DRAIMAN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ta zna4i predpolagam 4e problema ne mi e osobeni serioZen,no mnogo drazni.Ta:kogato PCto mi se natovari malko(pak i ne samo) mi se poqvqva warning 4e taka i taka PCto 6te se iklu4i sled 1min. probvah da go opravq s edin Fix,s koito drugi priqtteli sa se otarvali ot s6tiq problem ama pri men mi izklu4va predi da e proveril za gre6ki. Molq ako slu4aino znaete nekav drug na4in-kajete go!!! S windiwsXP sam i 100% ne e virus 6toto i predi da sloja neta go imah THANKS in ADVANCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ta zna4i predpolagam 4e problema ne mi e osobeni serioZen,no mnogo drazni.Ta:kogato PCto mi se natovari malko(pak i ne samo) mi se poqvqva warning 4e taka i taka PCto 6te se iklu4i sled 1min.probvah da go opravq s edin Fix,s koito drugi priqtteli sa se otarvali ot s6tiq problem ama pri men mi izklu4va predi da e proveril za gre6ki. Molq ako slu4aino znaete nekav drug na4in-kajete go!!! S windiwsXP sam i 100% ne e virus 6toto i predi da sloja neta go imah THANKS in ADVANCE Ти да си чул за blaster???????Я се разрови из ВАРЕЗ-а и си намери фикса за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 11, 2004 Author Share Posted March 11, 2004 v interes na istinata ne bah 4uval(ne sma mnogo na ti s fixivete i tem podobni). Mersi mnog i se nadqvam 4e6te se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 v interes na istinata ne bah 4uval(ne sma mnogo na ti s fixivete i tem podobni).Mersi mnog i se nadqvam 4e6te se opravi Osven 4e ima FIX ima i patch za Windows-a.Ne zabravia i nego da sloji6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 според DRAIMAN проблемът съществува преди да си сложи нета, а Бластер-а е интернет червей. DRAIMAN, като си пуснеш компа, виж в таск мениджър за процеси като msblast, DLLHOST.exe или други съмнителни такива. Може да имаш и хардуерен проблем, никога не се знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 И при мен имаше същото нещо наскоро с преинсталацията - 1 минута след като бях в нета, който тръгва веднага с инсталацията, и ми излезе джама за рестарт след 1 минута. Пачнах на следващия рестарт и спи града (и всички селяни в него). При мен проблема беше именно в Blaster-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 11, 2004 Author Share Posted March 11, 2004 ... Пачнах на следващия рестарт и спи града (и всички селяни в него). problema e 4e patcha mri men me 6te da mi go zaredi kofti,mersi vse pak 6a gledam da se opraa nqkak si Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Men lichno mnogo me samniava da ne e blaster-a. Opitai da pusnesh eto tozi fix da vidim kakvo ste stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 ZA KAKVO SLUJI SEARCH BUTONA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Абе тва е червей,аз си преинсталирах след формат на хдд вина ХП и пак като пуснах модема 30 сек и ми излезе това чудо.Ползвах фиксове ама не стаа - нито велцхиа , нито бласт , и тн.Оказа се че е от мрежата на еурокома май...Сложих си една фиреволлче Нортон Интернет Сикюрити и до там...Ако го махна пак се почва.Затова Димо,ДРАИМАН както ти казах в даскало гепи го тоз ако не щи донеса диска и няма да имаш проблемз.Тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Първо се пуска FixBlast да kill-не процеса, после пача. Толкова трябва - полвин-една минута, за да те гепи. Просто все още яко се атакуват много адреси, тоя вирус ползва дупка в Windows и не трябва да пускате никакви exe-та, за да ви хване. Най-добре си изтеглете пача и фикса и след реиснтал ги сложете преди да закачите в нета. Примерно си спрете модема за малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 когато аз търсих разрешение на този проблем на страницата на майкрософт пишеше,че тва е слабост на системата и тя си мисли че има някакво нарушение. проблема не се получава само при хора ползващи интернет. един приятел, който ми препоръча фикс никога не е имал интернет но при него също имаше проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 ZA KAKVO SLUJI SEARCH BUTONA? a ti predi da trugnesh da se prawish na interesen ,pomisli malko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 a ti predi da trugnesh da se prawish na interesen ,pomisli malko ... Da pomislih i mi stana interesno kak se otvarq edna i sashta tema za poreden pat,tova s restarta na bozata e obsasjdano 100 pati veche ili i ti ne si padash da polzvash search butona Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Da pomislih i mi stana interesno kak se otvarq edna i sashta tema za poreden pat,tova s restarta na bozata e obsasjdano 100 pati veche ili i ti ne si padash da polzvash search butona Както виждаш човека незнае че това е бластер => не е знаел да търси за бластер => твоя сърч е глупав, след каВо не е знаел да търси за бластер => невинен понеже му е 1 път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 I az imah su6tiq problem dori i sled kato si install-nah patch-a.Re6enieto be6e prosto-trqbva da se vkliu4i firewall-a, v internet options Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.