемът съществува преди да си сложи нета, а Бластер-а е интернет червей.

DRAIMAN, като си пуснеш компа, виж в таск мениджър за процеси като msblast, DLLHOST.exe или други съмнителни такива.

Може да имаш и хардуерен проблем, никога не се знае.

И при мен имаше същото нещо наскоро с преинсталацията - 1 минута след като бях в нета, който тръгва веднага с инсталацията, и ми излезе джама за рестарт след 1 минута. Пачнах на следващия рестарт и спи града (и всички селяни в него).

При мен проблема беше именно в Blaster-а.

... Пачнах на следващия рестарт и спи града (и всички селяни в него).

problema e 4e patcha mri men me 6te da mi go zaredi

kofti,mersi vse pak :) 6a gledam da se opraa nqkak si

Абе тва е червей,аз си преинсталирах след формат на хдд вина ХП и пак като пуснах модема 30 сек и ми излезе това чудо.Ползвах фиксове ама не стаа - нито велцхиа , нито бласт , и тн.Оказа се че е от мрежата на еурокома май...Сложих си една фиреволлче Нортон Интернет Сикюрити и до там...Ако го махна пак се почва.Затова Димо,ДРАИМАН както ти казах в даскало гепи го тоз ако не щи донеса диска и няма да имаш проблемз.Тва е

Първо се пуска FixBlast да kill-не процеса, после пача. Толкова трябва - полвин-една минута, за да те гепи. Просто все още яко се атакуват много адреси, тоя вирус ползва дупка в Windows и не трябва да пускате никакви exe-та, за да ви хване. Най-добре си изтеглете пача и фикса и след реиснтал ги сложете преди да закачите в нета. Примерно си спрете модема за малко ;) .

когато аз търсих разрешение на този проблем на страницата на майкрософт пишеше,че тва е слабост на системата и тя си мисли че има някакво нарушение. проблема не се получава само при хора ползващи интернет. един приятел, който ми препоръча фикс никога не е имал интернет но при него също имаше проблем

a ti predi da trugnesh da se prawish na interesen ,pomisli malko ...

Da pomislih i mi stana interesno kak se otvarq edna i sashta tema za poreden pat,tova s restarta na bozata e obsasjdano 100 pati veche ili i ti ne si padash da polzvash search butona B)

Da pomislih i mi stana interesno kak se otvarq edna i sashta tema za poreden pat,tova s restarta na bozata e obsasjdano 100 pati veche ili i ti ne si padash da polzvash search butona  B)

Както виждаш човека незнае че това е бластер => не е знаел да търси за бластер => твоя сърч е глупав, след каВо не е знаел да търси за бластер => невинен понеже му е 1 път.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...